Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul LAN party 9 kasım Cuma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geliyorum. yalnız eventın reklamı yetersiz, sahsen tesadüfen buldum. ayrıca topik bilmiyorum kaç günder beri var ama ben gördügümde eventa 3 gün kalmış oldu, bu da katılımı azaltır.
Mesaj tarihi:
Arkadaslar her oyun oynanir yuklenir farketmez onlar ama benim bugun ya da yarın sayıyı belirtmem gerekiyor kafeye lutfen gelecekler yazsın artık bir liste olusturalim bana alakadar olmuyor diyordunuz yaptiginiza bakin simdi
Mesaj tarihi:
Durup durup vize haftasını bulduk heralde. Benim öğrenciliğim pratikte bittiği için haberim yok tabi bunlardan.

axedice
silmarwen (%45 falan kabul etmiyoruz yalnız)
cüce
Mesaj tarihi:
Xunn arkadaşım beni harasslayıp durduğu için belirtme ihtiyacı duydum, gelmiyorum abi ben, vizem var neyim var. Okumam gereken KİTAPLAR var 14'üne kadar. gg.
Mesaj tarihi:
Aktiftablet de gelicem dedi şimdi. Bildiğimiz kadarıyla kesin listeyi yazalım

aktiftablet
axedice
cüce
custodem
phyx
silmarwen
xhunarion

pm fasilitesi çalıştığında harasa başlarız artık. Ayrıca sadece 10 kişi olursak. Diycek bişey bulamadım.
Mesaj tarihi:
axe kalma var ya ilk sene hazırlıkta,2. sene bırakmıyorlar yeter artık senle mi uğraşacaz diyip.

Olsun ilk senede kalmayalım,zaten şimdi ödevlerimi yapmaya çalıştımda,lan ben bırakıyorum okulu...
Mesaj tarihi:
hmm niye bu kadar az yaw oteki topicte o kadar insan vardi.

ben ordada yazmistim gelmeye calisirim diye lakin cuma gunu biraz yogunluk var ama gece gelmeyi planliyordum arkadaslarla gel gorki hayal kirikligina ugradim nerde bu millet?
Mesaj tarihi:
Oha millet arazi. Bakıyorum şöyle diğer topic'e, rahat 10 kişi daha var. Gilean gördüm, spidee gördüm, sparkcaster gördüm, la_bombonera gördüm, chemical gördüm, holy gördüm, penth gördüm, muhallebi gördüm. 6-7 kişi yaparız olmadı, ama kalabalık olmak varken?
Mesaj tarihi:
Ben konuyu görmemişim ya axedice sağolsun harassladı :)
Ben geliyorum. Kankitolarıma da haber verdim, yarın haber vericekler sorun olmaz di mi?
2 kankitom gelecek muhtemelen.

Edit : Menü isterim.
  • Yeni Oluştur...