Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda oldu sandımdı =/

Overseer

Öne çıkan mesajlar

İlk başta şok oldum, inanamadım ama ordaydı. Aylardır görmemiştim. Hatırladığım haliyle en son gördüğüm renkleriyle ordaydı hatta. Kaltak inadına en sevdiğim şekilde toplamıştı saçlarını. Kardeşide ordaydı hatta. O da değişmemiş. Neyse efenim ben bu inanamamazlık içinde kendimle boğuşurken geldi yanıma. Muhabbet başladı ama ben muhabbetin o kısmını gram hatırlamıyorum. Çünkü sanki renkler kaymış, otu fazla kaçırmış gibiydim resmen. Bişeyler yanlış ibo diyodum. Devamında ben çok saçma sapan kontrolsüz davrandım. Mekanda ortak bi arkadaşın evi. Sonunda cesaret edip geçmişle alakalı girdim konuya. Konu açıldıkça ilerledikçe öyle bi ilerliyoduki kendime güvenim arttı. Konuşma tam istediğim gibi gitti. Hatta cesaret düzeyini artırıp herşeyi ona itiraf ettim. Hatta ve hatta en inanılmazı oldu gülümseyip elimi tuttu. Muhteşem ötesi, akıl fikir almaz güzellikte bişeydi bu. Aylardır beni baştan uca kemiren herşey yokolmuştu. Sonunda affetmiştik birbirimizi barışmıştık. Söylediğim bütün sözler için af diledim. O bişey söylemedi sessiz kaldı ama olsun. Yalvardım herşeyin eskisi gibi olması için. Öyle güzel bakıyoduki resmen bütün günahlarımı bütün suçlarımı temizliyodu o bakışlar. Gülümsemesi zaten yok mu, aklımdaki en güzel anlarında hep gülümseyerek kalmıştı zaten. Bi anda öyle bi hissiyat sardıki beynim çözüldü. Vücudum kendini bıraktı. Bu kötü oldu işte. Ama göğsümden kasıklarıma öyle olağanüstü bişey hissettimki duygusal orgazm gibi bişeydi aynı.

Sonra 65 saatlik uykusuzluğun ardından topu topu 2.5 saat uyuyabilmiş şekilde müthiş bi mide asidiyle, ilk günkü gibi çökmüş hakarete uğramış ezilmiş vaziyette uyandım.

Nerde benim risperidone um zyprexam?

*ıslıkla vivaldi summer çalar*

*bi 65 saat daha için hazırlanmaya gider*
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kusura bakma gece haliyle otu fazla kaçırmışım ı okuyunca bu adam niye ot yesin ki anlamadım dedim bir an. Sonra bu acaba bir ineğin ağzından mı yazılmış zannettim çünkü ben böyle insan olmayan şeylerin ağzından hikaye yazmayı çok severim ( Ciddiyim )

Neyse sonra anladım ot nedir but nedir, uykusuzluğuma ver.

Neyse inşallah sonunda olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...