Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babaların 10 altın kuralı

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

BABALARIN 10 ALTIN KURALI
İtalya'da faaliyet gösteren Sicilya mafyasının geçen hafta yakalanan lideri Lo Piccolo'nun evinde yapılan aramada mafyanın 10 kuralı ele geçirildi.

Avrupa'da mafyanın en etkili çalıştığı ülkelerden biri olan İtalya'da son dönemde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Yeni Şafak'ın haberine göre İtalyan mafyasının kalbi sayılan Sicilya'da önceki gün yakalanan mafya babası Salvatore Lo Picolo'nun evrak çantasında, mafya üyelerinin uyması gereken '10 kanun'un listesi çıktı. İşte merak edenler için o 10 altın kural. Laf aramızda o kadar da mafyazo kurallara benzemiyor.

İşte 10 kural:

1.Tanıştırmayı daima 3. kişiler tarafından yap.
2.Arkadaşlarının karılarına bakma.
3.Polislerle görünme.
4.Barlara gitme.
5.Ulaşılabilir ol.
6.Atamalara saygı göster.
7.Karılarınıza saygılı olun.
8.Gerçeği söyleyin.
9.Başkalarının parasına dokunma.
10.Ailesinde polis olan bize üye olamaz.

H2
Sosyal ağlarda paylaş

geçin karşıma
size yusuf miroğlu yasalarını bildiriyorum
1- sizin alem dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün raconlarını şu andan itibaren tedavülden kaldırıyorum, ayrıca racon kelimesinin telafuz edilmesini dahi yasaklıyorum, dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi ağzınıza almayacaksınız
2- açlıktan nefesiniz koksa dahi benden başka hiçkimseden, hiçbir şekil ve ad altında para istemiyeceksiniz
3- gazozuna tavla oynamak dahil, hiçbir zaman kumar oynamayacaksınız
4- nefsi müdafa hariç hiçbir şekilde silah kullanmayacaksınız
5- uyuşturucu, kadın ticareti, tahsilatçılık, korumacılık, kolpacılık, değnekçilik, arabuluculuk, arazi yağması, park ağalığı, ihale tezgahı gibi işlere bulaşmış bütün tanıdıklarınızla şu andan itibaren selaamı sabahı kesiceksiniz
6- bu alemde polis, asker, bürokrat ve siyasetçi dostunuzda olmayacak, düşmanınızda
7- hiçkimseye hiçbir durumda yalan söylemeyeceksiniz
8- benimle veya bensiz yaptığınız her iyi işi unutucak bir daha anmayı bile aklınıza getirmeyeceksiniz
9- ben dahil aramızda bu yasalara uymayan herhangi biri için asla bağışlanma talebinde bulunulmayacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

işte 10 kural:
Sicilya mafyası Cosa Nostra’nın on emri şöyle;
* Hiç kimse bir başka ‘aile’ üyesine kendisini doğrudan tanıtamaz. Bunu üçüncü bir kişinin yapması gerekir.
* Arkadaşların eşlerine kötü gözle bakmayın.
* Hiçbir zaman polisle birlikte görülmeyin.
* Bar ve klüplere gitmeyin.
* Cosa Nostra’nın vereceği görevler için her zaman hazır olun. Eşiniz doğum yapıyor olsa bile...
* Randevularınıza kesinlikle geç kalmayın.
* Eşlerinize saygıyla davranın.
* Bir bilgi sorulduğunda hep doğruyu söyleyin
* Diğer ‘aile’ üyelerine, ya da başka ‘aileler’e ait parayı kendinize ayırmayın.
* Polis akrabası olanlar, ailesinde hem mafyaya hem de polise çalışanlar, kötü ve ahlaksız davranışlar sergileyenler, Cosa Nostra üyesi olamaz.

kaynak:ntvmsnbc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...