DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 teşekkürler indiriyorum şimdi madem o kadar iyi herkes izlesin tartışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 değişik, etkileyici bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ne filmmiş yahu çok merak ettim, ben de izliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 abi çok kötü yaptı beni bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 cok iyi bi filmdi valla, tum karakterlerin kolayca oturmasi ve tam kendilerinden beklenilenleri yapmalari beni hic rahatsiz etmedi (profesor bunlar sonucta, kac yildir ayni seyi yapiyolar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ben dün izledim, çok güzel film bayağı beğendik fakat çok da oturup tartışılcak bir film değilmiş, anlaşılmayan yeri yok zaten izleyicinin kendi yorumunu yapabileceği yerlerde büyük harflerle belirtmiş gerçeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Dün akşam Dev'in katkıları sayesinde onunla birlikte izledim. Hakikatten çok güzel. şpoyler İsa'ya öyle bağlaması çok iyiydi gerçekten de. Şu tekrar dirilme olayı biraz garip olmuş gibi ama fena değildi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Ben de bugün izledim ve çok beğendim. İnanılmaz güzel bir filmdi bence :) Baya düşüncelere ve hayallere sevk etti beni, etkileyiciydi. Hele sonu çok iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Evet, queen ve bir arkadaşımızla beraber izledik. Ben de çok beğendim. Ama sanki biraz yarım kalmış, eksik gibi. Daha çok ayrıntı olsa daha güzel olurdu. Sonu da bence gereksizdi, yani o olaylar olmasa da fark etmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Indiriyorum simdi. merak ettirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bende başladım indirmeye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ilginc bir film... Sov'un dedigi yeri ben de ilk basta oyle anlamistim da, yazdigi spoiler tag icindeki aciklama daha iyi anlamami sagladi, etkilendim bayagi filmden. Guzelmis, bazi karekterler hafif abarti ve yapmacik gelse de gayet guzel film, konusu derin ve saatlerce dusunulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sonunda filmi izledim, gerçekten çok güzeldi. film başlar başlamaz kendine bağlıyor ve sonuna kadar sıkılmadan izliyorsunuz. milyon dolarlık onca filmin aksine, adamlar tamamen senaryo bazlı bi film yapmışlar ve on numara olmuş. semavi dinlere o kadar mantıklı eleştiriler getiriyor ki, "eöö... doğru tabi olabilir.." diyip kalıyosunuz, tıpkı diğer profesörler gibi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Filmin abartacak bir yanını göremedim. Bence normal bir filmdi, olaylar belliydi, olacaklar elliydi. Sonunda da hiç şaşırmadım. Spo Yani bu ölümsüzlük olayı filan artık kabak tadı verdi ve din eleştirileride. Film güzel mi güzel. Ama o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sonu bence de ne biliyim gereksiz olmus. Yani olanların yalan olması bence daha yerinde olurdu. Filmin teması, daha doğrusu bana anlattığı, bi odaya dolusmus bi sürü bilim adamının ne kadar yalana inanıp ne kadarını gerçek haline getirebileceğiydi. Umberto Eco'nun postmodern tarih görüşüne paralellikte hoş bi çıkarımdı aslında. Ki bu tema sonunda herşeyin doğru çıkmasına rağmen de değişmiyor. Çünkü gerçekten de adam sadece sorulan sorulara cevap verip, ipuçlarını takip edior. Karakterler şu açıdan güzel. Hepsi kendi zaaflarına göre sorular sorup buna göre kızıyorlar. Misal, ilk köpüren deri ceketli amca. (Antrepologdu sanırım) Yaşlanmaktan korkuyor. Gerek giyimi, motosikleti, gerekse öğrencisiyle yatıyor olması vb. (yanındaki genç kızın öğrenci olduğunu öğreniyoruz) John'un ölümsüz olduğunu duyunca sinirleniyor doğal olarak. Psikolog John'a annesini değil de babasını soruyor. Bir insanın babasından yoksun oluşunun böyle bir fantazi dünyasını yaratmasında etken olabileceğini anlatıyor. Halbuki babasız büyüyen kişi aslında o. Babasıysa ölümsüz olan John, bunu da filmin sonunda öğreniyoruz. Film bu sonla bence biraz klasik bi isaac asimov hikayesi tadında olmus. Yani genel olarak, mantıklı açıklanabilecek olaylar dizisi sonunda, doğaüstü bi durumla sonlanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Hoş filmdi, sonu da gereksiz falan değildi bence. Nası diim, olsa da olur, olmasa da olur şeklinde. Zaten bi noktada anlaşılıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 aslında filmin işlenişi K-pax gibi de olabilirdi. Ne öyle diyebiliyorsun, ne böyle. Sonu da muallakta bırakıyo falan. Gerçi yine biliyorsun işin aslını da, yine de sağlam kanıt olmuyo falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 soyadının farkına varıldığı sahnede çok iyydi, oldman dikkatimi çekmemişti öğrenci kız hatırlatana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konu olarak biraz K-Pax,tek mekanda geçmesiyle de 12 angry men ambiyansı aldım.Ama ikisinden de daha öte bir film benim için.Arkadaş eklemişti torrent liste inmiş haberim yokmuş,movies klasörümde gözüme çarptı madem bu kadar övdünüz izliim dedim bugün hasta yatağımda,resmen beni olduğum yere çiviledi film. Resmen odadaymışız gibi geçti film adam anlatıyor,ben dinliyorum sanki tartışma sırasının bana gelmesini bekler gibi ama..Gelmedi film bitti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 BulletRide said: Konu olarak biraz K-Pax,tek mekanda geçmesiyle de 12 angry men ambiyansı aldım.Ama ikisinden de daha öte bir film benim için.Arkadaş eklemişti torrent liste inmiş haberim yokmuş,movies klasörümde gözüme çarptı madem bu kadar övdünüz izliim dedim bugün hasta yatağımda,resmen beni olduğum yere çiviledi film. Resmen odadaymışız gibi geçti film adam anlatıyor,ben dinliyorum sanki tartışma sırasının bana gelmesini bekler gibi ama..Gelmedi film bitti hehe geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yeni bi başlık açacaktım tutamayıp kendimi açmadım..kitlenir diye.. Neyse Filmi izledim.. önce yorumları okudum tek bir odada geçiyor diye harbiden öyle.. hiç bi ekşın yok ama 87 dk nasıl geçti anlamadım.. en komik yanıda trailer'ı filmi izledikten sonra anladım ki alın http://youtube.com/watch?v=njU5CsrYfKM neden komik? merak ettim trailer nasıl olmuş diye.. hiç ekşın yok nasıl satacaklar diye.. adamlar filme göre en ekşın sahneleri dizmişler sonunda da fotoları koymuşlar.. alın.. bayaa güldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 oha. filmi izlemeyenler bence fragmanı izlemesin :D çok şey gösteriliyo. sırf diyalog üstüne kurulu filmdeki bütün güzel anları nerdeyse göstermişler. (neyseki bazı harbi sağlam bölümler yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 fragman çok kolpa ya.. en iyi yerlerini koymuşlar fragmana.. ki satış yapsın diye film.. yani aslında hiç bişey yok filmde.. kitap okuyormuşunuz gibi sadece boş görüntüler var ama insanı sıkmıyor ve imdb 8.3 verior wtf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ama film senin beklediğin türde bişey olcağını vaadetmiyor ki diyalog üzerine kurulu, izleyiciyi sıkmayan, ayırdığın vakti boşa harcamadığın güzel bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 KillJoy said: fragman çok kolpa ya.. en iyi yerlerini koymuşlar fragmana.. ki satış yapsın diye film.. yani aslında hiç bişey yok filmde.. kitap okuyormuşunuz gibi sadece boş görüntüler var ama insanı sıkmıyor ve imdb 8.3 verior wtf :) bab kafanmı iyi senin izlediğim en iyi filmlerden birisiydi über süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar