Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Sly-One

Öne çıkan mesajlar

saygıyla anıyoruz atamızı.

Bugünde siren anında bayrak indirme görevim vardı.konferans salonunda oturuyorum hoca dedi lan koşsana yukarda işn var diye.uçtum son anda gittim bayrağın yanına,siren anı yarıya indirdim.

Bu arada biizm okulda süper bi gösteri vardı müzikal gibi bişeydi.gözlerim yaşardı keşke vidyo çekseydim:(
Sosyal ağlarda paylaş

atatürk bu ülkenin başına gelen bir şanstı.
kıymetini yanlış yerinden tutanlar, put ile çok yüksek kalibreden bir ulusal kahramanı, ülkesine aşık bir devlet adamı ile diktatörü, gusto sahibi bir adamla kurucu general klişesini karıştıranlar utansın.
nur içinde yatsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Kemikleri kimbilir nasıl sızlıyordur şimdi.

Çünkü öldüğünden beri Türkiye bir adım öteye gidemedi.

Hayatını adadığı topraklar,şahsi emellere alet oldu.

Oluşturduğu millet bilinci bozuldu,yaptığı dil bolzuldu.

Adamın biride çıksın başka bir başlıkta ''ROFL GG Atatürk tek başına kurdu sanki anasını satayım'' gibi laflar etsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Ölene kadar izindeyiz.

Fakat dar görüşlülük sezmeye başladım, atatürkün neden alkole bağımlı olduğunu sorduğumda, saniyesinde sildiler. Kötü bi amaçla sormadım ki, sorsam bile moderatör kendini ne zannediyor da siliyo, kişisel olarak hoşuna gitmedi de "hadi sileyim bari" gibi bi düşüncesi oluştu galba.

Bu kadar saygıdeğer büyük liderimiz, örnek alınası atatürkün, tek bir kusuru vardı gibi, demiştim. O da alkol & sigara bağımlılığı. Bunun hakkında kendisi bir şey söylemiş mi acaba, nutuğu okumadım biraz bilgiye ihtiyacım var sanki.

Hadi bana laf sokalım, "cahil herif atatürkü anma postunda niye böyle şeyler soruyosun hain".
O ortalama bi subaydan çok daha farklı düşüncelere sahip çok iyi analiz yapan bi liderdi yapılması gerekileni iyi bilirdi, fakat neden alkolü abarttı da bunu göremedi, her gün her saat doktorların uyarmasına rağmen?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
O ortalama bi subaydan çok daha farklı düşüncelere sahip çok iyi analiz yapan bi liderdi yapılması gerekileni iyi bilirdi, fakat neden alkolü abarttı da bunu göremedi, her gün her saat doktorların uyarmasına rağmen?

Çevremde alkolu abartan süper beyinlerde de görüyorum aynı şeyi.Yani içiyorlar bir şekilde. Vardır bir dertleri. Bu zevklerini de normal karşılamak lazım. Olacak o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX said:

Bir insanın karşılaşamayacağı bir baskı altındaydı.
E bunun altında keyif için sigara ve rakıya başlaması anormal bir durum değil.

Adam 58 yaşında ölmüş. Atatürk'ten kat kat daha fazla sigara ve rakı tüketen büyük dayım bile daha büyük yaşta öldü :)
Yani Mustafa Kemal Atatürk'ün ölmesini sadece sigara ve alkole bağlamamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...