ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tf2 oynanabilio mu lan partide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Geliyorum kesin. Rune antrenmanı yaptım geçen netcafede arkadaşlarla, 7 in a row killing spree yapmayı başardım. RAGNAAAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Rune cdsini bana unutturmayın da getireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Asteroth sana ahmet kayadan gelsin Ağlama bebeğim ağlama Acı sende, hasret sende . . . ZaugnaKhaldun said: tf2 oynanabilio mu lan partide Oynansın. Custodem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 geliyorum. yalnız eventın reklamı yetersiz, sahsen tesadüfen buldum. ayrıca topik bilmiyorum kaç günder beri var ama ben gördügümde eventa 3 gün kalmış oldu, bu da katılımı azaltır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 salak bir aylık ısınma topic'i var. Salak. salak salak salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Arkadaslar her oyun oynanir yuklenir farketmez onlar ama benim bugun ya da yarın sayıyı belirtmem gerekiyor kafeye lutfen gelecekler yazsın artık bir liste olusturalim bana alakadar olmuyor diyordunuz yaptiginiza bakin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 herkez adını ekliyerek tazelesin listeyi o zaman Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Cuce Silmarwen (%45 gelirim :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Durup durup vize haftasını bulduk heralde. Benim öğrenciliğim pratikte bittiği için haberim yok tabi bunlardan. axedice silmarwen (%45 falan kabul etmiyoruz yalnız) cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Xunn arkadaşım beni harasslayıp durduğu için belirtme ihtiyacı duydum, gelmiyorum abi ben, vizem var neyim var. Okumam gereken KİTAPLAR var 14'üne kadar. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Aktiftablet de gelicem dedi şimdi. Bildiğimiz kadarıyla kesin listeyi yazalım aktiftablet axedice cüce custodem phyx silmarwen xhunarion pm fasilitesi çalıştığında harasa başlarız artık. Ayrıca sadece 10 kişi olursak. Diycek bişey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 axe kalma var ya ilk sene hazırlıkta,2. sene bırakmıyorlar yeter artık senle mi uğraşacaz diyip. Olsun ilk senede kalmayalım,zaten şimdi ödevlerimi yapmaya çalıştımda,lan ben bırakıyorum okulu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hmm niye bu kadar az yaw oteki topicte o kadar insan vardi. ben ordada yazmistim gelmeye calisirim diye lakin cuma gunu biraz yogunluk var ama gece gelmeyi planliyordum arkadaslarla gel gorki hayal kirikligina ugradim nerde bu millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Oha millet arazi. Bakıyorum şöyle diğer topic'e, rahat 10 kişi daha var. Gilean gördüm, spidee gördüm, sparkcaster gördüm, la_bombonera gördüm, chemical gördüm, holy gördüm, penth gördüm, muhallebi gördüm. 6-7 kişi yaparız olmadı, ama kalabalık olmak varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 fiyat falan çok uygun ama adanadayım ya :/ seneye üniye geldiğimde artık umarım :/ istiyorum sizle tanışmayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Öbür topikteki herkese tek tek pm attım. Sanırım bfde falan rakip tanımıycam How can you kill that which has no life? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 AHahahahahaha ben buna gülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ben konuyu görmemişim ya axedice sağolsun harassladı :) Ben geliyorum. Kankitolarıma da haber verdim, yarın haber vericekler sorun olmaz di mi? 2 kankitom gelecek muhtemelen. Edit : Menü isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Her oyunda rakip tanırım (yenilirim yani :D). Ama gelin görün ki oyunu bırakıp oturup çene çalma konusunda üstüme tanımam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 son tahlilde GELEMIYORUM. çünkü cumartesi maçım var başka, bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Beni de ekleyin ama kesin değil (%70 filan cuma işim çıkabilir çıkmazsa oradayım) Ama ben yeri bilmiyorum tam olarak biri beni alsın oradan gidelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Şimdi orası dediğin neresi Kaan. Onu bi söle :D Yoksa alırım ben seni uygun bi yerse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gelcem bende gelcem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar