ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bathory said: carsı'dan aldım bir tane ingiltereye geldim 8 tane çarşıya laf yok alen abi çıksaydı sahaya 8 yemezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 "8-0 utanılcak bir skor değil" peki tam olarak hangi skorda utanmalıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 fizban said: ilk gol oldu çok sinirlendim. ikinci gol oldu üzüldüm. üç oldu fark olmasa bari dedim, dört oldu of bu altı olur dedim, beş oldu bari rekor olsun dedim. Aynen valla ilk golde bende baya sinirlendim böyle bir hatadan gol yenirmi diye ,gel görki 8. gole sevindim ama tarihe canlı şahitlik ettigimiz için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Abi hala utanılacak skor değil diyorlar ya. Ulan daha nasıl utanılacak bir skor olur 8 yemişsin, sahadan silinmişsin. Utan biraz yüzün kızarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Charsi said: abi PATICIK FC daha iyi yönetiliyordur bu takımdanOOO Zegna'ya övgü dolu mesajlar geliyor Fakat Paticik FC de Can Ertaş olarak muhteşem orta sahanın beyni görevindeki Ben yani Cem Sönmezi atlama lütfen Takımım için oynuyorum.. (Paticik FC olarak 8-0 lık malubiyet aldıkmı ya biz hiç ?) (Bu hafta 6-1 yenildik çaktırmayın ama ligde 3. konumdayız =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 rekor olayi icin kutlarim besiktaslilari yalniz ingilizler baya sevinmistir be yillardir 8 tane atamiyorlardi milli takima acisini buradan cikarmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 adamınbiri said: "8-0 utanılcak bir skor değil" peki tam olarak hangi skorda utanmalıyız?ahahah güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 biri bana 46 sayfa boyunca saka yaptik desin. harbiden 8-0 mi bitti lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Holy said: Abi hala utanılacak skor değil diyorlar ya. Ulan daha nasıl utanılacak bir skor olur 8 yemişsin, sahadan silinmişsin. Utan biraz yüzün kızarsın. Arsenal den 7 yiyen Slavia Prag diz çökmüştü taraftarı önünde , beşiktaşdan da o tip şeyler bekledim ama nerdeee.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 rekor 25-0 avustralya o kıtadan bi ülke(artık siz düşünün ülkeyi)ona karşı oynayıp kazanmıştı maçı 26 da utanmak lazım bence bazı arkadaşlar ne bu sevinç demiş vatan haini diyeceklermiş neredeyse hatta arada bi tane şırnakta 1 asker daha ölmüş gibi bi mesaj atan bi arkadaş var allah aşkına ya elinize böyle bi fırsat geçicek siz de off çok kötü ya ağlayalım hep beraber mi diyeceksiniz yemeyin bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 SİNAN ÇIKTI SDFSDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sinan engin ne diyecek bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bathory said: carsı'dan aldım bir tane ingiltereye geldim 8 tane ahah güzeldi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Innuendo said: biri bana 46 sayfa boyunca saka yaptik desin. harbiden 8-0 mi bitti lan?! inanılması güç ama eveT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 haydeee resme bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Trasty said: Charsi said: abi PATICIK FC daha iyi yönetiliyordur bu takımdanOOO Zegna'ya övgü dolu mesajlar geliyor Fakat Paticik FC de Can Ertaş olarak muhteşem orta sahanın beyni görevindeki Ben yani Cem Sönmezi atlama lütfen Takımım için oynuyorum.. (Paticik FC olarak 8-0 lık malubiyet aldıkmı ya biz hiç ?) (Bu hafta 6-1 yenildik çaktırmayın ama ligde 3. konumdayız =)) bari charin adini bil :)) cem buber benim, sen batu sonmezsin ahah :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yapabilecegimiz bisey yok diyo ya. utan ulan utan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 said: -abi hakkımızı yediler! goldü o be! hakemler böyle hep.. PAFla çıkıcaz biz +çık, pafla çık... said: -abi çok acılıyım! 8yedik ulan 8! nooluyo abi +sıç montla sıç her takımın inişli çıkış dönemleri vardır... da 8 ne olaki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguine Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Trasty said: Hayır bu 8-0 lık malubiyette BAZI kısıtlamasınıda getirsen Fenerbahçe taraftarlarının etkisi ne onu çözemedim göstermek istediğim nokta maçın kaybedilmesi falan değil saolsunlar her takımdan destekci geldi maça. dışarda kaybeden türk takımına sarf ettikleri laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 "topa vuruyosun,top gidiyo,top şamblem yapılcak bişi yok" sinan engin kafayı yemiş aehfuahfuahfua:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 AHAH saçma sapan goller diyo adam hala ulan 8 TANESİ de mi saçma sapan... Hah şimdi de aşağılık kompleksine başladı.. Acımıyolar bile diyo AHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yapabilecek birşeyimiz yok de demek ya.. koskoca takımı bir lafıyla küçülttü. aptal bu adam gerçekten de aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sinan engin yoruma bak "fb maçı bu maç için ertelensin dedim" bak ya 8 yemiş hala fb maçı dio...yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 acımıyorlar diyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar