KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sen dikkatli okumamışsın.. ben film kötü demedim.. hatta hiç sıkılmadan izledim.. ben sadece şaşırdım nasıl oluyorda tek odada geçen bi film bu kadar etkili ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Filmi oneren arkadasa tesekkurler.. Izledim, begendim, guzel film olmus ama bazi seyler olmamis.. Profesorlerin sorduklari sorular ve tepkileri bir profesor sorusu degil. Yani orada gercekten bir profesor olsa oyle sorular sormaz.. Sorular cok basit, genel, olayla alakasi olmayan insanlarin bile algilayabilecegi turden sorular. Daha cok izleyiciye ulasmak icin normal insan algisi seviyesinde sorular geliyor. Yani orada profesorler degilde, ayni yaslarda, okumus ama isleri gucleri baska seyler olan insanlar olsa ayni sorulari sorarlar, ayni yorumlari yaparlardi.. Cogu soru dandik dundik sitelerin "Bunlari biliyor muydunuz?" basligi altinda yayinladigi kalitesiz sorular.. Hal boyle oluncada tam anlami ile filme kaptirmak mumkun olmuyor, bu durum izlediginiz seyin bir film oldugunu hatirlatiyor. Ama bunlar disinda kaliteli bir film ve konu iyi dusunulmus. Tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 KillJoy said: sen dikkatli okumamışsın.. ben film kötü demedim.. hatta hiç sıkılmadan izledim.. ben sadece şaşırdım nasıl oluyorda tek odada geçen bi film bu kadar etkili ?! Film tek bir odada geçmiyor olsa bu kadar güzel ve etkileyici olmazdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bitane daha örneği yoktur. bence araya flaşbekler girse 10dklık bölümeler halinde dediklerini doğrulasa mükemmel bir film olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 öyle olsaydı atraksiyon artmış olurdu sadece, ama filmin tadı kaçardı. Nası diim, cappucinoya krema koymak gibi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bencede öyle iyi olmazdı.zaten filmin o kadar bütçesi olduğunuda sanmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bence aşırı durgun.. tamam izleniyor da.. araya bi kaç bişey kesin eklenmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 gecenin köründe izlediğim halde uyutmayacak kadar sürükleyici idi, sırf konuşma olmasına rağmen. tek hayal kırıklığı son 3 dakikası oldu. yok sen benim minnak oglumdun aay köpeğin vardı annen noldu falanda filan. oralar olmasa seyirciye bırakılsa inanıp inanmamak daha bi süper olacaktı. ki ben zaten inanmıştım yarısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bi keresinde iyice abartmıştım adım John Terrison Partee olmuştu. kısaltınca :) John T. Partee (john tea party) hahahaha hohohoho hühüühüh :):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 taze izledim. senaryo çok başarılı, sürükleyici. Ancak, sağdan soldan hep inanılmaz bir final inanılmaz bir final diye duyunca insan çok daha über bi finale şartlanıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 insani ekrana kitleyen bi film. sabaha karsi saat 5te inmişti hemen izledik. ertesi gün de labdan 0 aldım ama kesinlikle değdi bu filme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Ajan,lablar yaz okulunda açılmıo az kredi maz kredi okul uzatıo valla dikkat.Sen geç lab'ı ben sana yollarım Man of Earth dvd versionu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bunun gibi tavsiye edebileceğiniz film veya kitap var mı? Bir sci-fi hastası olarak böyle felsefi, teorik bilimkurgu ürünlerine tapıyorum. Az önce 3. kez izledim de filmi harikaydı. İnsan bitsin istemiyor. Varsa böyle başka eserler de, okumak isterim. İnsanda bu hisleri doğuran falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 The Fountain'i izle izlemediysen o da bende buna benzer bir etki birakmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yeni izledim, gimlinin karakter analizine katılıverdim. Bide herkes benzer tavsiye istemiş, bunu sevdiyseniz David Eddings - Behold the Man (İşte O Adam diye çevrildi) tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 David Eddings ne alaka ya Micheal Moorcock olucak yazar. Güncelliyemiyoruz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 süper film kesinlikle izleyin. ben flash diske atmıstım arkadaslarıma dağıtıp zorla izlettiriyodum :D beğenmeyen de olmadı daha filmi. İlk izlediğim zaman kendimi onun yerine koyup bozkırda ateşin yanında tek başıma oturup yıldızlara baktığımı hayal etmiştim. güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 dvd olarak satılıo mu bi yerlerde istanbulda? yada pm link for download? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 inanılmaz.. filmi yazan kişinin gerçekten bu durumda olduğunu düşünüyor insan.. inanılmaz.. inanılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sonu nasıl bari onuda söyleyinde tam olsun merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hayatımın en iyi filmleri listesine ilk 3'ten girerek zirve yaptı diyebilirim bu film için. ben böyle bişey görmedim. keşke gerçek olsa anlattıkları dedim. izleyemeyen, bulamayan vs varsa mesaj atsın, dvd'ye basıp göndereyim adrese. bu film kesinlikle izlettirilmeli diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ne mutlu bana pati sayesinde Türkiye'de açığa çıkmamış bir filmi tanıttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Az önce izledim. Müthiş bir filmmiş. Film odada geçiyor ve dialog üzerine vs. olayları eksi bir şeymiş gibi gelebilir nitekim bu post bayaa eski film de bayaadır aklımda ama daha dün edindim. İzleyince farkettim ki nasıl arkadaşlarınızla oturup dinden tanrıdan sohbet edersiniz aynen o tadı veriyor. Mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bende uplamak istiyorum birden aklıma geldi bugün bu filmin ne kadar süper ötesi olduğu kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Tekrar izleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar