numberten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Şamanizm iyi ama ele enh resto mezhepleri birbirine girmesin sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 razien dediğin şey güzel gibi duruyo ama uygulanabilir değil malesef. bu ülkeyi din eksenine geri oturtamayız, tek ortak payda ekonomi olabilir bu saatten sonra. kişi başına düşen geliri 20.000$ yaptıktan sonra bakalım kimse kimin ne giydiğine filan karışıyo mu :)) onu yapana kadar sınıf çatışması, milliyet çatışması, din çatışması devam edecek gibi gözüküyo..çünkü herkes kendine pay istiyo. pay nerde, iktidarda. iktidar nerde, dine kaçtı. din nerde türbanlı içti. türbanlı nerde üniversteye kaçtı. üniverste nerde yöke kaçtı. yök nerde abdullaha kaçtı. abdullah nerde köşke çıktı. köşk nerde genelkurmaya kaçtı. genelkurmay nerde trt'ye gitti. trt nerde hasan mutlucana kaçtı. hasan mutlucan nerde, yine de şahlandı. şah nerde? mat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Razien said: Bu işin tek formülü var.Sen gerçek islamiyeti sisteme oturtucaksın.Böylece hem din konseptinden dolayı dinciler mutlu olacak hem de kişisel hak ve özgürlükleri koruyup bilim ve teknikte çağdaşlaşmayı hedeflediği için solcular mutlu olacak, aha siz tartışa durun akşama kadar. bedevi gibi yaşamak isteyenler arabistana lütfen, biz insan gibi yaşamak istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 DoGMeaT said: yok abicim bunun tek çözümü var şamanist olalım hepimiz topluca türkiye olarak düşünseize ne kadar karzima dnüyada resmi dini şamanizm olan tek ülke oluruz baya klas olur hem trafik kazalarındaki ölümleride azaltır bu olay heal fln basılır olmnadı res atılır gerçi oda çözüm değil illa bikaç bebe çıakr ben şaman olmam illa paladin der ibiş allaince işte... Şaman olmak çözüm olmaz malesef bunlar şamanizmi bile sömürür.. Türban gibi sonradan kıçlarından birşey uydururlar uğraş dur sonra onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Slat bi git ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Laflarımızı lütfen düzgün seçelim. Sana saçma diye başkasının inandığı değerlere hakaret doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 fedaykin said: Kapak No:3Öğretmene 'Atatürk tişörtü giydirdin' cezası abicim, diyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 samanizm de yuzu gostermek gunahmis onun disinda serbest takilabiliyormussun UNIVERSTELERE MASKELI GIRMEK HAKKIMIZ SOKE SOKE ALIRIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Ya Absolut yapmayın etmeyin ne değere hakareti ya? Ben burda tüm türbanlılar salaktır tarzı bir laf mı etmişim? Hayır.. Bana göre türban sonradan dinciler tarafından kullanılmaya başlanan bir siyasi propaganda aracıdır, yani kısaca sonradan dinciler tarafından kıçlarından uydurulmuştur.. Ben bunu bile yazamayacaksam ne yazayım artık bu forumlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Slat said: DoGMeaT said: yok abicim bunun tek çözümü var şamanist olalım hepimiz topluca türkiye olarak düşünseize ne kadar karzima dnüyada resmi dini şamanizm olan tek ülke oluruz baya klas olur hem trafik kazalarındaki ölümleride azaltır bu olay heal fln basılır olmnadı res atılır gerçi oda çözüm değil illa bikaç bebe çıakr ben şaman olmam illa paladin der ibiş allaince işte... Şaman olmak çözüm olmaz malesef bunlar şamanizmi bile sömürür.. Türban gibi sonradan kıçlarından birşey uydururlar uğraş dur sonra onla Cidden hak verdim slat'a. Şamanların bile bokunu çıkarırlar bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 slat, mesajına tekrar tekrar bakıp nası gülmüyosun anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 fedaykin said: Kapak No:3 Öğretmene 'Atatürk tişörtü giydirdin' cezası gene sazanlar atlamış. Ögretmene atatürk tişörtü cezası degil, baglı oldugu ili izinsiz terkettigi için kanunda var olan ceza verilmiş. mükemmel çarpıtıyorsunuz.ne yani elini kolunu sallayan gitsin o zaman yasamı kalır kanun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 DoGMeaT said: yok abicim bunun tek çözümü var şamanist olalım hepimiz topluca türkiye olarak düşünseize ne kadar karzima dnüyada resmi dini şamanizm olan tek ülke oluruz baya klas olur hem trafik kazalarındaki ölümleride azaltır bu olay heal fln basılır olmnadı res atılır gerçi oda çözüm değil illa bikaç bebe çıakr ben şaman olmam illa paladin der ibiş allaince işte... http://www.youtube.com/watch?v=sRUwlmYu4GI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 sir said: razien dediğin şey güzel gibi duruyo ama uygulanabilir değil malesef. bu ülkeyi din eksenine geri oturtamayız, tek ortak payda ekonomi olabilir bu saatten sonra. kişi başına düşen geliri 20.000$ yaptıktan sonra bakalım kimse kimin ne giydiğine filan karışıyo mu :)) onu yapana kadar sınıf çatışması, milliyet çatışması, din çatışması devam edecek gibi gözüküyo..çünkü herkes kendine pay istiyo. pay nerde, iktidarda. iktidar nerde, dine kaçtı. din nerde türbanlı içti. türbanlı nerde üniversteye kaçtı. üniverste nerde yöke kaçtı. yök nerde abdullaha kaçtı. abdullah nerde köşke çıktı. köşk nerde genelkurmaya kaçtı. genelkurmay nerde trt'ye gitti. trt nerde hasan mutlucana kaçtı. hasan mutlucan nerde, yine de şahlandı. şah nerde? mat. Açıkçası şu anki toplumsal kriz duygusal kökenli refah seviyesi yükselse bile ideolojiler değişmedikçe bu böyle sürer .Bence şu an bizi birarada tutacak tek değer toprak kardeşliği ve dindir.Amerikada afrikanın köleleri,avrupanın çapulcuları soyu tükenmek üzere olan kızılderililer nasıl tek bayrak altında birleşiyor toprak kardeşliğiyle.Amerika diye bir millet bile yok ama adamlar süper güç.Bu arada bazıları dinci kelimesine takılmış siz manayı anladınız kılıflara takılmayınız Edit= Sonradan aklıma geldi gerçek islamı oturtmak zaten cumhuriyet ilan etmeye benzemez.Tavandan tabana değil tabandan tavana yapılır.Sen insanlara gerçekleri öğretmeye başlıyacaksın ondan sonra zaten kendiliğinden sistem oluşur.Hatta millet ahiretin derdine düşerse siyasetçide kalmaz piyasada^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ombakkombak said: DoGMeaT said: yok abicim bunun tek çözümü var şamanist olalım hepimiz topluca türkiye olarak düşünseize ne kadar karzima dnüyada resmi dini şamanizm olan tek ülke oluruz baya klas olur hem trafik kazalarındaki ölümleride azaltır bu olay heal fln basılır olmnadı res atılır gerçi oda çözüm değil illa bikaç bebe çıakr ben şaman olmam illa paladin der ibiş allaince işte... http://www.youtube.com/watch?v=sRUwlmYu4GI işte ben bundan korkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 big fuhrer is watching you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Tabii canım, olayın gericilik ile filan alakası yok. Savaş yıllarından kalma devlet memurlarının il sınırlarını terk ederken izin alma gereksinimi ile ilgili kadük bir kanunu uygulamayı zaten rutin olarak devletim hep uyguluyor. Devletimin bütün memurları il sınırını ter edeceği her an muhakkak amirinden izin alıyor. Tabii canımm, bizim sazanlığımız bu. newdonis said: fedaykin said: Kapak No:3 Öğretmene 'Atatürk tişörtü giydirdin' cezası gene sazanlar atlamış. Ögretmene atatürk tişörtü cezası degil, baglı oldugu ili izinsiz terkettigi için kanunda var olan ceza verilmiş. mükemmel çarpıtıyorsunuz.ne yani elini kolunu sallayan gitsin o zaman yasamı kalır kanun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Kapak no 4 Meclis Cuma günleri de tatil olsun Eh tabi bu bizim kötü niyetimiz yoksa Arınç abimiz sadece