Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Hops Göremeyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 sonunda yaptun ehehe. ama yine de söyleyecem kalkmasın bu ders. bi komşu çocuğuna müzik dersi veriyorum flüt çalmayı öğretiyorum fln. adam ben yapamam ayaklarında. ama hiç çalışmamış ki. 4lük nota nedir bilmiyor. vuruş ne bilmiyo. bu arada vuruş diyince, bu şarkıdaki vuruşlar da hakikaten ilginçmiş diyerek iğrenç bi espri yapayım ehe ehe edit: resim gif ayrıca pati göstermiyo. linkten bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Çok hızlı editliyorsun 2 refresh yaptım düzeldi^^ Eheauaeh hoşmuş, özetleyici bi çalışma olmuş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Parçanın ismi de iyiymiş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hehe çok güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Güzel ama 18 yaş üstü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 @Eternalus düzelttim 4.defa olunca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 said: bu arada vuruş diyince, bu şarkıdaki vuruşlar da hakikaten ilginçmiş diyerek iğrenç bi espri yapayım ehe ehe asdsfasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ortaokulda müzik dersinden çektiğim kadar hiç bi dersten çekmemişimdir >.< resim de güzelmiş o arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 azuhauhua süper yaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hayret biz bu konuyu görmemiştik okulda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yalnız Db tonunda 4 bemol olması gerekiyo (td) sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 du olmaz o. de la olur sdfsdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 geçen gün stubleupon da rast geldim buna. bi ark'a msn den yolladım. bakalım mail olarak ne zaman gelecek :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ahahahhaha çok çok iyi ya ali babanın style bile var baştaki anahtarlarda bişe bulmak lazım çok başarılı ya(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ahahah süpermiş böyle müzik dersi olduktan sonra kaldırılır mı hiiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Korax said: hayret biz bu konuyu görmemiştik okulda :D abi bunun kompozitörlere bile göstermiyorlar adıda pozisyon analiziymiş dersin.bizim hiç görmemiz normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Doğru yauv eheuh,özel klasmanda öğrenci olman lazım bunun için heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 nileppezdel said: Güzel ama 18 yaş üstü :D veletken akşamları tutti frutti izlerdik biz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yalnız inanılmaz öğretici bir foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kutuluya katılıyorum, bazı bilmediğim notalar vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar