Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

efsane topicler

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Şeyde vardı kalp almak için fake hesap açan Mahmut

Diyaloğu tam hatırlamıyorum ama şu tür birşeydi.

Mahmut- Aşkım naber nasılsın?
Mahmut- İyi aşkım sen? (Burada logout olmayı unutmuş)
Mahmut- Bunu söylemeni bekliyordum(:(: ( Burada durumu fark edip kurtarmaya çalışıyor)

Ardından banlanıyor(:
Sosyal ağlarda paylaş

hatırladığım efsane topicleri şunlardı:
- drumnbassboy ve supergirl aşkı
- vampir avlıyoruz topiği
- ilk büyük istanbul buluşması
- demokrat goril nukleerbasliklikiz
- biz gideriz kuşatmaya
- yeni küfür, tamersin olm.

bunların felan yazıldığı şöyle bir topic vardı:
http://forum.paticik.com/read.php?13,1138369

ama tabii linklerin hepsi kırılmış. birçok kişinin mesajı ve topiği silindiğinden, bunlar da uçmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

o deil de efsane sayılır mı bilmiyorum. trvcagri diye biri üye olmuştu gecenin bi saatinde. ben gerçek aşkı burda buldum diye bi topik açmıştı. bi de link vermiş. bakalım biz de bulcaz mı gerçek aşkı neymiş bu diye bi girdik, ABAAV! travesti sitesiymiş lan. kendi sitesiymiş. aklım çıkmıştı hebede hedebe demiştim. korktum olm :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mordorda yükselen duvarlar vardı bi aralar...

Hatta bende bir bölümü kayıtlı koyayım buraya..

dikkat küfür

Mordordan Yükselen Duvarlar topiğindeki yazarlar said:

''Elf Gözlerin Neler Görüyor Gimli Dedi''Gimli Kulağını Yere Dayayarak , 15 mil öteden Saate 90 Km Hızla Orklar Kuzeybatı yonune gidiyor dedi
o sırada Yukarıdan Geçmekte olan nazguller Gimliye ... Nedisin La Gimli Dayı Rohan - Minas Tirith Maçına gitmimisiz Olum der.Gimli ise Legolasa Dönerek .... La niye söylemedin maç olduğunu eşşekkulaklı !" dedi ve baltasını Legolas'a salladı... Legolas baltanın ucundan tutup havada takla atarak gimlinin tepesine binip... Gandalf yaramazlık yapan Legolas ve Gimliye QuarterStaff +2 siyle ellerine bi şaplattı.
afalladılar...2'sidekafasına kafasına avuç içiyle vurdu. Gimli sinirlendigandalf 3 kuluvallah 1 elhamla ytıstır gımlıyıgimli iyice sinirlenmişti. gandalf'a döndü dedi ki : "bana bak yaşlı maşlı, bilge milge dinlemem ...erim bi yerini, sakalından utan dallama" dedi..
ertesi gün gandalf arwen la kaçamak yaparken yakalanırAragorn bunun intikamını almak ister..Gandalf ve arwenin içkisine ilaç atar ikisinin de ırzına geçer... gandalf artık başka biridir yeniden doğmuştur, Aragorn'un yaptıkları uzerine Iluvatar onu "Gandalf the mor" yapar.
ilacın etkisi geçer, arwen uyandığında etrafında 5 ork görür. evet arwen orklar tarafından kaçırılmıştır, ork lar oana bulaşık yıkatıp kaleyi temizlettilerRohan Maçı almıştır.Nazguller Çılgınca Eğlenirken Gimli Elf Gözleri ile Bir Ses işitmiş.Evet O evet ooooo. birkaç maganda human havaya rasgele ok atarak maçı kutlarkarken 3 yaşındaki S.H. 'yi başından vurarak yaralamışlardır.
Rohan devlet hasanesine kaldırılan S.H. nin sağlık durumu iyi.....
Cüce olmasına karşın elf gözlerine sahip olduğu için elfler gimliyi bi köşeye sıkıştırıp... Ulaa oğlım bak bizim elf şırpıntılardan birisi bir cüceyle kaçamak yapmış sen doğmuşun ALmıım AKLINI adam ol derler..
allah allah dierek dalmaya başlarlar... o sırada kartallar atlarına atlayıp Pikacu önderliğinde üstlerinde bir f16 ile gimliyi kurtarmaya geliyorlardı. pikaçu yere düştü ve elektirk saldırısı yaptıpokeimam adlı ırkı belirlenemeyen şahıs uzi,shotgun,mp5 ve bilimum silahla ortalığı dağıttı.1 pikachu öldü 3 elf ise komada.o sırada balrog ve çetesi sahayı basar. O sırada Hortlak Mor Gandalf Allahtan gelen güçle Işın Kılıcı Andruil i çekip BALROG ve racon çetesine koşturmaya başladı..Ve o an arkadan osmanlı marşı çaldı. O sırada Hortlak Mor Gandalf Allahtan gelen güçle Işın Kılıcı Andruil i çekip balrog ve racon arkadaslarına koşturmaya başladı..Ve o an arkadan osmanlı marşı çaldı...

