Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 banada arkdş tavsye etti geldim.. bu bilgiyi paylaşmak özel bi fantaazi meselesi deil, böle bende geldim tarznda bi konu açmayı düşnmyodum, nebilm gerekli gelmyodu... fakat baktım balon patlicak gbi deil... he o zaman birazda buraya saçmaaliyim ben, ya birazda uzatiimmi la la hede hödö mesaj belli karakteri geçince 2. sayfaya fln geçmyomu sms hesaabı Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kontorun çok gidiyor ama tek sayfa kalıyor. selamlar Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Tek sayfada kalır yazdıkların. Hojgeldin. Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hoşgeldin, lan siteye bağyan üye gtirme çabaları hep başarısız abicim yaa, gelin birlik olalım, erkek nüfusu giderek artıyor sdfdsd Alıntıla
zydar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hey hey hey taksi.. bütün işlerim gitti aksi.. heeeeeey dur taksi.. dsfsfsfdssd f Alıntıla
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 R.E.M. sarkisi vardi boyle hey hey hey diye Alıntıla
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 SMS hesabı yazayım bende: Slm,hşgldn. Aman türkçe karakter kullandım şimdi ücret artacak? Alıntıla
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 balon patlamadan bu topicten çıkmama kararı aldım.. hade muabbet dönsn sıkılrm ben daha 15 postmu ne var =p Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 taksi bütün işlerim gitti aksi (kk b.k gibi espri) PS : Hoşgeldin. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.