aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Şükrü başlığı düzeltsene dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Sene başında kesin kalırım diye düşündüğüm diferansiyel denklemler dersinin vizesinden gayet makul bi puan aldım 65. O diil, senelerdir onlarca kalan var, arkadaş gitti 98 aldı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 vizleler gitmiyor hatta 2 tanesine "zaten bi bok bilmiyorum" diyip girmedim 1 tanesinden 100 aldım 1 tanesine daha girmedim bugün 16.30da bi tane daha var..gireymmi emin dğeilimi...legal english dersi englishi i bilyom da..legalını bilmiyom valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 17de Çevre Yönetim Sistemleri:ISO 14000 vizem var hiçbir şey bilmiyorum, orman ne güzel ne güzel yasam kaç alırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bnm de ilk vize patladı ama çok da kötü değil,yüksek geçmem gerekiyordu o dersi yarın en önemli dersten sınavım var,resmen son sınıfta okulu uzatıp uzatmicağıma karar vericek bi vize=) hayırlısı bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Başladı bugün. Salladık birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Egzersiz Fizyolojisi - 75 (oha insayt oyhş) Dayyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 of gece boyunca çalıştım 1 saat sonra da okula giderim,sınava kadar orda da bakarım ama fena patlicak içimde solidification=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 transport phenomena 100 advanced math mod for che 84 advanced phase equilibria 66 imba mıyım ? bence imbayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 alayını olduk.. bitek türk dili açıklandı - 55 idare eder sanırım.. bilgisayardan - 100 bekliorm.. tarih - 60 civarı bişi gelir umarım.. analiz - fizik - analitikten alacağım notlar bu sene kalıp kalmayacağımı büyük ölçüde belirleyecek.. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 teknik resimden kalmıştım vize 95 hayırlısı bakalım..mühendisliğe girişten 40 almışım da imkansız ilk kez itiraz edicem bir sınavıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ömrümü yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Elektrik devreleri: 45 ASLKJFLAKJSF 25lik kağıt verdim lan nasıl oldu, gidip itiraz edicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sosyolojiden çıktım şimdi. ilkine göre gayet iyiydi. ama çok iyi değil. 35 üzerinden 25 alırsam bomba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 matematik berbat geçti umarım 25 puan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ritm Eğitimi ve Dans - 68. Delirmek üzereyim. Yürümeyi bilmeyen adam 82 aldı. Çan eğrisine kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Kısmi Dif Denklermler 70. Süperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 fizban said: transport phenomena 100 allah belasını versin transportun adını duydukça uykusuz geçen ödev yaptığım geceler,kitap açık olup da kalem oynatamadığım stresli sınavlar geliyor offf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Allah kahretsinki diff eq dersinden 22 aldım.50 alacağıma çok eminden nasıl geldi anlamadım.Müthiş sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bitti bugun, oh be dedim yani, uykusal sorunum var biraz ama, toparlarım 1-2 güne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 CthuLhu said: teknik resimden kalmıştım vize 95 hayırlısı bakalım..mühendisliğe girişten 40 almışım da imkansız ilk kez itiraz edicem bir sınavıma ilk uygulama olmuştuk ondan 37 aldım, şekli tamamlamayan adam bile 39 almıştı. vizede gözle görülür bir artış yakalayarak 39 çaktım teknik resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 sosyolojiden kalıcam galiba devamsızlıktan. kesinleşirse withdraw edicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bugün son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 cavanagh said: fizban said: transport phenomena 100 allah belasını versin transportun adını duydukça uykusuz geçen ödev yaptığım geceler,kitap açık olup da kalem oynatamadığım stresli sınavlar geliyor offf=) güvüm sen bi de gel yüksek lisansta transport nası oluyomuş onu gör heaheahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar