Revenant Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 mike cok bos konusuosun bi laf ederdim simdi ama uyari almaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 o değil de bu kayseri taraftarı daha fb maçında stadı dolduramıyor, yeni stadlarını nasıl dolduracaklar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Fenerbahçe maçlarında hakem hatası bulamadığı için artık maçlara beşiktaşla çıkıcakmış yenildiği zaman en güsel bahane bulan takım beşiktaşmış.Resmi açıklama maçtan sonra aziz başkanımız tarafından yapılcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 o soğukta ben olsam maça gitmem bide karşı tarafta fener gibi bi takım yani kolay maç olur diyo kayserililer oturur evimde izleim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 toggie said: o değil de bu kayseri taraftarı daha fb maçında stadı dolduramıyor, yeni stadlarını nasıl dolduracaklar acaba? çok soguk hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kermit said: o soğukta ben olsam maça gitmem bide karşı tarafta fener gibi bi takım yani kolay maç olur diyo kayserililer oturur evimde izleim diyo yapma yav. sen yokmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 iyi oynuyo kayseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 fener sinir oldu kavga çıkarıcak ahaha ÇOK İYİ KAYSERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 niye mutlu oldun ki bu kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Fistan said: toggie said: o değil de bu kayseri taraftarı daha fb maçında stadı dolduramıyor, yeni stadlarını nasıl dolduracaklar acaba? çok soguk hava kayseri zaten yüksek rakımlı bir şehir oldugundan genelde hep soguktur. hele kış ayları zaten maçlarından da biliyoruz, hep karlı havada turuncu topla oynanır :) yeni stadları üzeri kapalı olacak diye biliyorum, belki bunun faydası olur ki kapalı olmalı çünkü çok fazla karda maç oynanıyor, daha dogrusu maç oynanamıyor kardan dolayı. ama insaat goruntulerine baktım hiç üzeri kapatılacakmıs gibi gorunmuyor. belki de ikinci yarıya hazır etmek için catıyı en sona bırakıcaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ben kavga çıkması olayına güldüm yavrucum off geiyo 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 volkan'a bak yan hakemi dövecek nerdeyse, sanki çok görüyor da bulundugu yerden ofsayt olup olmadıgını. hey allahım ya, ofsayt falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Fener stadı gibi ısıtıcı koyarlar belki yeni stada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kermit yaran sağlammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 fb stadında ufo'lar varmıs ısıtıcı olarak, arkadas pişiyoruz cok ısıtıyo dedi :) rakip taraftarın oraya da koysalar ya karda kışta bokumuz donuyo, bi de saatlerce bekletiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 3 dakika uzattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 offffff bu gol kaçmaz yasin kaptırdı karşı karşıya direği sıyırdı hat-trick olacaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bitsin artık inter maçı var önümüzde yorulmasın futbolcularımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 cok kotu kacirdi mehmet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yıldo baggins said: kermit yaran sağlammış çok sağlam başka bi tarafım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kaç dk kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 vur vur vur vur .. kavga çıkmış da niye ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 berabere ya da yeniliriz demiştim edu atılmasa belki yenebilirdikte. normal sonuc.ilerki maçlara bakıcaz artık Şampiyon Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kavgadan gürültüden bitmiyo maç 2 sn de bi fenerliler olay çıkartıyo edit.: bitti sonunda offff kayseri çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar