Solonor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Evet bi reklam var bi taxici bir de kadın. Kadın bi biskrem versem diyo. Reklam hoşuma gitti yanlız kafamı karıştıran bişey var. Reklamdaki kadın kimdi çok tanıdık geliyor ama hatırlayamıyorum. Kafayı yiycem.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 bi aralar cinlerle periler diye bi dizi vardı onda oynuyordu.ismini hatırlamıyom ama mankendi sanırım...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... [Bu mesaj PUMA tarafından 13 December 2003 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Çok aptal bir reklam bnce[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 gereksiz bence de... "biskrem kişiye herşeyi yaptırır" olayı daha iyi vurgulanabilirdi bence..[hline]YENİ KONU AÇARKEN, TOPIC BAŞLIKLARINI KONU İÇERİĞİYLE ALAKALI YAZALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ya tamam da ben sorumun cevabını alamadım hala. :([hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 televizyonu parcalayasim geliyor..ozelliklede fondaki sarkiyi duydukca kafayi yiyorum abi nesi guzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ben reklamı sevdim, karakterlerin yüz ifadeleri çok komik, müzikte güzel, hele o müzikle kadının yürümesi çok güldürdü beni.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 said: Solonor, 13 December 2003 17:14 tarihinde demiş ki: ya tamam da ben sorumun cevabını alamadım hala. :([hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. [hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ordaki kadın bana aslı ile kerem'i hatırlatıyor.. show tv'deki değil kanal d'deki.. hani kerem kareteci, aslı'nın evinde kalıyor felan dizinin adını hatırlamıyorum belki karakter adları da farklıdır[hline]YENİ KONU AÇARKEN, TOPIC BAŞLIKLARINI KONU İÇERİĞİYLE ALAKALI YAZALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 uplayayım.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 40 yıllık biskremin kutusunu (poşedini? hmm ne kullanılır ki) kağıdını her ne ise işte değiştirmişler kıl oldum... reklam da çok fena bu arada... 1 kere gördüm ve sinirimi bozmaya yetti...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ya tamam da kadın kim. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Bonecrusher, 14 December 2003 14:40 tarihinde demiş ki: ordaki kadın bana aslı ile kerem'i hatırlatıyor.. show tv'deki değil kanal d'deki.. hani kerem kareteci, aslı'nın evinde kalıyor felan dizinin adını hatırlamıyorum belki karakter adları da farklıdır[hline]YENİ KONU AÇARKEN, TOPIC BAŞLIKLARINI KONU İÇERİĞİYLE ALAKALI YAZALIM! evdeki yabancı.onda berna laçin oynuydu. [hline] reklamda ilgin. olan bişi var. adam nası kaldırıyo koca arabayı ben onu merak ediyorum.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 kadinin yürümesi çok komik valla taxiciyide ii bulmuşlar daha ii bi taxici olamazdi[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 berna laçine benzettim evet.. bu arada adamlar daha önceden kaldırmış birşeyle duvara bağlamış olabilir. o kadar zor değil..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bence reklamda kızda çok hoş.(vay sapık)[hline]tık! benim hala umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: Bonecrusher, 28 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: berna laçine benzettim evet.. [hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. yok daha neler ?[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Sevmedim ben başarılıda değil eski biskrem poşedinide daha cok seviyordum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bence suckin' bi reklam hemde feci kadını gorunce sinirim bozuluyor nedense.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. + kadın tek yola giriyor tak geri vitese çık kardeşim ne tek yon e girip ilerliyon. [Bu mesaj -overdose- tarafından 28 December 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bence kadının sempatik bir tavrı var reklamda.Hoş bir reklam kulağına birşey fısıldadığında 'veriyimmi' tarzı bişey sandım sonradan biskrem oldugunu anmladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 güzel reklam bence ben beğendim...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 DİK DİK DİK DİK DİK DİK DİK DİK DİK DİK DİK DİK Bi BİSKREM VERSEM ?[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Kadın Sıcak Saatler'de oynuyodu bi ara. (eheuheuhe) İzlemiş olan bilir, hani gazeteci bööle, tabi bayağı bi değişmiş o zamandan beri.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 sen acmasan ben acacaktim. cok berbat bi reklam bence. sarkisi batiriyo zaten. :) bik bik bik bik lol. bide taksici kadina bagirirken kadinin pis bi siritisla adami gebertecekmis gibi ustune yuruyup bisey soylemek istemesi cok igrenc olmus. oldureceksen oldur kardesim. ;)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Hehe o reklamdaki kızın radyoda programı var best fm de Kırmızı başlıklı kız olarak çıkıyor bide dincilerin kanalında program yaptı 3-4 bölüm ama sonra bıkaktı.Başka dizilerde oynadıysa bilemem tabi...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar