toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 her maç dediğin iki maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 arkadaşlar tahrik etmek, kahvehanede konuşur gibi konuşmak yok cümlesinden ne anlıyosunuz bilmiyorum ama, anlamayanların burada olmayacağını zegna açık açık belirtti. azmo nun göüznden kaçmış, mike da ilk uyarısını aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yalnız şunu açık ve net söyleyim bölüm modlarında ismet arzumanlaşma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 evet ismet arzumanız. maçı şimdi izledim de, fenerin golü galiba ofsayt. net göremedim ama ofsayt olmayabilir de. gökhan ın sarı kart aldığı pozisyonda ofsayt falan yok. edu nun iki sarı kartı da yalan. hatta hakem o kadar yalan ki kayserisporlular gidip appiah uyuşturucu kaçırıyo deseler hemen tutuklayacak adamı. ilk golde carlos un hatası falan yok. o adam carlos un diyecek olanlar şüphesiz de, carlos la gökhan yer değiştirmişler. gökhan kaçırmış adamı.. lugano nun penaltı pozisyonu bence yoruma açık, ben penaltı diyorum o ayrı. ama yani lugano nun orada faul yapmış olma ihtimali yok. hayır yoruma açık falan değil yok öyle bişey. ikinci golde carlos çok kötü bozmuş ofsaytı.. neyse yaptıklarıan sayalım bu hatasını :) işin özü, hakem zırvalamasa dahi fener bu maçı muhtemelen kazanamazmış. tabi 11 kişi oynasa böyle oynar mıydı bilmiyorum. ha hakemin zırvalaması parayla falan olan şey değil, resmen korkudur beşiktaşlılar ismet arzuman ın bile kellesini istiyo, fener lehine bişiler yapsam kimbilir neler olur diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Cintonik said: ayıklarız kayseriyi aman abi yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kafa avrupa da. bu kafayla da ligde şampiyonluğu unutsun fener . tercih yapmışlar gibi sanki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 fener şl de gruptan cıksın istiyorum.nasılsa cıktıtan sora elenicektir :) o arada bizde ligde şampiyonlugu garantileriz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 maçı izlemedim bilmiyorum ama eminim ki kayseri haketmiştir maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 mantı yedirmişler fb lilere koşamadılar ondan şişmişler baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Kayseri fena ayikladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 afiyet olsun fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yahu siz de inönü'de kangal sucuk yemediniz mi sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sivasın kangal sucuğu meşhur değildir afyonun sucuğu meşhurdur afyon cumhuriyet sucukları vardır sivasın yiğidoları ve kangal köğei vardır köpek ısırdı bizi daha beter bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 İngilizlerin 8 postasını da unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kopekten yola cıktım işte, sucugunun meshur olmadıgını biliyorum. bizi de cavcav ısırcaktı olmadı :D helsingbörgs ısırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yazık bize dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Açıkçası bekliyordum zor maçlardan sonra performans düşüklüğü olabilir.Avrupa önemli şu anda ligde kaybedilen puanların telefisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 fener 10 kişi kaldıktan sonra iyi oynayamadı kayseri ataklarını geliştirdi ve gayette güzel oynayarak maçı aldı tebrikler kayseri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Arada yenilmek lazım sonra mh falan diyolar tadımız kaçıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ya değişik başlıklardaki mesajlara bakıyorumda katılıyorum burda.. Bir başlıkta herşey için hakeme laf atmayın diyen.. Kendi takımı için hakem yüzünden yenildik diyor dandik takımara yeniliyorsunuz diyen kendi takımı yenilince ziyani yok diyor.. Yani oha dedirtiyor bazı mesajlar forumtr midir ne haltsa onun yolunda gidiyoruz hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Slat said: İngilizlerin 8 postasını da unutmamak lazım sen hala o şarkıyı mı söylüyosun? Topicle bir bağlantı kuramadım ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Kayseri'den 2 kilo pastırma 1 tane de sucuk gelmiş =P AHUAUHUAUUHUAHUAUH Hadi arkadaşlar bu başlığı da provake edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 gellidus said: Yani oha dedirtiyor bazı mesajlar forumtr midir ne haltsa onun yolunda gidiyoruz hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ne biçim konuşuyosunuz abi siz öyle? insanmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Diablo said: fener şl de gruptan cıksın istiyorum.nasılsa cıktıtan sora elenicektir :) o arada bizde ligde şampiyonlugu garantileriz işte İcktiktan sonra elenicektir degigin GS den 2 mac fazla yapicak? Sizde gruplardasınız sanirim yoksa saldiniz mi avrupayi noldu?. Bide sole bi fikstür var.1 hafta icinde ; FB-GS GS-A Wien GS - Sivas Burdan GS 9 puan cikarsin GSli oluyorum direk. Bide haftaya Trabzonda da gorelim sizide sonra konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar