numberten Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Benim sanki yazı fontu değişmiş gözüm cok rahatsız oldu mesela karakter portresinde hp/energy yazıyor ya o sayılar küçülmüş chat ve diger yazılarda aynen cok gıcık geliyor gözüme nedir acaba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Valla daily pvp quest AB ye verdi bizde. Girdik 3-4 dakikada yendik 5 yeri birden alıp. Çıktığımdada questi verdim 419 honor 12 goldmu ne verdi. Honor a bir baktım expected 1061 ... 600 mü verdi şimdi 1 AB, LOL! Bu arada sezon 3 ertelenmiş =( 27 sine.. off ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 1)Warlock SL/SS specli Full eski pvp setinden sonra ile olarak hangi parçayı alayım Arena I setinden? 2) veya elimdeki kılıç + offhandi arena 2 hand veya 1 hand + offhand mı tutayım. Offf offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 20-60 aralığı abarmış evet 55 den 59 a kastım nasıl kastığımı bile anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ühü ben de kasmak istiyom, kredi kartımı kıracam sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Açıkcası AV muhteşem olmuş yani eskisi gibi hurrra diye degil baya mantıklı savaşmak gerekiyor. Hunterlar siz farketmeden bütün buffları temizliyor ama 1vs1 kalamadım henüz. Tekrar AV muhteşem demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 muhuahah engineering mountu süpper eheh.. çok eğleniorum yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 av mantık ? bizde yine hurra idi kostur git horde base 1 aldık 1 verdik 15 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 harbıya mountu bende yapcaktım matları hazırladaydım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 canlı canlı yazayım :P world server down ne bu.. yeni şakamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 2 oyundada gayet güzel towerları aldıktan sonra yok olana kadar defans ettik. Ally onların Balinda karşılığı gelen Bossu kesemedi çünkü onuda koruduk. Daha sonra ciddi anlamda sistemeatik olarak Allyleri SPdeki dar boğaza kadar gerilettik ve ondan sonra 5 kişilik bi grup sadece ve sadece SH GYnin o alanı tutup 1 ane bile Allynin geçmesine izin vermedi. Bütün maç tek tower dahi kaybetmeden belki de full resources ile bitirdik. Bu arada uzun zamandır en eğlendiğim oyunda. Eskisi gibi yapılmaz mı? Yapılır hurraaaa diye ama towerları almassan savunmassan sen bossu kesecem derdindeyken millet senin resourcesları yer kaybedersin yani çok daha ciddi bilinçli oynamak lazım ki bu konuda horde daha başarılı genelde BGlerde gördüğümüz üzere. Neyse kısacası yeni AVyi sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 healer-healer 2v2 combosu deneyen varmı? bu yeni spell dmg olayıyla resto druid-resto shaman denemeyi düşünüyoruz, teoride çok imba olucaz gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plague Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 disp priest - resto druid daha imba olur bence:) mana burn'suz çok zor olur karşı takımın healerı out dps etmeniz. Bu arada rogue hemo buffları çok güçlü olmuş. 2 Adraneline rushlı hemo dps'i şu anda oyunun en yüksek dpsi sanirim kısa bir süre için. Blind'ın yeni halide oldukça güçlü. Reagent istememeside bg'lerde sinir bozucu. Blind yemekten biktim açıkcası. Arkadaşın rogue ile oynarken combata direk blind atarak giriyodum, eğlenceli oluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bu arada 31 41 point talentları olmayan adamlarla dalga geçmeyin.kungende devastate yoktu alay malzemesi yaptılar generalda bug varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Level kasmak kolaylaştıysa 35 level paladinimi kasayım.. inc retardin lol :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Patch le birlikte sporregar da lag de başladı. Ne alaka bilmiyorum ama öyle. Takılmalar çok yaşanıyo. Addoununuzdaki bazı şeyler bla bla oyunun yavaşlamasına sebeiyet vereilir diye uyarı fln alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Addonlari silip dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Özene bezene yaptığım panelimi silersem yazık olur :) Addon lag yaparmı ki.. hiç duymadım. Ama uyarı alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yapar. hem de öle bi yaparki of diorum. özellikle action bar addonları, dehşet hatalar verebiliyo. bu hatalar wow eror dodyasına kaydediliyo. her açılışta, her loginde, her loadscreende bu hatalar tazeleniyo. aşırı yüklü kaydı olan hatalar wowun işleyişine yük oluyo ve oyunu ağırlaştırmaya başlıyo. bu da senn tabirinle lag oluyo :/ hatta edit: ben 2 yıllık bar sistemimden feragat ettim 10 fps arttı.. napim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Valla error klasörüm de gayet temiz 10kb lık bi dosya var o kadar. Neyse kopyasın alıp bi deniyim. ama wow un klasik paneliyle oynamam mümkün değil. Çok kullanışsız ve kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 error logdan zıyade addonların ayarlarının tutuldugu wtf/realm/character klasorunun altındaki SavedVariables vs belli bir süre sonra temızlık ısteyebılıyor. tabi buda addonların bastan ayarlanması anlamına geliyor.. wowdaki addon error mesajları loga yansımıyor. yansıyanlar dırek clientın mesajları. oda zaten client acıldıgında bunları hafızaya yuklemez, yazması gerektıgınde sadece acar ve append eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Beyler, eğer addonlarınızın oluşturduğu hataları görmek (ve düzeltmek istiyorsanız) chatbara "/console taintlog 1" yazın. Oyunu kapatıp, tekrar açın ve aynı hatayı tekrardan yaratmaya çalışın (ne biliyim mesela Decursive addonu için, decurse etmeye çalışın gibisinden) Oluşan hata, WoW klasöründe TaintLog.txt altında kaydedilecektir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 valla addonların ram'leri inanılmaz sömürdüğünü bu patch ile farkettim. daha dogrusu patch değil de, bi repair yapayım dedim. bu aralar cok fazla crash oluyordu oyun. tüm addonları ve cache i temizleyip bir girdim oyuna ohh be dedim. dusuk ram sahibi olmamdan dolayı oyuna girişte baya bir bekliyodum, addon olmayınca inanılmaz hızlı giriş yaptım :) biraz da video ayarlarını dusurunce tadından yenmez bi hal aldı. yeni sistemi toplamama bir iki ay kala rahat ettim, artık gereksiz hiçbir addon kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Aynen bende 1 yıla yakındır olabildiğince Blizzin orjinal barlarını ve sadece çok gerekli 1-2 addon kullanıyorum ve performans olarak çok farkediyor. Özellikle bar addonları çok kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Cyro Panel Vazgeçmesi çok zor. Bi nebze olsun lag kabul edilebilir ama takılmalar yaşanmasa çok güzel olucak. Panelimden ayrılmak istemiyorum. Bu ne yahu 50 kere güncellemek zorunda kaldım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar