nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kötü gitmiş turizm coğrafyası. o kadar ıncık cıncık sorarsa. ödev verse de kurtarsak. şunu dediğime inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kral up olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kuantum süper cebir iyi gerisi ders değil zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sistem analiz dizayn dersinde ekonomik fizibilitenin bu kadar ayrıntısına girerek soran zihniyetin içine ediyim ben. bide bi hastane otomasyonu yaptı diye analistim diye geçinen hocayı döverim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 benim mayısa kadar sınavım yok X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hukuk 100 işletme yönetimi 30 td 90 güzel san'atlar 70 muhasebe max 10 gelir gerisi fena değil bitti be rapor da veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 türkçe olarak elinde pazarlama dersi notu olan varsa atsa çok makbule geçer. e-book falanda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 12 vizeye girdim.. 3 tane açıklandı henüz..hayatımda ilk ve son kez üni'de 100 aldım.. açıklanan notlar bomba.. 1-39-100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 hepsinden 93 alıyorum, bu rezalete biri dur desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 4 de malzeme sınavına giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bi universitede yaz okulu ya da but olmaz mi laaaaaaouunnnnnn??????? yokmus ben de yeni ogrendim.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 şükür iyi başladı da 6 da bilgisayar var bu hafta zor geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 biraz daha dişinizi sıkın, çalışın final-bütte rahat edersiniz. ha gayret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 aferin aferin notlarınızı yükseltin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Sabah 8 gece 12 hayati yasamak istiyorum artik. Study room da omrum gececek, oley! 2 proje, 2 paper, 1 take-home, 1 final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 1.ler cumartesi günü bitti, 2.ler pazartesi günü başlıyor. "termodinamik", 82/100. "modern sanat'ta büyük eserler", 21.9/25. "organik kimya", ya çok kek sordu ama yapamadım sanırım, daha açıklanmadı. "canlılar dünyası", şöyle böyle geçti, curve kurtarır umuyorum, açıklanmadı. "bilgisayarlara giriş", tam olarak 97 bekliyorum ama açıklanmadı henüz. ikinci vizeler de sırasıyla termodinamik, discovering life, major works of modern art ve intro. to computing olacak sanıyorum. sonra ver elini finaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 fizik1 67 geldi. mutlu oldum çünkü zor gelmişti sınav bana. mat1 açıklanmadım daha, ama 75+ bir şey gelcek çok çok büyük ihtimalle. lineer cebir de açıklanmadı daha, ama o da minimum 75 gelcek gibi. matlab feci girdi. kağıda yazdığım programların bir tanesi bile çalışmaz diye düşünüyorum, bi tarafımdan kodlar uydurdum sınavda. max 20 gelir diyorum. bu cuma da teknik resim var, nasıl gelcek o bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 topicin adının "vizeler nasıl giriyor" diye değiştirilmesini talep ediyorum data structuresten yine boş kağıt verdim. Logic desing and analsys bok gibi geçti. almanca'dan umudum yok. Software specified and desing 4gün içinde çalışılması gereken en az 500 sayfa var. Software Proje Managment aynı şekilde bi 500 sayfası var. Aklı olan yazılım mühendisi olmaz, olmaya çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Senden mühendis olmaz sucuk , milleti soğutma bari. Computer Architecture 78 Data Communication 83 File Organization 43 Operating Systems ? Engineering Maths ? Occupational English ? Software Engineering (0-20) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 senko said: topicin adının "vizeler nasıl giriyor" diye değiştirilmesini talep ediyorum data structuresten yine boş kağıt verdim. Logic desing and analsys bok gibi geçti. almanca'dan umudum yok. Software specified and desing 4gün içinde çalışılması gereken en az 500 sayfa var. Software Proje Managment aynı şekilde bi 500 sayfası var. Aklı olan yazılım mühendisi olmaz, olmaya çalışmaz. selcuk aynı kaderi paylasıyoruz abi,lan cilemiz varmış cekilcek mukavemet bi de malzeme sadece 2 sınava girdim ikisi de cok hoş gecti anlicagınız uzere 0,daha 4 sınavım var bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 geçmiyor vizeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 yarın istatistik sınavım var, bi halt bilmiyorum, önümden otlar açık ama ben pati okumayı tercih ediyorum bu durumda çalışsam da anlamıycam nasıl olsa. battı balık yan gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 benim de ab ekonomisi var yarın. notlar kitap yanımda öyle duruyor.hayata karşı konsantrasyonumu tamamiyle kaybettim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 benim de matematik var ama ne yapıcam bilmiyom. hadi bi sinerji yaratalım üçümüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar