Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1923 öncesine dönüyoruz mütemadiyen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne olmuşki anlamadım, biri birine hain demiş, bundan rahatsız olanlar olduğu için soruşturma açılmış... ee geriye dönüşle ne alakası var şimdi bunun...
havanda su dövüyorsunuz(yada ossuruktan nem kapıosunuzmu deseydim)
Mesaj tarihi:
Evet bakkal hüseyin efendiyle mahallenin sevilen esnafı osman abi arasında geçse sorun olmayacak bir durumu, mevcut duruma birebir modellemeye çalıştığın için bizden hayatboyu yetecek fıstık kazandın.
Mesaj tarihi:
fedaykin said:
Türkiye'de geriye dönüş diye bir şey yok, laiklik elden gitmiyor, şeriat tehlikesi yok, AKP Türkiye'yi islamlaştırmıyor diyenlere kapak olsun efendim

Fedaykin kimseye bişey kanıtlamana gerek yok ki?

2002'den itibaren gerçekleşen tonlarca olay sonucunda AKP'nin ne mal olduğunu anladık, gerçek yüzlerini biliyoruz.. Bunun aksini iddia eden ya cahil ve ufak beyinli bir insandır, ya da köktendincidir..

Bu insanlara istedikleri kadar yanıldıklarını kanıtlayalım hiçbir işe yaramaz.. Takkiyeyle, demagojiyle kendileri bile ağızlarından çıkan kelimelere şaşırarak savunmaya çalışırlar.. Boşa kürek çekmek gibi yani :)
Mesaj tarihi:
Slat said:
cahil ve ufak beyinli bir insandır, ya da köktendincidir..

oo siyaset başlamış negzel.

SENSİN LA O CAHİL VE UFAK BEYİNLİ. ÜSTELİK SEN BAVUL KAFALISIN.

yaaa
Mesaj tarihi:
ay si irtica pipıl evriver

10 kasım da söylemek ne kadra acı ama bu kış şeriat gelecek,
baksana nası soğudu havalar birden

bu haberler nedir yaw, konusuz erotik bile çıkmaz bunlardan, hardcore irtica haberi istiyoruz
Mesaj tarihi:
vahdettının T.C ıle ılıskısı nekı kalkıpda devlet adamı savunuyor
eger ortada bı suc varsa bıle olay kısıseldır vahdettının akrabaları gıder dava acar vs vs..

devletın vahdettını savunması aslında bız T.C deılız osmanlıyız demek
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...