toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hakan'ın yerinde olsam paflarla cıkarım artık maclara. içinden ettiği küfürler baya bi cınlatıyordur defanstaki heriflerin kulagını herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Laf sokmak için söylemiyorum lütfen üstüme gelmeyin. Bu kadar ruhsuz oynayacaklarsa bu a takım oyuncuları, gerçekten paf çıksın bundan sonra Beşiktaş'ın maçlarına. İçler acısı bir oyun oynanıyor sahada ve ne yazık ki tek futbol oynayan taraf Liverpool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 rüştü gibi tecrübe varken hakan oynuyor. hakan marsilya fener ve gs büyük maçlarda hataları var. gerçi beşiktaş zaten çok ötü amaa e nazından rezil edecek bi sonuç olmayabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oha 2-0'dı demin? asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kalecide de hata var abi ping pong mu oynuyo niye her topu sektiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 fena :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ne guzel oynatiyorlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yok artık. ne hatası var kalecinin. gelen topları gormuyosunuz herelde. adamlar bombardımana tutuyolar kaleyi hangi birini tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 10 - 0 bitmese bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 toggie said: hakan'ın yerinde olsam paflarla cıkarım artık maclara. içinden ettiği küfürler baya bi cınlatıyordur defanstaki heriflerin kulagını herelde.hatalı taç kararı werildi muhtemelen beşiktaş PAF larla çıkacak marsilya maçına talebini iletelimde kaleye hakanı koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Zegna said: fena :/ spam saymıs senin mesajını galiba forum, onay bekliyor mesajın sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sheffield United, Porto ve Chelsea yensin. Geniş kuponum tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yediğiniz 4 golden 2 sini kaleci sektirdi tmm defansın hatası çok büyük ama tecrübeli bi kaleci en azından topa bi yön vermeye çalışır adamın önüne bırakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hala defans yapioz olaya bak yanniz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yuh bi bakim dedim 4-0 oldu... ahaha biraz önceki pozisyona "bu beşiktaşın 2. hücum girişimi" dedi. ben izlemedim maçı şimdi bakıyom, harbiden öyle mi yaw? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oha lan 2 dakika downloadla uğraştım döndüm baktım 2 tane daha gol olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Aramis said: hala defans yapioz olaya bak yanniz :dDefans yaptırılıyoruz daha çok. Adamlar nefes aldırmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şu maç başlamadan önce gayet samimi bir şekilde beşiktaşın puan çıkarmasını istiyordum fakat şu an liverpool un oynadığı toptan gerçekten zewk alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Aramis said: hala defans yapioz olaya bak yanniz :d "ofans yapamıyoz" fixt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 adamınbiri said: yediğiniz 4 golden 2 sini kaleci sektirdi tmm defansın hatası çok büyük ama tecrübeli bi kaleci en azından topa bi yön vermeye çalışır adamın önüne bırakmaz bi kere ben besiktaslı değilim. ayrıca hakan adamın onune atmıyo kardesim topları, tutmaya calıssa içeri alırdı hepsini. 4 golun 3 zaten burnunun dibinden gelen sutlar sayesinde oldu. ne yapsın adam metreden vurulan sutu mıknatıs gibi avcuna mı yapıstırsın. sektirdiği yerde nedense hep liverpoollular var, hiç beşiktaşlı göremedik daha bu dakikaya kadar. nerde sürtüyolarsa artık. oynamıyorlar izliyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 5 i de yiyoduk az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 belli anlayabiliyoruz burdan trasty söylemene gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Gerard aktı resmen helal olsun adama. Ezerken bile tüm gücüyle çabalıyo bir gol daha atmak için. Edit : Vazgeçtim bütün kırmızı formalılara helal olsun. Hala ölümüne koşuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar