Overseer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 İlk başta şok oldum, inanamadım ama ordaydı. Aylardır görmemiştim. Hatırladığım haliyle en son gördüğüm renkleriyle ordaydı hatta. Kaltak inadına en sevdiğim şekilde toplamıştı saçlarını. Kardeşide ordaydı hatta. O da değişmemiş. Neyse efenim ben bu inanamamazlık içinde kendimle boğuşurken geldi yanıma. Muhabbet başladı ama ben muhabbetin o kısmını gram hatırlamıyorum. Çünkü sanki renkler kaymış, otu fazla kaçırmış gibiydim resmen. Bişeyler yanlış ibo diyodum. Devamında ben çok saçma sapan kontrolsüz davrandım. Mekanda ortak bi arkadaşın evi. Sonunda cesaret edip geçmişle alakalı girdim konuya. Konu açıldıkça ilerledikçe öyle bi ilerliyoduki kendime güvenim arttı. Konuşma tam istediğim gibi gitti. Hatta cesaret düzeyini artırıp herşeyi ona itiraf ettim. Hatta ve hatta en inanılmazı oldu gülümseyip elimi tuttu. Muhteşem ötesi, akıl fikir almaz güzellikte bişeydi bu. Aylardır beni baştan uca kemiren herşey yokolmuştu. Sonunda affetmiştik birbirimizi barışmıştık. Söylediğim bütün sözler için af diledim. O bişey söylemedi sessiz kaldı ama olsun. Yalvardım herşeyin eskisi gibi olması için. Öyle güzel bakıyoduki resmen bütün günahlarımı bütün suçlarımı temizliyodu o bakışlar. Gülümsemesi zaten yok mu, aklımdaki en güzel anlarında hep gülümseyerek kalmıştı zaten. Bi anda öyle bi hissiyat sardıki beynim çözüldü. Vücudum kendini bıraktı. Bu kötü oldu işte. Ama göğsümden kasıklarıma öyle olağanüstü bişey hissettimki duygusal orgazm gibi bişeydi aynı. Sonra 65 saatlik uykusuzluğun ardından topu topu 2.5 saat uyuyabilmiş şekilde müthiş bi mide asidiyle, ilk günkü gibi çökmüş hakarete uğramış ezilmiş vaziyette uyandım. Nerde benim risperidone um zyprexam? *ıslıkla vivaldi summer çalar* *bi 65 saat daha için hazırlanmaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 valla güzel duygular ya değerini bil hacı o hissettiğin acı falan çok aradım ben o acıları ama gelmiyor geri bi süreden sonra yaşıyamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 rüyamıydı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 anlamadım? Alttakine cevap : çünkü okumadım... İkinci not : post kasıyo demeyin sonra ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 senin sonun sakat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hangi film bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 anca rüya olabilecek kadar güzel. gerçekte biten bitmiştir hep, dediğin şeylerin olması çok istisnaidir. zaten bu yüzden sürekli "keşke" deniyor ya bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 anladığım kadarıyla rüya görmüşsün, inşallah gerçekleşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 cimcik atın şu adama, nediyor. hala yüksek ot kafalımı bu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bende ara sıra görürdüm böyle rüyalar. Sonra rüya oldu gerçek. 1 senedir ayrı olduğum kızla tekrar biraradayız. Koy gitsin agali her şey olacağına varıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Lexius said: senin sonun sakat.. =) Yok yav ayıktım rüya + uykusuzluk üstüste koyunca biraz kaotik yazmışım pardon. Çarpılmış modda yazıodum. Geçti şimdi saolun okuduğunuz için =) Hatta niye yazdım lan ben bunu hehe O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 rüyaların tersi çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 said: Çarpılmış modda yazıodum. yeni bir kavram olsa gerek.begendim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 anca rüyanda görürsün zaten...lik bi durum herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 gidici... doktor yokmu laan doktoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ya kusura bakma gece haliyle otu fazla kaçırmışım ı okuyunca bu adam niye ot yesin ki anlamadım dedim bir an. Sonra bu acaba bir ineğin ağzından mı yazılmış zannettim çünkü ben böyle insan olmayan şeylerin ağzından hikaye yazmayı çok severim ( Ciddiyim ) Neyse sonra anladım ot nedir but nedir, uykusuzluğuma ver. Neyse inşallah sonunda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ottur gunahı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jamstime Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bence bir psikoloğa görünmen lazım... Kız senin beyinine adeta imparatorluk kurmuş.Veya kişiliğin güçlüyse unutmaya çalışki bu biraz zor... Aşk iki yüzlüdür abi of asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bende istiyorum aynı şeyi aynı durumda sayılabiliriz, ama bir türlü eski konulari açamiyorum elim ayagım kitleniyor ,bakarak yüzüne kitleniyorym , kimseyi dinlemiyorum sadece bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Benim olay konuşamıyorum reddetmesinden korkuyorum, utanıyorum vs değil. Bir daha görürse öldürür beni. Polisi arar vs. Değil konuşmak yanına bile yaklaşamıyorum. Geri dönüşü olmayan şeyler yaptım o sebepten böyle rüyalar kötü koyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 oha kotu kotu seyler gelio aklıma naaptın sen abi...:S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Aman yasal olmayan bişey yapmadım tabi yanlış anlamayın. Utandırıcı şeyler diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yani kucuk seyler diosun.... neyse abi bi şekilde unutmak lazım yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 he he. ne saf insanlar var su dunya'da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar