Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollywood yazarlari grevde...

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Bu gelismeden haberiniz var mi bilmiyorum ama Amerikada yazarlar sendikasina bagli butun yazarlar greve baslamislar bugun. Bir cok televizyon programina malezeme yazmayacak olan bu yazarlar tum sevdigimiz dizileri ve talkshowlari kotu etkileyecek ve 2008 den itibaren yeni bolumlerin cikmayabilecegini belirtmisler.

Durum cok karisik, butun olay ise yazarlarin satilan her 10$ lik dvd basina kendilerine dusen 4 centlik payi cogaltmayi istemeleri. Umarim bir an once uzlasirlar biz de dizilerimizden kopmayiz, kabusa donusmez :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Innuendo said:
lost da var isin icinde. umarim en kisa zamanda cozerler

lost olduğu için mi en kısa zamanda çözerler?
lost olmasa hiç umursamak gerekmiyecek yani?

lost popülizmi midir bu?

cunku tek takip ettigim dizi lost. o yuzden kisisel olarak bunu istiyorum. digerleri zerre umrumda degil. cabucak cozulmesini istiyorum ki sevdigim diziyi izleyebileyim.

fail kokusu seziyorum bu arada..
Sosyal ağlarda paylaş

bonec,

sonra neden insanlar üstüme geliyor diye topic açıyorsun. İticilik yaparsan, kaşıntıyı üst seviyelere taşırsan, uyuz uyuz konuşursan, kuduz köpek gibi etrafa saldırırsan, 10 dakika sonra da tam bir no-lifer edasıyla topicler açarsan başına geleceklerden paticikte senden nefret eden, varlığından bile hoşlanmayan insanlar niye sorumlu tutuluyor ben bunu anlamıyorum.

:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...