Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bu gelismeden haberiniz var mi bilmiyorum ama Amerikada yazarlar sendikasina bagli butun yazarlar greve baslamislar bugun. Bir cok televizyon programina malezeme yazmayacak olan bu yazarlar tum sevdigimiz dizileri ve talkshowlari kotu etkileyecek ve 2008 den itibaren yeni bolumlerin cikmayabilecegini belirtmisler. Durum cok karisik, butun olay ise yazarlarin satilan her 10$ lik dvd basina kendilerine dusen 4 centlik payi cogaltmayi istemeleri. Umarim bir an once uzlasirlar biz de dizilerimizden kopmayiz, kabusa donusmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 korkmayin, ben yazicam yeni sezonda dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Beşiktaş'ın paf takımıyla sahaya çıkmasıyla aynı olasılığa sahip. Açlara bak hem politik kesimlerden beslenip dizileri pis işlerine alet ediyorlar hem de zam istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 lost da var isin icinde. umarim en kisa zamanda cozerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ooo tam zamanı aslında yeni yetme senaristlerin kendini göstermesi için, 1 sente çalışacak çok adam var ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Telekom bi gaza gelir artık, 8 ay daha çıkmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bab holivood yazısının altına bu iş yeri grevdedir pankartı koycaktım ama bilgisayarım yok fotoşapım yok :( raci şaşmaza versinler o yazsın. According to Jimmy: Terör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Innuendo said: lost da var isin icinde. umarim en kisa zamanda cozerler lost olduğu için mi en kısa zamanda çözerler? lost olmasa hiç umursamak gerekmiyecek yani? lost popülizmi midir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bone said: Innuendo said: lost da var isin icinde. umarim en kisa zamanda cozerler lost olduğu için mi en kısa zamanda çözerler? lost olmasa hiç umursamak gerekmiyecek yani? lost popülizmi midir bu? cunku tek takip ettigim dizi lost. o yuzden kisisel olarak bunu istiyorum. digerleri zerre umrumda degil. cabucak cozulmesini istiyorum ki sevdigim diziyi izleyebileyim. fail kokusu seziyorum bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kişisel olarak ben de umarım lost iptal olur, sonunu göremessiniz diyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 allah kurtarsin lost'takileri. bone'a katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eppur si muove Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 1. sezonu izledim ben, açıkçası çok da sarmadı. Kişisel bir durum tabii. Zaten Lost önceden düşünülmüş müdür bilmiyorum ama, dizilerin sezon sayısı arttıkça filmlerin de devam filmleri çekildikçe sezon/film sayısıyla kaliteleri ters orantılı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bonec, sonra neden insanlar üstüme geliyor diye topic açıyorsun. İticilik yaparsan, kaşıntıyı üst seviyelere taşırsan, uyuz uyuz konuşursan, kuduz köpek gibi etrafa saldırırsan, 10 dakika sonra da tam bir no-lifer edasıyla topicler açarsan başına geleceklerden paticikte senden nefret eden, varlığından bile hoşlanmayan insanlar niye sorumlu tutuluyor ben bunu anlamıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 düğmeye bastın. al başına belayı. unleash the whine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bone said: kişisel olarak ben de umarım lost iptal olur, sonunu göremessiniz diyorum o zaman. Kişisel olarak psikolojik yardım almanı temenni ediyorum. Gerçekten ilk defa bukadar eminim birisi hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Karakter tarzlarını deniyor işte belki böyle kendimi severim diye , insanın seveni olmayınca kendini sevmesi de pek zor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 allam ne hanzo adamlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kendini sevmeden başkası niye seni sevsinki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dimi ben mesela kendimi seviyorum ama Bone'u sevmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 E ama kimin kendini sevdiği önemli değil ki, en nihayetinde bonec'i kimse sevmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 I <3 bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bonec bashing topic oldu gene eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bone'u sevmek için fake açıyorlar artık . Utanç verici . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hep bir kedim olsun istedim biliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 habire eziyorsunuz adamı onunda canı çekiyor sonra üç topikte bir sapıtıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar