Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elinizi vicdaniniza koyup soyleyin ps 3 alinir mi ?

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

microsoft un sirket stratejisi bu

"Embrace, extend and extinguish"

gerci artik yemiyor millet ama dikkat edin tutan biseyin benzeri birsey cikarirlar ondan daha ustun bi kac populist ozellik saglayip baltalamaya calisirlar
explorer savaslarini gectim media player,MSN messenger,LIVE! search,zune,iksboks vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bayanlar bir teorim var sizle paylaşmak istediğim...
şimdi sony xbox yüzünde konsolunu istediği gibi çıkaramadı şu aralar ayda 1 güzel oyun zor çıkıyor...
sony bu nedenle mgs4 gibi oyunları erteletip bu tip beklenen oyunların çoğunu arka arkaya piyasaya sürmek isteyebilir bu aklıma geldiğinde çok mantıklı olduğunu düşündüm siz ne dersiniz?Böylece ps3 tekrar ayağa kalkabilir
Sosyal ağlarda paylaş

ya kimse alınmasın ama playstation alan grup biraz daha 'bilinçli' olduğundan bir grup insan da 65nm lik ps3 leri bekliyor bunu da unutmayalım xbox için 65nm den haberi olan bile az insan var...(xbox reklamlarından etkilenip alanlar için söylüorm yoksa tabi ki bilinçli xbox kullanıcıları da var ve zaten bunlar kendilerini postlarında belli ediyorlar:D)
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis
amerikanyada ps3 40g 399$ 80 lik 499$
wii ise su anda 399$ dan satiliyor
xbox 360 ise 20gb lik paket 349$

wii piyasaya cikmadandi o 250$ olucak geyigi
2008 in ortasina kadar wii nin dagitiminda problemler olucagini acikladi nintendo cunki bu kadar talep kesinlikle beklemiyorlardi o yuzden fiyat biturlu dusmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bu yaz almak için en güzel zaman aslında mgs4 le coşarsın...:D
şaka maka bu yıl ps3ün yılı olacak gibi geliyor.Sony yılbaşında toplam 5 milyon tane ps3 sattığını açıkladı...bunların 1.2 milyon tanesinin de kuzey amerikada olduunu düşünürsek...ve xboxun toplam 2 milyon sattığını hesaba katarsak ps3 kaybettiği herşeyi geri alıyor gibi 2009da zaferini kutlar artık :D
(GOW3:D)
Sosyal ağlarda paylaş

Ay sonunda Devil May Cry 3 çıkacak, pre-order ediyorum şimdi, üstüne killzone 2 var, mgs4 var, resident evil 5 var, gta 4 var. Bunlar bile yeter derken daha gelicek 1234938 tane oyun daha var. Elimi vicdanıma koyup da ps3 aldım, aynı şekilde diyorum ki verdiğim her kuruşa değdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şu var: Sony CEO'su Kaz amca son açıklamasında "PS3ün ileride çıkacak modelleri de -büyük ihtimalle- PS 2 oyunları çalıştırmayacak" dedi (2004de aksini söylüyorlardı halbuki) Yani durum şunu gösteriyor ki PS3 alsak bile eski PS2 oyunlarını oynamak istiyorsak eldeki PS2leri de at(a)mayacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...