fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Türkiye'de geriye dönüş diye bir şey yok, laiklik elden gitmiyor, şeriat tehlikesi yok, AKP Türkiye'yi islamlaştırmıyor diyenlere kapak olsun efendim Öğretmenlere "Hain Vahdettin" soruşturması
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yok artık. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ohaa O.o dün gördüm haberi ama dikkat etmemiştim. olanlara bak..
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Üst makamlarda bu eleman hakkında soruşturma açar.
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kapak no 2 Görünüz efendim, daha rahat kadrolaşabilmek için kendileri hakkında tutulan ne kadar belge varsa imha ediyorlar birde utanmadan bununla övünüyorlar.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 halklar hakettikleri gibi yönetilirler. bunu bir 10 kasımda söylemek acı olsa da..
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Fizban'a burdan + rep yolluyorum. Kısaca özetlemiş durumu.
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ne olmuşki anlamadım, biri birine hain demiş, bundan rahatsız olanlar olduğu için soruşturma açılmış... ee geriye dönüşle ne alakası var şimdi bunun... havanda su dövüyorsunuz(yada ossuruktan nem kapıosunuzmu deseydim)
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Arkadaslar aklinizda olsun, Joker, -Nbilmemne, bikac kisi daha var salin bunlari cevap vermeye ugrasmayin. Biz cok denedik eskiden.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Evet bakkal hüseyin efendiyle mahallenin sevilen esnafı osman abi arasında geçse sorun olmayacak bir durumu, mevcut duruma birebir modellemeye çalıştığın için bizden hayatboyu yetecek fıstık kazandın.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Devlet var, öğretmen var. Soruşturma var. Şu olaydan düzgün çıkarım yapamayacak insanlara cidden fıstık yardımı yapılmalı.
Freyja Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Llama said: az kaldı az Ciddiyse çok komik
Slat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 fedaykin said: Türkiye'de geriye dönüş diye bir şey yok, laiklik elden gitmiyor, şeriat tehlikesi yok, AKP Türkiye'yi islamlaştırmıyor diyenlere kapak olsun efendim Fedaykin kimseye bişey kanıtlamana gerek yok ki? 2002'den itibaren gerçekleşen tonlarca olay sonucunda AKP'nin ne mal olduğunu anladık, gerçek yüzlerini biliyoruz.. Bunun aksini iddia eden ya cahil ve ufak beyinli bir insandır, ya da köktendincidir.. Bu insanlara istedikleri kadar yanıldıklarını kanıtlayalım hiçbir işe yaramaz.. Takkiyeyle, demagojiyle kendileri bile ağızlarından çıkan kelimelere şaşırarak savunmaya çalışırlar.. Boşa kürek çekmek gibi yani :)
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Slat said: cahil ve ufak beyinli bir insandır, ya da köktendincidir.. oo siyaset başlamış negzel. SENSİN LA O CAHİL VE UFAK BEYİNLİ. ÜSTELİK SEN BAVUL KAFALISIN. yaaa
Slat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ne siyaseti? Masum bir tespit sadece benimki..
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tamam o zaman sorun yok, devam edebilirsin.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ay si irtica pipıl evriver 10 kasım da söylemek ne kadra acı ama bu kış şeriat gelecek, baksana nası soğudu havalar birden bu haberler nedir yaw, konusuz erotik bile çıkmaz bunlardan, hardcore irtica haberi istiyoruz
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 vahdettının T.C ıle ılıskısı nekı kalkıpda devlet adamı savunuyor eger ortada bı suc varsa bıle olay kısıseldır vahdettının akrabaları gıder dava acar vs vs.. devletın vahdettını savunması aslında bız T.C deılız osmanlıyız demek
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 said: bu haberler nedir yaw, konusuz erotik bile çıkmaz bunlardan, hardcore irtica haberi istiyoruz keyr for vat yu viş.[no smiley]
sir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 i'm in ur government, reversin ur revolutionz
Öne çıkan mesajlar