milletvekillerinin daha iyi çalışabilmesi için bu öneriyi getiriyor. Evet evet fesat olan biziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 bulent arinc in sucu yok suc cumayi tatil yapmiyan ataturkde hersyein altinda bisey aramayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bir gerçek islamı oturtalım lafı almış gidiyor bu topicte .Dünyada islamın dogdugu ülkeler , gerçek islam kanunlarıyla yönetilen bu ülkeler ne halde ki gerçek islam bir ülkenin yönetimi için hayırlı olsun.Ne zaman ki bu ülke gerçekten ilerici fikirleri kabullenir o zaman böyle sorunlar yaşamayız , muhafazakarlar gericiler modernlik ülkeyi bozdu diye diye yıllardır iktidara geçip ülkeyi mahvettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 gercek islam = seriat ha kel mahmut ha mahmut kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Viktor said: bulent arinc in sucu yok suc cumayi tatil yapmiyan ataturkde hersyein altinda bisey aramayin Kesinlikle, bu nasıl ülke ya! Cuma'da tatil yoksa ölelim biz artık! Geçen saçı açık kadınlar gördüm asabım bozuldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 tabi tabi cumada tatil olsun çok çalışıo zavallılar..zaten kıllatıolar ortalığı daha bi hoş olur..memleketi ne hale getirdiler ya. seni çok özledik atam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 elm said: Bir gerçek islamı oturtalım lafı almış gidiyor bu topicte .Dünyada islamın dogdugu ülkeler , gerçek islam kanunlarıyla yönetilen bu ülkeler ne halde ki gerçek islam bir ülkenin yönetimi için hayırlı olsun.Ne zaman ki bu ülke gerçekten ilerici fikirleri kabullenir o zaman böyle sorunlar yaşamayız , muhafazakarlar gericiler modernlik ülkeyi bozdu diye diye yıllardır iktidara geçip ülkeyi mahvettiler. Gerçek islam lafını çıkartan benim.Bu kadar sığ olmayın dünyadaki islam ülkelerinin durumu zaten islamın çarpıtıldığının kanıtıdır.Gerçek islamda cumhuriyet esas alınır.Bilim ve teknikte ilerleme ve kişisel hak ve özgürlükler güvence altındadır fakat ; batı nasıl hristiyanlığı çarpıtmışsa bugün aynı şekilde islamı hakkıyla yaşayan bir medeniyet kalmamıştır.İslam bu kadar gerici bir dinse ibni sina gibi alimler nerden çıktı abbasilerde muhasır medeniyet kalitesi nasıl yakalandı ?Peygamberimizin savaşta yakalanan esirleri okuma yazma öğretmesi karşılığında serbest bırakmasına veya bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum hadisi şerifi ?.İslama bok atmayın beyler onu yaşamayı bilmeyenlere sövün.Birazcık doğru düzgün tefsir okusanız gerçeği görürsünüzburda herkes bol işkembeden iki akp bir saadet partisi milletvekiline bakarak fetva veriyor.Aslında durumun böyle olması hoşunuza gidiyor çünkü bunu bahane ederek ilkokuldan beri size dayatılan gazla egonuzu kusuyorsunuz siz alışmıssınız irana bakıp islama tu kaka demeye. @Viktor = Duygusallık sana yakışmadı.Bu zamana kadar belirli önyargıların gerçek olduğuna kendini inandırmışsın o yüzden bu dediklerimden rahatsız olup bu hoşnutsuzluğunu mahmut kel mahmuut gibi söylemlerle dışa vuruyorsun @Cuma günü tatil mevzusu= Pazar günü batıda niye tatil çünkü onlarda pazar kutsal gün.Bizde pazar niye tatil çünkü batının bizden gelişmiş olduğunu kabul edip onlara uyum sağlamak için kendi kültürümüzden ödün verdiğimizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Abi gerçek İslamı nereye oturtuyorsun. Kimse şuan demiyorki ben İslamın çarpıtılmış şekline inanıyorum diye. Zaten Camiler yok olmadıkca. Peygamberin kıl'ı olduğu için öpüp başına koyanlar var oldukca olmaz bu iş. En iyisi put'a tapmak. Hem alışıklar yeleğe, değneye,kıla tapmaya. Edit: Ayrıca Cuma gününün tatil olmasının bizim kültürümüzle ne alakası var. Arap emperyalizmi aldı başını gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar