tellos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ahdahe slat kafayımı yedin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Abi hayır liverpoollu heriflere maçtan önce ne dağattılarsa onun 10 katını Rafael Benitez'e vermişler heralde, herif 7. golden sonra bile hınçla kolu bacağı birbirine karışmış "bastırın aq" die işaret çekip duruodu. 2-1lik maçtan sonra ingiliz basını da herife iyi ayar vermiş gerçi. Türkler 2,Gerizekalılar 1 Ya bişey daha dicem, heralde iki gol daha yeseydi bjk muhtemelen skorboarda 0-0 die yansıcaktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Holy said: Ben çok samimiyetle söylüyorum yenilen kendi takımım da olsa aynı şekilde dalga geçerdim. Madara etmişler zaten sahada, forumda dalga geçilmesi koymaz. hadi canım ordan seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Loli-pop said: bugun aynı zamanda 6 kasım rekor gunü bugunlere alışmak lazım :D alışık olanlar vardı zatende , şimdi bjkında alışması gerekecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hakkaten skorboard error vericekti az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 8-0 ne abi.. öeah.. bu seneki gol kralı liverppoldan çıkar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Slat said: İlginç tesadüfler B+E+Ş+İ+K+T+A+Ş= 8 Harf 06.11(6 Kasım) 6+1+1=8 Benayoun'un golleri (dk. 32, dk. 53, 56) 3+2+5+3+5+6=24 24ü benayoun'un gol sayısı olan 3'e böl = 8 bunkarı mı kastın abi gece gece koptum =) iyi bi istatistik ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Takdir etmemek elde değil lol, amma kasmışın 8 i bulacağım diye. 3 le çarp 15 e böl bilmem kaç çıkar dersen her skora uyar o mantık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ahah uyumamam lazım da kendimi meşgul ediyorum :) Mesela böyle Zavallı scoreboard dayanamamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bizde onları 2-1 yendik 10 tanede atardık ama önümüzdeki derbi maçını düşünerek fazla baskılı oynamadık hem gole puan vermiyolar bizde 3 puan aldık 2 hafta önce onlarda şimdi 3 puan aldı abartılcak hiç bişey yok .. ( polyana mod on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Simdi onumuzdeki senelerde Cl baslarken felan. HAydi Kartalim Liverpool'u Chelsea'yi Barcelonayi devirdigin gibi blablayi dize getir diye gaz vermeler baslar spikerler tarafindan. Ama 8-0 i anmazlar tabi mühe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Abo 8-0 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 2pacAmaruShakur said: bizde onları 2-1 yendik 10 tanede atardık ama önümüzdeki derbi maçını düşünerek fazla baskılı oynamadık hem gole puan vermiyolar bizde 3 puan aldık 2 hafta önce onlarda şimdi 3 puan aldı abartılcak hiç bişey yok .. Allah akıl fikir versin abi size. Bi iki dakika durunda düşünün nerdeyiz ? neyiz ? napıyoruz ? napıcaz ? He zaten senin şu üstteki yorumundan futbol cahili bir adam oldugunuda anlıyorum ama olsun sen yinede bi düşün bakalım şu 4 soruya cevap ver kendi kendine.. Demek önünüzdeki derbi maçını düşünerek liverpool'a baskılı oynamayıp 2-1 gibi bir skor ile yetindiniz. Git şu maçı bulda biyerlerde bidaha izle. Böle taraftar olunmaz.Tamam takımını destekle sabaha kadar destekle ama bu kadar kör cahil yorumlarda yapma allah aşkına Az objektif ve mantıklı gözlemlerde yapabilmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ya dalga gecmeyin fln demissinizde bir bjk li olarak bu maçla dalga geçmiyimde ne yapayım bir fikir verin y.. Mantıklı birşey yapacaksak bir yasa çıkartalım bu herifleri vatan haini ilan edelim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Eternal sen anlamadın ama zaten dalga geçmiş arkadaş :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Vallahi bence hiç dalga geçmiş gibi durmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Rekor kırdık, adımızı Şampiyonlar ligine yazdırdık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 şimdi editledi. dalga geçtigini gösteren bişey yazarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Topicten jenerikler -2 ZaugnaKhaldun said: DAHA 10 DAKKA VAR adamınbiri said: hahahahahahaha +21 oldu ben kapıyorum tv yi hahahahahahaha Trasty said: ALLAH KAHRETSIN YA !!!! 7 oldu allah kahrets,n Llama said: yarın işe gitmeyim ben en iyisi wizardofoz said: wıyy 6. daha 12 dakika var adamınbiri said: ya torres girerse? 5den sonra Llama said: hadi iyi geceler 4.golden sonra:P Holy said: 8 yiyelim rekor olsun. Reklamın iyisi kötüsü olmaz sdfsdf moonfall said: ya anladık liverpool iyide 7. golü kim acıklıcak ne bicim bişeydir o ya.ulan hızlarına yetişemiyom arkadaş yazarken 8 oldu hey allahım wizardofoz said: uzatmaları yedi! tellos said: bitek hakem gol atmadı zaten Polan said: Beşiktaş ligden çekilmezse,İsmet Arzuman hakemliği bırakacakmış...sdsfsdsfsd:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 besiktasa, futbol bolumunde kavga cikmayan bir konu hediye ettigi icin tesekkur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Werewolf said: "Bir İngiliz atağını daha golle savuşturuyoruz." ahuahu boguluyodum buna gulerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 YILDIRIM DEMİRÖREN YALVARIYORUM GİT ARTIK! aptal gibi oyaladılar gündemi derbi maçla, oyuncuda motivasyon bırakmadılar. pafmış mafmış bi sinirle söylenmiş laflar, sonra toplantıda karar verilecek demeler falan... ne diim kepazelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 besiktas naapmis yaa !! ben ilk yariyi izleyip yatmiştim. 2.yarida neler olmus. Pff.. Resmen rezil ettiler bizi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sağlam istifami etmiş ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ettiyse ettirilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar