Brigand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ohh 1mbit kablonet çatır çatır. 56kbde flashgeti sabitledim rapidden Geri kalan bwyi de torrentten yiyom. Rapidden diziler torrentten filmler. Misss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 rapid pre şart :F çok lazım oluyor kasmadan film indiriyorsun fln 2512512512512 partlı oyunlarda da ii oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 torrent varken rapid gereksiz kaciyo bana gore. anca bulamadigim seyle olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Şu an hızımı 512kbps'ye düşürdüler uzun bir aradan sonra. Heralde sistemleri güncellendi. Edit: Hızımı arttırtmak için telefonda 10+ dakkadır operatörle görüşmeyi bekliyorum :X Edit2: 2mbit yaptırdım, 24 saat içinde aktif olacakmış. O zamana kadar 512kbps :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 evet ben de 1mbit'e geri dustum, 4'e cikmayi bekliyorum, gorevli bana bu aksam hiziniz verilecektir dedi tekrar teyit ettirdim. Rapidshare bence de cok mantikli birsey, ben ikisini de birden idare ediyorum. ayda 5 eurodan zarar gelmedi hic bana ve yaklasik bir senedir kullaniyorum... premiumsuz nasil idare ederim bilemicem. Torrent cok iyi ama hersey bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bende 4 yaptırdım ,gece 12 den sonra sanırım güncellenecek hızlar bakalım 500 görecekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ben 1 yaptırdım güya ama gel görki şuan hız testinde 200 ü geçemiyor hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 dur bakalim... 23:30 ile 12:00 arasi yapiyorlarmis genelde. Gecen sefer benim de o ara gelmisti yeni hiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 telefon etsek artırıyorar mı? şifremi falan versem telefondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Birde hala promosyon 512 veriyordu, 256 tarifesindesiniz felan dedi, acaba promosyonumu kaldırdı 1mbit yapmadan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hakketen bende de aynı durum var. bi de 256ya düşürmesinler beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 2048kbps oldu sonunda (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 peh ya hız testine hata var yada hala 200 lerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oh 4 mbit olmusum. cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 aradım 4 olmuş dediler rapid çok dalgalı 150 den 50 ye inip 190 a çıkıp yeniden iniyor 4 5 tane dosya açmam gerekti maksimum 490 gördüm azmodai ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 30 dakkadir gg ooldu benim net 100 kb lari zor goruorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 torrentten private tracker vasitasiyla sabit hizla birsey cekiyorum ve henuz 450 nin altina dusmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bal diyoruz biz ona sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hmm 150 lerde dolaşırken acaba bu adamlar 4 mbit yapmadımı diye düşündüm çok açınca hızlanıyor herhalde burda var sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Rapidshare bende bikaç gündür gayet kötü. Dün 15KB/s gördüm, o derece. Bağlantı da promosyonlu 1mbit şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 rapidshare 500 görüyor şu anda downthemall addonuyla firefox un her akşam üstü bu böyle 160 lara düşecekse işimiz var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 aradım bende 4mb icin yarın sabah ararsaniz aksama yapariz dediler. bu arada iyi trackerlara uyeyseniz torrentle bulamiyacaginiz sey yoktur ve birde baglantinizin sinirlarini zorlarsiniz hiz konusunda. hem upload hem download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sb 4200 motorola sağolsun torrent çalışmıyor =( kitleniyor sevgili turksattaki arkadaşlarında sorunu gidecen firmwareleri mevcut fakat signature ları yok güncelleyemiyorlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yahu sözleşme kağıdımı bulamıyorum ne yapmam gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Az once aradim 4096 Kb ye gecirdim. Istedikleri sey modem MAC ID. Modemn direk ustunde yaziyo arka tarafnda bende. Kimin ustune kayitliysa hat onun butun kimlik bilgileri TC kimlik nodan tutunda cilt sira aile kutuk noya kadar yane nufus kagidi lazim. Son olarakda uye no isteniyor ki bu da her faturanin ustunde yazan bisi. Her kablonet arkadasimizin gozu aydin olsun inandik oldu sonunda PS: TELEFONLA OLUYOR BENIM BABAMIN USTUNE HAT NUFUS KAGIDI DEIL NUFUS KAGIDI FOTOKOPISI WARDI BENDE BABAMIN O NEDENLE OLE YAZMISIM HARASSLAMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar