Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liverpool-Beşiktaş

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Doruk said:
ne yönetim ne de oyuncular kardeşim, 3-0 olduktan sonra oraya üçüncü stoperi koymayan ertuğrulun dangalaklığıdır bu rekor. aptal herif rezil olduk bir gsli olarak bunu düşünüyorum. para mı aldın lan 8 yemek için gerizekalı herif..

4 gol sağ kanattan gelişen ataklardan
2 gol soldan
1 gol ortadan

sağ kanat kim oynuyorsa oynamadı gibi bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:
Doruk said:
ne yönetim ne de oyuncular kardeşim, 3-0 olduktan sonra oraya üçüncü stoperi koymayan ertuğrulun dangalaklığıdır bu rekor. aptal herif rezil olduk bir gsli olarak bunu düşünüyorum. para mı aldın lan 8 yemek için gerizekalı herif..

2 gol soldan
1 gol ortadan

7 Etti ? (Saymakta güçlük çekiosun dimi?)
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
malzeme bu hakkaten abi; tamam bjk belki normalde 8 yemez ama üç büyükler hariç herkes liverpooldan 7 8 yer rahatlıkla.

maca ciddi bi sekilde hazirlanan nerdeyse hic bi takim, hele sampiyonlar liginde mucadele eden bi takim 8 tane yememeli. turkiye ligini baz alarak yapilan transferler sonucu senelerdir avrupada hic bi basari elde edilemedi. para diyceksiniz tamam cok guzel ama buda yoneticilerin sucudur. madem 3 buyukler diyosun kasana o kadar para girip cikiyo ona gore sirketlesmen ve bu isten kar amaci gutmen gerekiyo. 3-4 milyon dolar para verip yildiz transfer diyosun sonra ya adam belese kaciyo yada verdigin paranin yarisina adami tekrar satiyosun.

zaten bu gidisle bizim icin avrupada bi daha kupa yuzu gormek hayal.
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:
Doruk said:

2 gol soldan
1 gol ortadan

78 gol de ortada liverpoolluların beşiktaşlılardan daha fazla (!) olmasından kaynaklandı.
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:
gün sizin gününüz doyasıyla eğlenin hadi bakim. ne diim.

ne bizimi,tüm futbolseverlerin günü,3-4 olsa üzülürdük ama 8 olunca üzülemıyoruz bile.
bu hafta hıncalın yorumunu merak edıyorum,neler yumurtlayacak.
kanal 1 de spiker aynen sunu söledi,"dalga gecmek için sölemıyorum ama bjk kalan ıkı macını kazanırsa gruptan cıkarmıs""
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...