behran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 07 nin bitmesine bişi kalmadı.malum birçok oyunda çıktı Yılın oyunu olarak crysis le cod 4 arası kaldım ondan berabere bırakıyorum ancak COD 4 ün inanılmaz bi sp i var müthiş yapmışlar. HL serisini oldum olası oynamadım ep2 ye bişi diyemiceğim... neyse adaylarım Crysis COD 4 yılın firması ise Blizzard SC2 için gerisi fos cc3 world in conf falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bioshock Neverwinter Nights 2 F.E.A.R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 call of duty 4.0 [4,0 olsaydı da güzel olurmuş yav:F] ama yine de son çıkacak oyunları da beklemek lazım hoş nfs yi kullan at gibi oynicam ama:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 2007'de çıkan oyunlardan sadece cod4 ü oynadım bu sene içerisinde kendisini geçebilecek başka bir oyun olduğuna inanmakta güçlük çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 COD4 gayet iyi, Episde 2'de güzel ama CoD4 bir adım önde bana göre. (ki HL fanı olarak söylüyorum bunu :)) Crysis'i oynamadan yorum yapmamak lazım. Bioshock'u oynamadım, bilemicem. Kane & Lync çıkıyor, merakla bekliyorum. Karışık ve güzel bir sene aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 2007'de çıkması beklenen büyük hitlerin çoğu 2008'e ertelendi, o açıdan talihsiz bir sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Benim adayım Crysis. 10 saat falan oynadım daha oyun bitmedi ama o kadarı bile yetti . Tüm detaylar low da olmasına grafiksel olarak pek bişey görmememe rağmen . Bu soru 2 gün once soruldugunda Call of Duty 4 derdim hele o efsane sniper bölümü beni felaket etkiledikten sonra . Ama şimdi Crysis bambaşka birşeymiş bunu gördüm . 2001 de üye oldum balonum patlamamış iyimi ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 nasıl ya crysis çıktı mı? Benim niye haberim yok aboooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 2007'nin en iyi fps'leri mi seçiyoruz? eğer öyleyse de hayli erken olmuş, bazı büyük oyunlar yeni çıktı ya da çıkmak üzere. aralık ortasında başlamak lazım seçime.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 COD 4 ve Crysis ne zaman çıktı be. Ohoo ekran kartı olmadığından baya geride kalmışız... Neyse ki birkaç gün sonra yeni laptop geliyor :) Benim adayım Bioshock olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Portal da getirdiği yeni bakış açısı ile yer bulmalı bu listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yılın oyunu: Bioshock ya da Orange Box =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben kane&lync ı cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Cod4 e yeni başladım. bioshock mükemmeldi bence, gerekl atmosfer gerek silahları upgrade edebilme falan fıstık açısından. oyunda 3 çeşit son olması da daha güzel, Cod a girdim grafikler süper, çatışmalar falan süper, ama tam yorum yapamıycam şimdi. :) Crysis kalite olarak yılın oyunu olabilir ama o oyunu oynatacak adam gibi bi sistem de yılın sistemi olur diyorum :P en canavar aletler bile yerlerde sürünüyor-gerçi bunda demoların çift çekirdek desteklememesi falan da neden olmuş olabilir-. cyrsis çıksın da o zaman ak koyun kara koyun belli olur. yine de ben little sister'ları çok seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bioshock beni hic sarmadi, bi kac saat oynadiktan sonra baydim, bi daha da acasim gelmedi. sahsen herkesin nesini bu kadar begendigini de anlamadim. cod4 cok sevdim, hakikaten cok basarili olmus. crysis grafik ve efektler acisindan inanilmaz hakkaten. kotu yani, 8800gts'im bile en yuksek ayarlarda dagiliyor. oyun zevkli ama kalitesiz amerikan aksyon filmi havasi var, orasini sevmedim. orange box'a gelcek olursak, tek oyun fiyatina satildigindan tek olarak bakiyorum. icinde hem single player harikasi olan, grafikleri hikayesi her seyiyle mukemmel ep2, tamamen yenilik getiren portal ve oynadigim en zevkli multiplayer oyunlardan biri olan TF2 var. bence orange box en saglam olandi. ikinciligi de crysis ile cod4 paylasir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mayfer crysisde kacıncı bölüme geldin ne kadar ilerledin bilemiyorum fakat öle bir yer varki oraya kadar oyuna atmosfer ve verdigi zevk açısından 70/100 verdiysem oradan sonraki oyunun gidişatı benim için 100/100 oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar