cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 daha var daha var şimdiden onu düşünüp de strese girmiyim önce bi okul bitsin sonra yüksek derslerini hallederiz be seren=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bu sabahin korunde c205(c++) oldum sorular şaka gibiydi hayır calismamistim ve 20 almayı hedefliyordum cok fenaydim moralim bozuktu zaten kalicaktim falan soru, function overloading nedir, constructor destructor nedir, yok efendim classi verdik haydi gencler constructorunu siz yazin gibi sacma sapan olunca yuksek alicam gibi ;) speşil tenks tu wildpervert, çaliştirdi etti o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mat101 den 45 aldım(ortalama 42 küsür bişi:'( ) Mat261 den de çok feci saçmaladım, rezalet bişi gelicek eminim Fiz101E den güzel geçti filan diyodum, Ortalamaya fark atarım diyodum ama en çok güvendiğim soruya vektörel-skaler hatası yapanlara o sorudan 0 çakıcaz dediklerinde(evet, ben de onlardan biriyim) bi güzel oturdum, yani o da kötü bişi gelicek rezilim kısacası:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 teknik resimde pergelim kırıldı ama iyi geçti 70 verir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 benim donem bitti bi kac hafta once, first class honour la mezun olmusum donemden, ehm ehm :) burs yolu acildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 hayırlı olsun nedanko,darısı son 9-10 ayı kalmış mezun olmak üzere olan benim gibilerin başına=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 vizeler bana giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 5 vizeye ben girdim bu hafta itibariyle, kaldı 7 tane. 5 günde 7 vize biraz ter akıtacak gibi ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 olasılık çok iyi, quantum iyi(ymiş), diferansiyel ve genetik içler acısı, biyokimya iyidir herhalde, database iyi napmak lazım haftaya olan genetik ve dif sınavına çalışmak lazım ki bari ehlik duruma gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 nedanko said: benim donem bitti bi kac hafta once, first class honour la mezun olmusum donemden, ehm ehm :) burs yolu acildi.. türkiyenin geleceği parlak valla diyorum :p herkesten böyle performanslar görmek istiyoruz türkiye olarak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 18 (yaziyla onsekkkiz) vizem var 2 hafta icinde. 4. sinifim biriktirdik alttan. 9 tanesi gecti 9 tanesi kaldi. Elime yazdigim aptal birsey yuzunden dersin hocasi yakaladi. Hayatimin en berbat gunleri, bilsem calismazdim lan OSS ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 4 senede kaç ders aldın ki sen? 1. 2. sınıfta 5er dersleri falan var işletmelerin benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yok ne 5er i abi, 7-8 olmasi lazim donem basina. ilk donem 7 ikinci donem 7 oldugunu dusun. donemlik bizde dersler. e kaldim cogundan tabi gg olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 dün şu ana kadar geçen en iyi vize kağıdımı 5 dakikada bitirdim, gerçi türk diliydi ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gitmiyo diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yarın sınav var. Ama arkadaşlar taksime çağırdı... Uymamak lazım şeytana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Taksime gitseydin keşke, vizenin finali var, olmadı seneye girerdin tekrar :P Şaka bir yana çok çalışmak lazım çok, yaktı beni bu eko 1 :/ . Ondan bir saat önce de mat 1 sınavım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 pff notlara gel.siyasi tarih açıklanmadı ama ondan da 20-30 alırım heralde,kötüydü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Cuma günü vizelerim bitti. Bende bittim gerçi. Finansal Muhasebe sınavıydı. 24 soruydu. 14 ü defterlerle ilgiliydi. Hiç dokunmadım. Delirdim. Ztn hukuktanda 46 almışım ortalama 61, ama işletmeden çakmışım ortalama 51 ben 60 almışım kehkehkeh. Davranış Bilimlerindende çakarım. İktisattanda. Mat ve İngilizce yüksek gelir diye düşünüyom. Ama olsun bitti sonunda. Rakı ile kutladım. Güzel oldu. SERBESTİM ULAAAAAN!! TEHEY TEHEY!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yaprağı yemişim lan ben ühüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ya siyaset bilimi nasıl 20 oluyo ya ben yapmıştım o sınavı baya. doğruydu da hani yaptıklarım.ulan bi gece sabahladım o ders için bi daha ders çalışırsam ne olayım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 lurtz okul neresi, tüm derslerin bi vizesi bi finali mi var? karne gibi yav o tablo (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gazi uluslararası ilişkiler,1. sınıf.evet 1 vize 1 final var. 06 parlıyo ordan bana ahah >:D< neyse,ne demişler bütünleme hayat kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 oha ya negzel, 1 vize 1 final. özendim yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar