bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bu media markt nasıl bi yer?Avrupa da çok ünlüymüş.Şimdi mersinde yarın açılışı var saat 8 de istanbulda yaptıkları gibi müthiş indirimli ürünler satacaklar. Aynı gün rekabet ortamı için teknosa da indirimde. 3te1 fiyatına laptoplar varmış. İstanbulda ki açılışında birşeyler alan var mı? yarın laptop almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 al bence kaçırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Saat 5'te falan kapıda olman lazım bence yoksa zor oluyor almak biraz. Ama uçan kaykayın varsa sorun yok. (<= Evet kötü espri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 İstanbul'daki açılışı fazla olaylı olmuştu, kendinize dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 mersinde öyle müthiş bi kalabalık olucağını zannetmiyorum ama 7000metrekarelik dükkan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 mersinin neresinde acılacak,merak ettim.o kadar cok bina yapılmıs ki sehre,nerde bulmuslar o kadar genis alan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Pozcu da çok hayvansı bi yere türkiyenin en büyük 4. alışveriş merkezini yaptılar o da çok hayvansı oldu=) neyse Bugun gittim saat 6.30gibi. Gecesinde içmiştim millet oraya gidip sabahlamış. Aynı gün rekabet için teknosa da 499$ a laptop satıyordu.Fakat ilk giden ismini yazdıran 80kişiyle sınırlıymış. Önce teknosa sırasındaydık bilmiyorduk sonradan çaktık durumu alışveriş merkezinin arkasından giriş vermişler mediamarkt a. Ben mersinde bu kadar insanın yaşadığını düşünmüyordum. Müthiş bir kalabalık vardı millet adanadan ankaradan kıbrıstan gelmiş. Yalnız şirketin istanbulda başı yanmış olucakki çok iyi organize ettiler durumu en az 100 güvenlik görevlisi vardı.herkes tek sıra halinde içeriye girdi.Teknosada kavgalar oldu mediamarktta hiç kötü bişey yaşanmadı. Neyse sonunda girdim içeriye laptopların özelliklerine bakmadan aldım 3 tane.Sonra bir baktım laptopa Celeron işlemci 1gb ram onboard ekran kartı.740ytl Bıraktım. Sonuç olarak sadece HP Photosmart yazıcı aldım 80 ytl ye.Aynı ürün teknosada 120 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hayırlı olsun mersinde güzel yerlerin açılmasına sevindim bi ara gitmek şart oldu :Ş istanbulda duvardaki plazma tv leri bile indirmişlerdi :F demek isteyince oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 sadece merakımdan soruyorum; gitmeden önce kafanda varmıydı o yazıcıyı almak? yoksa orada uygun fiyata alabilecek durumda olunca mı alıyım, ihtiyacımı karşılar vs. diyip aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ezilmeden gel hadi göriim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 eisenheim said: ezilmeden gel hadi göriim seni bi başlığı baştan sona kadar okuyup cevap yazsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ben orda okuduğum bi yoruma cvp yazdım.. senin dediğin gibi yapmadığım için özürmi diliim yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bLackcha0s said: Bugun gittim saat 6.30gibi. eisenheim said: ezilmeden gel hadi göriim seni biraz geçbir iyi niyet dileği olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ossun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 seni o balona baglar ucururlar genc sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bence sen sakin ol matama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mersinliler sever alışverişi, süsü :D iyi olmuş gözümüz aydın (mağazaların açılması) (ben de mersinliyim, gösterişi seviyoruz yalan mı :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yalan alakası yok hatta külliyen uydurma +alışverişi sevion da çıkıp 2 bişi aldığını görmedik daha :C hadi kendine almıon kardeşine alsana yazık çocuğa :P neyse bilimum alışveriş şeysinin mersinde şubesi var ülke ekonomisine bakıom bi de mersinlinin alışveriş şeysine deli karapara döndürüyoruz bu yoklukta bu kadar alışveriş helal bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar