-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Selam arkadaşlar ben babayigit.Tanıyan tanımayan eski babayigit accountum banlandı gerçi süreliydi sanırım ama yeni sistem olayına açılmadı karışıklıklar fln.Gitti kaç yıllık account.Neyse tekrar bu nikimle aranızdayım =) Alıntıla
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tekrar mi geldin ne :D hatirliyorum sanki nicki.. hg s Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 benim sevgilimin nicki dark angel asd. hoşgeldin :) Alıntıla
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Baluu said: tekrar mi geldin ne :D hatirliyorum sanki nicki.. hg s Yok ya babayigit ti eski nikim.Bi Dark_Angel var o niki alamadım ztn bulsam onu sdfsd. Alıntıla
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ya bu alt çizgileri treleri at kurtul bi bence onlardan. slm. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.