wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kanal 1 de ayarın allahı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Doruk said: ne yönetim ne de oyuncular kardeşim, 3-0 olduktan sonra oraya üçüncü stoperi koymayan ertuğrulun dangalaklığıdır bu rekor. aptal herif rezil olduk bir gsli olarak bunu düşünüyorum. para mı aldın lan 8 yemek için gerizekalı herif.. 4 gol sağ kanattan gelişen ataklardan 2 gol soldan 1 gol ortadan sağ kanat kim oynuyorsa oynamadı gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oper said: abi gülmiyim diyorum ama arkadaşın iletisi: "uzaktan bakınca 0-0 görünüyor" hahahahahaha bu gece harika espiriler döndü yaa yaratıcılık tavan yaptı ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kertenkel said: Doruk said: ne yönetim ne de oyuncular kardeşim, 3-0 olduktan sonra oraya üçüncü stoperi koymayan ertuğrulun dangalaklığıdır bu rekor. aptal herif rezil olduk bir gsli olarak bunu düşünüyorum. para mı aldın lan 8 yemek için gerizekalı herif.. 4 gol sağ kanattan gelişen ataklardan 2 gol soldan 1 gol ortadan sağ kanat kim oynuyorsa oynamadı gibi bir şey7 Etti ? (Saymakta güçlük çekiosun dimi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Liverp∞l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yok sarhoş oldum =) not: o dönen topu saymadım atak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kanal 1 izleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Tartismali pozisyonlara bakiyolar simdi, sorun da tecrubesizlikmis ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Beşiktaş Yönetimi fener maçından sonra paf takımı diye ağlayıp takımın moralini bozdu.Hangi futbolcu olsa bundan negatif etkilenir.Beşiktaşın başına GERÇEK Beşiktaşlı adamlar gelmeli.Anti fb takımını tutanlardan kurtulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Offf offffff beşiktaş ooofffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ombakkombak said: malzeme bu hakkaten abi; tamam bjk belki normalde 8 yemez ama üç büyükler hariç herkes liverpooldan 7 8 yer rahatlıkla. maca ciddi bi sekilde hazirlanan nerdeyse hic bi takim, hele sampiyonlar liginde mucadele eden bi takim 8 tane yememeli. turkiye ligini baz alarak yapilan transferler sonucu senelerdir avrupada hic bi basari elde edilemedi. para diyceksiniz tamam cok guzel ama buda yoneticilerin sucudur. madem 3 buyukler diyosun kasana o kadar para girip cikiyo ona gore sirketlesmen ve bu isten kar amaci gutmen gerekiyo. 3-4 milyon dolar para verip yildiz transfer diyosun sonra ya adam belese kaciyo yada verdigin paranin yarisina adami tekrar satiyosun. zaten bu gidisle bizim icin avrupada bi daha kupa yuzu gormek hayal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gün sizin gününüz doyasıyla eğlenin hadi bakim. ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kertenkel said: Doruk said: ne yönetim ne de oyuncular kardeşim, 3-0 olduktan sonra oraya üçüncü stoperi koymayan ertuğrulun dangalaklığıdır bu rekor. aptal herif rezil olduk bir gsli olarak bunu düşünüyorum. para mı aldın lan 8 yemek için gerizekalı herif.. 4 gol sağ kanattan gelişen ataklardan 2 gol soldan 1 gol ortadan sağ kanat kim oynuyorsa oynamadı gibi bir şey 78 gol de ortada liverpoolluların beşiktaşlılardan daha fazla (!) olmasından kaynaklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 serhat ulueren trabzonspor'a nezaman laf atmaya başladı?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Business Channel'da Deep Purple konseri var, ama onu bıraktım Adnan Aybaba'yı izliyorum hahaha. ÇOK İYİ bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 OHA ORTA SAHADAKI HATALI TACTAN GOL OLMUS MEGER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oha harbiden asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Baggio said: OHA ORTA SAHADAKI HATALI TACTAN GOL OLMUS MEGER.MARSİLYA MAÇINA PAF TAKIMLA ÇIKILSIN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben dedim dugmeye basılmıs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hangi kanalda adnan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 knoxville said: gün sizin gününüz doyasıyla eğlenin hadi bakim. ne diim. ne bizimi,tüm futbolseverlerin günü,3-4 olsa üzülürdük ama 8 olunca üzülemıyoruz bile. bu hafta hıncalın yorumunu merak edıyorum,neler yumurtlayacak. kanal 1 de spiker aynen sunu söledi,"dalga gecmek için sölemıyorum ama bjk kalan ıkı macını kazanırsa gruptan cıkarmıs"" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Yedek yönetim kurulu diue birşey varmı acaba onlarla çıkılsın maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 penaltiyi taca atcaz diyip doksana atanlara bak hele nasi konusuyolar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 serhat ulueren harika konuşuyo yaaa hahahahah"hakemin elinde olsa 85. dkda bitircekti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 serhat ulueren"avrupalı karsı takıma ayıp olur 6 da bırakayım demıyor dıyor".besıktasa ayıp ettiler harbıden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar