Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kralın kızı hic gülmeyen huysuz suratsiz bi kari, güldürmek için yarisma yapiyolar. güldürmeyi basaran kralin kiziyla evlenip prens olucak basaramayanin kellesi vurulcak. neyse soytarılar 1-2 çıkıyo kafaları vuruluo sonra bi eleman çıkıyo, sol cebim delik, sol elim cebimde, elimde ne war diye soruyo. herkes aaaa ne bicim konusuyo falan filan derken prenses gardiyanlara sesleniyo: -Hans! şu densize yolu gösterin! aa prensesim diyo, yanlis anladiniz siz.. sol elini cikariyo elinde makas mı ne war.. neyse diyo prenses, götürün bunu. aa diyo bi dakka bitmedi, sağ elini cebine atıyo, sağ cebim delik, sağ elim cebimde, elimde ne war diye soruyo. atıyo işte millet, bıçak çatal zart zurt vs.. adam dönüyo ve dio ki -Hans! Bana yolu göster! (prenses yariliyo ve bi ömür mutlu yasiyolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yanlış anlamadıysam adam hakkatten bu sefer eline malum şeyi alıo o yüzden yolu göster diyo ???? mu ne oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 O karıdan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kralada kızınada yasasın demokrası yasasın cumhurıyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bi kral varmış arabaya çıplak binmiş bunu gören hanselle gratel cadının evini yemiş cadıda kırmızı başlıklı kızı kurta çevirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kurduda inek yemiş inekte dağa hüseyinle kaçmış dağda yandı bitti kül oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Masakari said: kralada kızınada yasasın demokrası yasasın cumhurıyet yürü beee durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 burdan kendiyle dalga gecebilen mizahcının iyi mizahcı oludğunu öğendik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Şahsen debimdeki deliğin birişe yarayabileceğini öğrendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 cepteki delik kumas pantolon gercegidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 anasına kızına duvardaki sazına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 cebimde birşey var ama tek birşey değil pek çok şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 diablotg said: cebimde birşey var ama tek birşey değil pek çok şey bunu yazmak için girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 cebimde bişey var, isterseniz büyür sdfas. susturur kalabalığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kingpin said: cebimde bişey var, isterseniz büyür sdfas. susturur kalabalığı :D off varya bu sözü yazarken neler düşündü çok merak ediyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 elesso karikatüre koptum yarıldım dashkjfsafsafsafasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 adamın ceplerini delikliğinden dilenci olduğunu öğrendik ¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 o kadar super karikatür koydum sadece 1 kişi rep vermiş olmuyo böyle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Çoook eski bir türk rock grubunun lyriclerinde vardı bu. babanne'ydi şarkının adı. Whiskey miydi? neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Elim Cebimde - Dr. Skull Ayaklarım zincir, dört bir yanım duvar Elim cebimde, cebim delik Elimde ne var? İlgili kısım da bu sanırım, gayet iyi bir şarkıdır :P, Hershey Yolunda albümünde bu şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 elimde bişey var ama sakat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sakat mı senin şey? asdfghopğoğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 huheue oldum son mesaja:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 OF KARİKTAÖTÜĞRÖR ORFKASDFK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 karikatür züper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar