ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Şu 7 günlük 100 mesaj olayını nası yapıoduk laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 çok kişisel mesajlar mı atıcan o 7 günde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 türksell senin yeni GSM operatörün herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 100 mesaj normal olarakatsam 200kntr niye 20kntre atmıyım...100kntr dayanmıoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Sen ordan zıplama KEL KERTENKELEEEEEEEEE tabii babamın türksel ama sölemio nasıl yapıldığını...Kızdım TOPik açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kişisel diyorum ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 türksel nedir? once sen onu acikla sonra yardim edek gardasligim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 türkcelin sitesinde yazar Dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ben bulamadım yaaavvvvvvvv,turkcell hadi söliyin artıq :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 niye kişisel onu da söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kişisel bi mesele turksel ile aramda,hadi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kişisel garbage yolunda ilerliyor. ayar vermiyorum.Haddim degil. Yeri konu dışı olabilirdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yalnız şakamaka biriniz söylemediniz hatunla mesaj yatar..Msndekilere mahkum kaldıq ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kanatlarını da al git buradan encıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ühühüh +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sende mi pru...Pişt meleklere laf olmaz...O kanatlarım kafanda paralansın...Böhühühü üzdünüz beni..Kutsaldım gothic olcam melankoli yapıcam görüceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 laa luu yapma şurda arkadaşım. Şu sordugun soruyu git msn'de sor insanlara veya google'a gir ara,turkcell'e gir ara. Forum burası.. allah kahretsin be birader nerden çıkıpta geliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ExaltedAngel said: Sende mi pru...Pişt meleklere laf olmaz...O kanatlarım kafanda paralansın...Böhühühü üzdünüz beni..Kutsaldım gothic olcam melankoli yapıcam görüceksiniz... bu ne lan, resmen hormon paçalardan akıyo. hey allam ya. laf etmicektim ama dayanamadım cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Cinali sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oh bebeyim gotik ol gel bana bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Millet kasmış kendini yaa..Gerçekten nerde eski pati-geyik tayfası,gece vardiyası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 gece vardıyası konu dışında bak. kasmak degil bunun adı.herşeyin bir yeri var.. bu bölümler onun için var. kişisele gelmişsin. "gençtürksel aloooo" diye topic acmıssın yarında ben topic acıyımmı "xxxx aloooo" altınada olm cepten arıyorum nerdesin laaa yazıyım mesela.. burası ne ? bunu bi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bravo, şimdi bunu eyleme dökme zamanı. seni buraya alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar