Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King yeter gari..

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Kumrucu İso, Antalya Taraftarları Büfe, Kokoreççi Hilmi, Şampiyon, PizzaTat, Dominos Pizza, hatta ve hatta PizzaPizza'yı bile tercih edebilirim mcdonalds ve burgerkinge. pizzatat'tan pizzamı söylüyorum mis gibi doyuyorum valla oh.pizzatattaki ortaboy pizzayı yerken zevkten doyup yarım dilim arttırırken pizzapizzada en büyük boy mezzelunanın (pizzapizzada hamur çok mu kalın banamı öyle geliyo ya, lüzumsuz bi fazlalık oluyo pizzada) yarısını yedim doymadım yarım dilim bıraktım kardeşime vermek için =D diğer yarısınıda kuzen yedi dfgsdf
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:
suBzer0 said:
Biz direk türk zihniyetinde "Abi içine buz koymayınca o bardak daha çok kola alıyor!!! , hem ne gerek var buza kola zaten soğuk" şeklinde düşünüyoruz galiba..

amerikada menüye sınırsız kola dahil olunca tabii, türkiye'de böyle düşünmek hakkımız...

ben şahsen buz kolanın asidi alıyo diye buzsuz istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

dinleme olayında haklısınız valla adamlar başka bi taraflarıyla dinliyorlar resmen. bi zaman önce menü falan geldi ve ben asla sarımsaklı mayonezsiz patates veya xxl yemem. adama dedimki "2 sarımsaklı mayonez versene" adam 1 tane verdi. sonra dedim "1 tane daha koyarmısın" diye, adam bu sefer 2 tane verdi sdgf.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde dominos ta çalışmışlığım vardır, yoğun saatlerde gerçenten zor oluyor iş. Normalde hafızam çok kuvvetlidir ama bir yerden sonra kopuyordu arada bağlantı, hak vermek lazım yani.
Amaaa şunu eklemeden geçemicem, mc yerine her zaman burger ı tercih eden bir insan olarak, icetea limon istediğim her 10 seferinden 6 sında şeftali vermelerine sinir oluyorum. :D

taypo
Sosyal ağlarda paylaş

sınavlardan anca fırsat buldum da geldim anacım, şimdii.

cado said:
benim anlamadığım madem patetes sevmiyorsun neden mc yada burger king e gidiyorsun başka yerde hamburger yokmu illa o minicik burger king hamburgerinimi iyicen
sen hiç bigking XXL gördünmü? araba tekeri kadar

shuTdoWnX said:
Marka işte
ne o burger king
sırf artislik
izmtte başka ayak üstü yemek yencek yer göster her gün ne yiyosam aynından bi de sana alcam (turkcell kampanya yaparda ben yapamazmıyım)

sir said:
@dragon; hangi şubede yaşadın abi bunu? çünkü caddebostansa gerçekten gidip basıcam orayı artık..

memati, adamları topla, gidiyoruz..
izmit merkez şube. ama caddebostanı basarken yardıma gelirim ^^

onurdolar said:
patates yemiyorsan Burger King de işin ne... Zamanında fast food işi yapmış biri olarak böyle kıl müşterilerden nefret ederim, herkes buzlu içiyor sen niye buzsuz? kıl sipariş verince fast lık oratadan kalkıyor zaten. Fast food da işin ne...
sen kıl ol diye kıl sipariş verioruz. madem menü dışında sipariş almıyonuz, yazın mekanın kapısına sadece menü verioz diye. hastamıdır nedir. patates yemiyorum ama hamburgerini seviyorum, almak zorundamıyım ben o patatesi.. buz gibi havada ben buzlu kola içmek zorundamıyım hastayken.. çok ezmişler seni burgerde belli, psikolojik yardım al bence.

Viktor said:
kreid kartindan 11 ytl cekicegine 1,100.00 ytl cekerek tarihe adini altin harflerle kazimistir kazmamiz
(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

ben olimposta kadirs de çalışmıştım bir süre

orda bir çullanıyorlardı bull bar dağalınca yok bilmemne olmasın yok bilmemne çok olsun yok bende bişey olmasın yok soğansız yok bişeyde bişey varya ben acayip kızıyordum hepsine standart veriyordum istemediğini atsın diyordum..

ben böle istmedim diyene d çıkışıyordum ...
o yüzden adam artık ambole olmuş tepkisizlşmiş nerdeyse, sen adama bişey dediğinde artık aklı nerde kim bilir,dolayısıyla anlamıyor sparişi..
sen gelmişsin acıkmışssınh zaten sinirer o biçim ne söyleyeceğinide biliyorsun çünkü standart zaten. bilmem kaç senedir de değişmemiş sparişin, adam ise sabahtan beri yok o büyük seçim bu kçük yok bilmem ne adam da anlamıyor sonrada o biçim... nese acayip gıcığım böle tiplerre :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
aynı şeyi bende defalarca yaşadım, gerçekten burger king çalışanları çok yavaş. mcdonalds ile kıyaslanamayacak kadar yavaş bir hizmeti var. belki lezzet olarak daha iyi. benim burger king'lerde anlayamadığım noktalardan biriside büyük boy seçimlerinin içecek ve patates için ayrı ayrı uygulanması. mcdonalds'da ikisi için ödenir ama burger king ayrı ayrı alır. birde sipariş tamamlandıktan sonra fişi suratınıza doğru atarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...