SAURON DEDEN..SARUMAN BABAn...HEP KAHRAMAN MORDOR ORDUSU..ORKLARI....HEP KAHRAMAN.... birden imam çıktı geber seni sıçan diyerek pompalıyla pikachuyu vurduO da ne pikachu Agumon a dönüştü.. O sırada balrog Gandalf the Mor u tutt ve ben racon kesmiyorum kafa kesiyorum diyerek kılıcını kaldırdı... karışan olaylardan yararlanmak isteyen mordor hükümdarı Sauron ordularını toplar ve komutan olarakta şeher kız candyi getirir ve ....,
ırzına geçerüstüne keyif sigarasını yakar... yanındakine döner ve

"Pişman mısın?" derve bir posta daha ister. Ve Birden Gandalf Uykusundan Kalkar.

Tum Bu Saçma Rüyayı Hayra Yorarak 9 Tayfayı Uyandırır.

Çünkü Yapmaları Gereken Bir Görev Vardır.Oda....… Fasulyenin faydalarını bütün orta-dünyaya anlatmak.. Ve fasulye kardeşliğini kurmaya karar verirler..
ama çok büyük bir sorun vardır. top gandalf butun fasulyeleri yemiştir. haliyle fasulye kardeşliği için fasulye gerekeceği için bu kardeşlik daha kurulamadan yalan olur. gandalf ve legolasın pelerinlerinin içinde sakladıkları mallarla erotic shop zinciri kurmaya karar verir ve işe koyulurlar...

o sırada legolasın aklına süper bi fikir gelir..

Irklar Arası Erotik film..

Kimlerin oynıcagı belliydi:

Legolas-Gimlive aragorn oynıcaktırAma yavuklusu Arwen beyinin bole birşeyde oynamasına karşıydı...Bu yuzden orkbit ordusu ile Legolasın agalıgını yaptıgı sehre dogru ilerlemeye basladı. Legolas Arwen'e nişan aldı ve;
*fiuuuuuuvvvvvv*
Tek okla Arwen'i öldürdü...Ve şu sözü söyledi:
"Dünyayı kurtarmak gibi bir misyonum yok ama,kralım evet..."
O sırada malkoç elfi frodo yüzügü taktı v bağırdı..

KROYUM AMA YÜSSÜK BENDE AĞALAR..

Tam o anda Mordorun dağlarından kopup gelen Malkoçoğlu yayına taktığı beş ok ile frodonun beş parmağını kopartır ve yüzük yere düşer... Derken yüzüğü Malkoçoğlu alır ve...
O sırada kara elf Gollum yüzügü kapar ve bagırır:

OLEYY
Hızlı adımlarla kuyumcu dükkanına doğru yol alır...Y KUYUMCU DÜKKANIMA SERMAYeyi buldum!!!

Ama o sırada büyük bir aksilik olur...o da ne goollumun annesi nazgul ucarkaçar hemen yüzügü alır ve parmagına takar:

AYY KIIZZ SAURON COK YAKIŞTI DİMİ?EYİ BULDUM..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...