Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 insanın canı ister. hangisini istiyor? çikolataların.
zydar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çikolatada mutluluk hormonu varmış. yada vcut salgılıymuş yiyince mi ne işte. yemessen daha fazla mutsuz oluyomuşsun düşük cümle rulz.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 antepfıstıklı milka m-joy en son düşkünlüğüm..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 genel olarak severim çikolatayı. pralin sevmem. sevene saygı duyarım. örneğin godivanın çikolata kaplı portakallarını çok severim sorna, divan pastanesinin prensesinin özel olarak hastasıyım osman pastanesinin çikolatalarını da severim lindt in bitterleri güzel bi de birisi chocolatier bilmemne den çok yoğun fındık fıstık ve kuru üzümlü bi çikolata getirmişti çok bayılmıştım. efeniim, ara sıra orange thins ve after eight iyidir. kısacası bu.
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Snickers. Binlerce, yüzbinlerce, milyonlarca Snickers istiyorum. Krizim tuttu yine, gidip aliim bi kutu daha.
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 after eight ve milka - lila pause hehe .
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 snickers böle sabaha kadar yenir gene olsa gene yenir ev arkadaşının hakkı bile yenir, kız arkadaşına alıp yolda da yenir , tarihi yeni geçmiş çiftli olanı ucuza verilirse gene yenir hiç bıkılmaz paran yoksa taklitleri bile yenir..
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 lila pause hakkaten guzeldir. bide yuvarlak bir kutuda seftalili bir cikolata vardi, tam ismini bilmiyorum ama cok guzeldi bi turlu bulamadim.
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Tam azıma çikolata attım bu topiği gördm.
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 byzasz said: snickers böle sabaha kadar yenir gene olsa gene yenir ev arkadaşının hakkı bile yenir, kız arkadaşına alıp yolda da yenir , tarihi yeni geçmiş çiftli olanı ucuza verilirse gene yenir hiç bıkılmaz paran yoksa taklitleri bile yenir.. Son satıra kadar katıldım tamamen ama son satırda... Gözümden düştün snickers yiyicisi. Yollarımız burada ayrılıyor...
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 noel baba çikolataları getirirdi dayım almanyadan ondan istedi canım........... MMMMMMMMMMMMmmmmmmmmMMMMMMMMM
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paran yoksa paranı biriktir daha ucuz yerlerden daha çok al. Evet sinirliyim. Snickersın taklidi mi yenirmiş. Olmadı bak. Bir gün oturup başbaşa birer snickers yiyebiliriz. İnceliklerini konuşuruz, paylaşırız. Snickers candır :D
Öne çıkan mesajlar