Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12.Hafta Kayserispor-Fenerbahçe

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

evet ismet arzumanız.

maçı şimdi izledim de, fenerin golü galiba ofsayt. net göremedim ama ofsayt olmayabilir de. gökhan ın sarı kart aldığı pozisyonda ofsayt falan yok. edu nun iki sarı kartı da yalan. hatta hakem o kadar yalan ki kayserisporlular gidip appiah uyuşturucu kaçırıyo deseler hemen tutuklayacak adamı.

ilk golde carlos un hatası falan yok. o adam carlos un diyecek olanlar şüphesiz de, carlos la gökhan yer değiştirmişler. gökhan kaçırmış adamı..

lugano nun penaltı pozisyonu bence yoruma açık, ben penaltı diyorum o ayrı. ama yani lugano nun orada faul yapmış olma ihtimali yok. hayır yoruma açık falan değil yok öyle bişey.

ikinci golde carlos çok kötü bozmuş ofsaytı.. neyse yaptıklarıan sayalım bu hatasını :)

işin özü, hakem zırvalamasa dahi fener bu maçı muhtemelen kazanamazmış. tabi 11 kişi oynasa böyle oynar mıydı bilmiyorum. ha hakemin zırvalaması parayla falan olan şey değil, resmen korkudur beşiktaşlılar ismet arzuman ın bile kellesini istiyo, fener lehine bişiler yapsam kimbilir neler olur diye..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya değişik başlıklardaki mesajlara bakıyorumda katılıyorum burda..

Bir başlıkta herşey için hakeme laf atmayın diyen.. Kendi takımı için hakem yüzünden yenildik diyor dandik takımara yeniliyorsunuz diyen kendi takımı yenilince ziyani yok diyor..

Yani oha dedirtiyor bazı mesajlar forumtr midir ne haltsa onun yolunda gidiyoruz hadi hayırlısı
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo said:
fener şl de gruptan cıksın istiyorum.nasılsa cıktıtan sora elenicektir :)

o arada bizde ligde şampiyonlugu garantileriz işte

İcktiktan sonra elenicektir degigin GS den 2 mac fazla yapicak? Sizde gruplardasınız sanirim yoksa saldiniz mi avrupayi noldu?.

Bide sole bi fikstür var.1 hafta icinde ;

FB-GS
GS-A Wien
GS - Sivas

Burdan GS 9 puan cikarsin GSli oluyorum direk.

Bide haftaya Trabzonda da gorelim sizide sonra konusuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...