ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Redeagle said: Offf neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz ya. İnanç kanıtlanır mı? Varsa sana var bana yok? Yoksa sana yok bana var? Neyini kanıtlamaya çalışıyorsunuz ya. "Ortam süper bence bir yaratanı olmalı" lafıda kesin yoktur diyebileceğimiz bir savda boştur arkadaşlar. Kimi ikna ediceksiniz yahu. bu siyah kısımda koptum ben (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yeni başlık açın kardeşlerim ^_^ buradan konu ile ilgisiz diğer mesajları temizlemek çok zor oluyor, konu rayıdan çıkınca rahatça orayı kilitleriz.. yalnız orada ya da burada aşırıya kaçan, ortamı geren olursa direk yörünge dışı isteyeceğim kendilerine.. beni feci baydı bu din muhabbeti 3gündür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 valla Dasaa ben direk buradan sana Razien'i şikayet ediyorum adam her topiği basıp bizi dine davet ediyor milletin kayışları kopartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 arkadaşlar laik olun.. din ve devlet konularını karıştırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ombakkombak said: valla Dasaa ben direk buradan sana Razien'i şikayet ediyorum adam her topiği basıp bizi dine davet ediyor milletin kayışları kopartıyor. haha tamam daha topic basmam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Sekiz "Eğer Yapmazsanız Çok Memnun Olurum" Eğer Benim Makarnavi Varlığımdan Bahsederken Sofuluk Taslayan Ben-Senden-Daha-Kutsalım Tipi Serserice Davranışlarda Bulunmazsan Çok Memnun Olurum. Eğer Bazı İnsanlar Bana İnanmazsa, Sorun Değil. Cidden, O Kadar Kendini Beğenmiş Değilim. Ayrıca, Meselemiz Onlar Değil, O Yüzden Konuyu Değiştirme. Eğer Benim Varlığımı Başka İnsanları Bastırmak, Buyruk Altına Almak, Cezalandırmak, Deşmek, Ve/Veya, Yani İşte, Kaba Davranmak İçin Kullanmazsanız Çok Memnun Olurum. Ben Kurban Talep Etmiyorum, Ve Saflık Dediğin Suda Olur, İnsanda Değil. Eğer Başka İnsanları Yargılamak İçin Nasıl Göründüklerine, Veya Nasıl Giyindiklerine, Veya Nasıl Konuştuklarına Bakmazsan, Veya, Yani, İyi Davran İşte, Tamam Mı? Ha Bir De Şunu Kalın Kafalarınıza Sokun: Kadın = İnsan. Erkek = İnsan. Aynı = Aynı. Biri Diğerinden Daha İyi Değildir, Tabi Konumuz Moda Değilse, Zira Kusura Bakmayın Ama Onda Üstünlük Kadınlarda, Ha Bir De Mor İle Fuşya Arasındaki Farkı Bilen Bazı Erkeklerde. Eğer Sizin ve Karşınızdakinin Yasal Yaş Sınırı VE Ruhsal Olgunluğa Ulaşması Koşuluyla Sizi İnciten, Veya Arkadaşınızın Gönlününün ve İradesinin Razı Olmadığı İlişkilere Girmezseniz Çok Memnun Olurum. İtirazı Olanlara İse Şunu Söyleyebilirim: Gidin Kendinizi S****! (özgün metindeki gibi sansürlenmiştir). Eğer Bu Cevaptan Hoşlanmazlarsa Gidip Televizyonlarını Kapatsınlar, Yürüyüşe Falan Çıksınlar. Eğer Başkalarının Bağnaz, Kadın Düşmanı, Nefret İçeren Fikirleriyle Miden Boşken Yarışmaya Kalkmazsan Çok Memnun Olurum. Önce Yemek Ye, Sonra Ne B** Yersen Ye! Eğer Makarnavi Varlığıma Adamak Üzere Milyon Dolarlık Kiliseler/Tapınaklar/Camiler/Sinagoglar/Türbeler Yapmak Yerine Parayı Daha İyi Amaçlarla Harcarsan Çok Memnun Olurum (İstediğini Seç): A-Fakirliği Ortadan Kaldırmak B-Hastalıklara Çare Bulmak C-Barış İçinde Yaşamak, Tutkuyla Sevmek, Ve Kablolu Televizyon Fiyatını Düşürmek Ben Karmaşık Karbonhidratlı Sonsuz Kudretli Bir Varlık Olabilirim, Ama Hayattaki Küçük Şeyleri Severim. Bana İnan. Sonuçta YARATAN Benim. Eğer Etrafta Dolanıp Herkese Seninle Konuştuğumu Söylemezsen Çok Memnun Olurum. O Kadar İlginç Biri Değilsin. O Kadar Böbürlenme. Ayrıca Sana İnsan Kardeşlerini Sevmeni Söyledim, Bu İpucu Yetmiyor Mu? Eğer, Ee, İlgilendiğin Konuda, Yani Çokça Kapütilasyon/Kayganlaştırıcı/Kayzer Wilhelm Gerektiren Bir Konuda, Kendine Yaptırmayacağın İşleri Başkalarına Yapmaya Kalkmazsan Çok Memnun Olurum. Eğer Karşındakinin Gönlü Razı İse, (Madde 4'e göre) Yumul, Ve Miki Fare Aşkına, Bir KONDOM Tak! Cidden, Sadece Bir Lastik Parçası. Eğer İyi Hissetmeni Engellemesini İsteseydim Onu Dikenli Olarak Falan Yaratırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Abicim , Razien , inancını kendine sakla hakkaten yoruyorsun zaman zaman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Birde sanki o kadar mantıklı açıklamış ki yaratıcıyı, "şimdi bir yaratıcı olduğuna mutabık isek, dini anlatmaya geçebilirim..." demiş :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bu geyik hala sürüyomu yaahuu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Allah var arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 birbirinizi itip kakmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Avatar indirmezse inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Razien said: LathspeLL said: Birde sanki o kadar mantıklı açıklamış ki yaratıcıyı, "şimdi bir yaratıcı olduğuna mutabık isek, dini anlatmaya geçebilirim..." demiş :D.Senin mantık sisteminde hata var(kusura bakma ama anlama sorunun var) şurda daha bir Allah'ın kulundan razien öyle olmaz çünkü şöyledir diye bir şeyi duymadım.Siz anca herşeyi inkar edip varlığı belirsizliğe itin.Şurda bir tane fikir olacak birşeyi görmedim herşeyi inkar et ee o zaman ne var diye sorsam hepiniz fırt.Sığlık desem tam sığlık değil çünkü duygusalsınız.Sığlıkla nefis karışımı birşey.Ben duyguları zekasını zehirlemiş insanlarla tartışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yalnız bişi sorucam, şu mesaj atıp, sonra o mesajdan alıntı yapıp üstüne bi mesaj daha atıp önceki mesajı editleyip yerine "." koymanın özel bi sebebi var mı? Aynısından önceki sayfalarda filan da gördüm bikaç tane de merak ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 mesajını güncellemek istiyor ama yanlışlıkla alıntıya basıyor, bunu mesajı düzelttikten sonra fark ediyor ve 1. mesajı siliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bravo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Razien said: LathspeLL said: Birde sanki o kadar mantıklı açıklamış ki yaratıcıyı, "şimdi bir yaratıcı olduğuna mutabık isek, dini anlatmaya geçebilirim..." demiş :D.Senin mantık sisteminde hata var(kusura bakma ama anlama sorunun var) şurda daha bir Allah'ın kulundan razien öyle olmaz çünkü şöyledir diye bir şeyi duymadım.Siz anca herşeyi inkar edip varlığı belirsizliğe itin.Şurda bir tane fikir olacak birşeyi görmedim herşeyi inkar et ee o zaman ne var diye sorsam hepiniz fırt.Sığlık desem tam sığlık değil çünkü duygusalsınız.Sığlıkla nefis karışımı birşey.Ben duyguları zekasını zehirlemiş insanlarla tartışmam Biz mi duygusalız?? İnanılmaz laflar ediyorsun ya. Mantık olarak ortada olduğu belli olmayan bir şeye duygusal olarak inanan sensin. "Herşeyi inkar edin" diyorsun birde. Yani deliricem, ortada olmayan birşeye "var" diip duygusal olarak inanan sensin, biz mantık dahili içinde yazalım, sen gel burda saçmala. Duygularımız ile zekasını zehirlemiş insanlar grubunda sen oluyorsun dikkatini çekerim, biz değil. Senle tartışılmaması gerektiğini ben bu mesajınla anladım. Çünkü zeka ve mantık yoksunu bir yazı. Ciddiye alıp yazmam kabahat. EDIT: Birde Quote yapmasını öğren be artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Kusursuz bir varlık, (tamam nasıl davranacağını biz belirleyemeyiz ama) bence el kol kesilmesinden ve hristiyanlara düşmanlık yapılmasından savaş yapılmasından YANA olamaz. Kitap kendisiyle çelişiyor, inanan biri gözüyle yanlışları görmeden bakarsanız bunları görmemek hayli mümkün ama bana bakarsanız "kişisel fikrim olarak" saçma denebilecek tonlarca şey var ve örnek olarak ayet de verilmişti hatırlarsanız...Hatta işin koptuğu yer orasıydı. Daha tonlarca kanıt var bu şeylere yönelik fakat bütün dünya ülkeleri ve otoriteler dinin ahlak aygıtı olmasının ülkelerindeki olaylara büyük bir pozitif etki sağlaması yüzünden ve dinsizliğin insanları karanlık bir çağa sürekleyeceğinden eleştirileri ve çürütmeye yönelik her teoriyi kanıtlama işlemlerini reddediyo. bkz. darwin. O kadar gelişti ki teknoloji, takip eden insanlar zaten farkındalar saçmalığın ortasında olduklarının, olay saygıda ve içindeki isteği doldurmada kalmış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Cahil ve fakir'lik arttıkça inanç artıyor, eğitim, ferah arttıkça azalıyor. Dengede tutmaya yarıyor işte dünyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Ben hala merak ediyorum. Hıristiyanlar düşman olmak gerekiyor ama kadınlarıyla evlenmek caiz. Bu çelişkiyi birisi açıklasın bana lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 LathspeLL said: Razien said: LathspeLL said: Birde sanki o kadar mantıklı açıklamış ki yaratıcıyı, "şimdi bir yaratıcı olduğuna mutabık isek, dini anlatmaya geçebilirim..." demiş :D.Senin mantık sisteminde hata var(kusura bakma ama anlama sorunun var) şurda daha bir Allah'ın kulundan razien öyle olmaz çünkü şöyledir diye bir şeyi duymadım.Siz anca herşeyi inkar edip varlığı belirsizliğe itin.Şurda bir tane fikir olacak birşeyi görmedim herşeyi inkar et ee o zaman ne var diye sorsam hepiniz fırt.Sığlık desem tam sığlık değil çünkü duygusalsınız.Sığlıkla nefis karışımı birşey.Ben duyguları zekasını zehirlemiş insanlarla tartışmam Biz mi duygusalız?? İnanılmaz laflar ediyorsun ya. Mantık olarak ortada olduğu belli olmayan bir şeye duygusal olarak inanan sensin. "Herşeyi inkar edin" diyorsun birde. Yani deliricem, ortada olmayan birşeye "var" diip duygusal olarak inanan sensin, biz mantık dahili içinde yazalım, sen gel burda saçmala. Duygularımız ile zekasını zehirlemiş insanlar grubunda sen oluyorsun dikkatini çekerim, biz değil. Senle tartışılmaması gerektiğini ben bu mesajınla anladım. Çünkü zeka ve mantık yoksunu bir yazı. Ciddiye alıp yazmam kabahat. EDIT: Birde Quote yapmasını öğren be artık. Arkadaşım burda 20 sayfadır eşşek mi osuruyor o kadar gerekçe yazdık tanrının varlığına nasıl ulaşabiliriz diye.Tutturmuşsun olmayan birşey diyorsun.İlleği gözünüze mi sokucaklar inanmanız için burda herşeyin sebebini mantıklıca açıkladım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Birader misyoner misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Xaenin said: Abicim , Razien , inancını kendine sakla hakkaten yoruyorsun zaman zaman . +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Açmayın o zaman 10 dakkada bir topic kaçın şeriat geliyor lol iran kaka islam diye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar