synorin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 yalnız hesaba katmadığınız birşey var ps3 neredeyse 6. yılını doldurmak üzere...6 yıl da yeterli bir süre destek için..zira xbox 1.5 yıldan uzun süre destek göremedi biraz da işin etiğine bakmak lazım herşey para değil biri bunu bill gatese anlatsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 ps3 6 yilini doldurmak uzere ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 lol abi pardon ps2 demek istemiştim anlarsınız ya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 microsoft un sirket stratejisi bu "Embrace, extend and extinguish" gerci artik yemiyor millet ama dikkat edin tutan biseyin benzeri birsey cikarirlar ondan daha ustun bi kac populist ozellik saglayip baltalamaya calisirlar explorer savaslarini gectim media player,MSN messenger,LIVE! search,zune,iksboks vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Bill Gates kadar param olsa işin etiğini de satın alırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 beyler bayanlar bir teorim var sizle paylaşmak istediğim... şimdi sony xbox yüzünde konsolunu istediği gibi çıkaramadı şu aralar ayda 1 güzel oyun zor çıkıyor... sony bu nedenle mgs4 gibi oyunları erteletip bu tip beklenen oyunların çoğunu arka arkaya piyasaya sürmek isteyebilir bu aklıma geldiğinde çok mantıklı olduğunu düşündüm siz ne dersiniz?Böylece ps3 tekrar ayağa kalkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 niye bekletip arka arkaya cikarsin ki arka arkaya super oyunnar cikarmak demek insannar bunnarin arasindan secim yapicak demek ama aralarinda 1 er ay birakirsan hepsini alir millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ama şu an adı bile geçmiyor oyun yok deniyor o zaman kimse oyun yok diyemeyecek ve bazı kampanyalarla çok fazla konsol satılacak ondan sonra çıkan oyunlar da daha fazla olucak... yani bunlar bir nevi konsol aldırma oyunları olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 console satislari wii aldim cok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 paran varsa x + ps al hiç kasma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Nextgenwars'ta neyin nesi böyle güldürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Gulduruculugunu bilmiyorum ama Uzakdogu, Avustralya gibi yerlerde PS'nin pazar payinin diger 2 konsol yaninda dusuk oldugunu biliyorum. Bunu dunyaya yayarsak fark bu kadar olurmu emin degilim ama Turkiyedeki kadar PS duskunlugu baska yerde yok bildigim kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ya kimse alınmasın ama playstation alan grup biraz daha 'bilinçli' olduğundan bir grup insan da 65nm lik ps3 leri bekliyor bunu da unutmayalım xbox için 65nm den haberi olan bile az insan var...(xbox reklamlarından etkilenip alanlar için söylüorm yoksa tabi ki bilinçli xbox kullanıcıları da var ve zaten bunlar kendilerini postlarında belli ediyorlar:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 rakamalr ortada next gen wars a gerek yok dunya genelinde satilan wii sayisi 14,264,275 satilan xbox360 sayisi 13,333,491 satilan ps3 sayisi 6,022,846 sony nin pazar payi nintendonun yarisi kadar http://vgchartz.com/weekly.php?date=39404 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 nintendonun fiyati ps3un yarsi kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yanlis amerikanyada ps3 40g 399$ 80 lik 499$ wii ise su anda 399$ dan satiliyor xbox 360 ise 20gb lik paket 349$ wii piyasaya cikmadandi o 250$ olucak geyigi 2008 in ortasina kadar wii nin dagitiminda problemler olucagini acikladi nintendo cunki bu kadar talep kesinlikle beklemiyorlardi o yuzden fiyat biturlu dusmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bu arada konsoldan zarar etme olayı yalandır bence, nintendonun bi kaç ay önceki açıklamasına göre sattığı konsol başına avrupada 49 amerikada 35 japonyada 27 dolar kar falan tarzı bi haber vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yukarda ayzdim nintendo kayebtmiyor bitek diye ps3 de xbox360 da uretim maliyetlerinin altidna satiliyor (bu arada DS bu hafta 1,333,061 satmis oeeeh diyorum bir haftada ikiye katlandi satislar noel geyigine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ben para biriktiriyorum yaza kadar alabilmek için. gönderirim bizimkileri yazlığa. hdtv var salonda. coşarım sabahlara kadar. gibi düşüncelerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bu yaz almak için en güzel zaman aslında mgs4 le coşarsın...:D şaka maka bu yıl ps3ün yılı olacak gibi geliyor.Sony yılbaşında toplam 5 milyon tane ps3 sattığını açıkladı...bunların 1.2 milyon tanesinin de kuzey amerikada olduunu düşünürsek...ve xboxun toplam 2 milyon sattığını hesaba katarsak ps3 kaybettiği herşeyi geri alıyor gibi 2009da zaferini kutlar artık :D (GOW3:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ay sonunda Devil May Cry 3 çıkacak, pre-order ediyorum şimdi, üstüne killzone 2 var, mgs4 var, resident evil 5 var, gta 4 var. Bunlar bile yeter derken daha gelicek 1234938 tane oyun daha var. Elimi vicdanıma koyup da ps3 aldım, aynı şekilde diyorum ki verdiğim her kuruşa değdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 evet yeni cikacak oyunlarin listesi goz kamastirici cidden, ben de insallah bu yaza kalmadan bir ps3 temin etmeyi dusunuyorum, tek sikinti televizyon da almam gerekiyor bir yerlerden ama napalim, alacagiz onu da artik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ikisboks gibi LCD monitöre bağlayamıyor musun ki? Hani TV alana kadar iyi idare ederdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ya HD olunca insan en iyisinde oynamak istiyor. Bende yok mesela henüz, 3 ay kadar falan da olmayacak, adam gibi oynayamadığımı hissediyorum ne bileyim. Öyle daha bir tatlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bir de şu var: Sony CEO'su Kaz amca son açıklamasında "PS3ün ileride çıkacak modelleri de -büyük ihtimalle- PS 2 oyunları çalıştırmayacak" dedi (2004de aksini söylüyorlardı halbuki) Yani durum şunu gösteriyor ki PS3 alsak bile eski PS2 oyunlarını oynamak istiyorsak eldeki PS2leri de at(a)mayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar