Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Merhaba arkadaşlar gene sıkıldım ve birşeyler yapayim dedim yeniden Dernek Açma furyasını başlatayim dedim. Evet tüm sıskaları tüm çatı altında toplamak istiyorum. Parolamız: Pansıskanizm Derneğimizin adı: Sıska Dayanışma Derneği Herkese hayırlı uğurlu olsun. Haydi sıska arkadaşlarım 'bende varım' deyin gösterin kendinizi. Ezdirmeyelim birbirimizi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 En son cılızlar birliği kurulmaya çalışmıştı arkadaşlar. Sonuç burda http://forum.paticik.com/read.php?62,2116400,page=6 sayfanın sonuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ayı oğlu ayılar kulübü kuracaksak ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Oha lan şişkolar istila etmiş resmen. Ben bunu el altından çok gizli bir şekilde ömlerle devam ettireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 katılma koşulları neler boy-kilo olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Bilmem ki şimdi 60 kilodan yukarısı ben sıskayım diye gelmesin. Abi saçma ya sen bilmiyor musun sıska mısın değil misin hey allam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Lan olm kasinmayin bak. Hala 110 1.87' yim, lexi de alir hepinizi ezerim. Muck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 lexi önce beni ezsin geçen çimenlerde aldım altıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sıskalara ölüm zayıf insanlardan iğrenşiyorum, 100 kilonun üzerindekiler birleşelim!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 birleselim derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aga yaz 1.74 50kg bugün rüzgarda uçtum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eppur si muove Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Voltran! Voltran! Voltran! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 1,75 56 kilo... sıskayım bende beni de alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oper kos voltran var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 1.80 32 kiloyum alın beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 1.90 a 90 ım istesenizde gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 biz daha öncekine üye olduk. ayrılık olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Prudent neren sıska lem senin foruma ayıyım ben ayı diye resimlerini koymuyor muydun. Bu arada 1.73/ 40kg O değilde abi her görenin ''hiç yemek yemiyor musun?'' diye sormasına illet oluyorum. Hayır birde insanlar geliyor ''aa ne kadar zayıfsın'' diyor. Ben senin yüzüne ''ahah tipe bak, oha göte gel, 1 ton'' diyor muyum? Şimdi birine gitsen ''aa ne kadar şişkosun'' desen adam gelir döver seni. Nereden alıyorlar bu cesareti. Ayıp, dikkat edelim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şaka lan 70 kiloyum sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben yazdım tabi bu üstteki mesajı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 lol. rezil. 1.71, 103 kiloyum (evet 110 değilim artık :( ) şişko değilim ama, sadece gürbüzüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 anaa fiziksel ikizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 1.79 86kg bende katilabilirmiyim kendimi siska hissetmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 105 kiloyum 1.80 im bide sıskayım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 simdi sıska derken zayıfı kasıt ediyoruz peki zayıf derken karakter olarak zayıf olan insanlarıda kapsıyormu bu orgut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar