Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Trasty said: Bonjo said: Liverpool Shots 30 Shot on Goal 19Demek oluoki hakan 11 gol çıkarmış aslında başarılı Hmm dogru valla o açıdan hiç bakmamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 BUNUDA YAZIN FIFANIN REKOR SITESINE ahahgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben sinan engin ile demirören ne diyecek onu çok merak ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Zegna said: ertugrulu yollayacaklar heralde. üzlüyorum ona kayseriden gitmicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Trasty said: Bonjo said: Liverpool Shots 30 Shot on Goal 19Demek oluoki hakan 11 gol çıkarmış aslında başarılı11 tanenin 5 tanesi sekerek giren goller sanırım :D 6 gol çıkarmış ama bence yinede başarılı Liverpool karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ertuğruldan önce yönetimin bırakması gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 600. post benden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yahu şu an stardaki konuşan adamda ne polyannaymış adam işte dedim budur,liverpoollular bjkyi ve taraftarını alkışlıyo gurur duydum dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Abi rekora gidiyor topic hehe 500 ü geçmiş Paf takımıyla oynamadık dimi biz ben izleyemedim maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ertugrul felan degil ya direk yonetim istifa etmesi gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ya sizmi attınız golleri eğleniyonuz bu kadar fenerliler, hiçmi 7 8 gol yemediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 MacLeod said: yahu şu an stardaki konuşan adamda ne polyannaymış adam işte dedim budur,liverpoollular bjkyi ve taraftarını alkışlıyo gurur duydum dio. Züğürt tesellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesajlarinizi okudum arkadaslar ve bir fenerbahceli olarak uzuldum. Neden dalga geciyorsunuz besiktasla? Sonucta oda ulkemizin bir takimi ve avrupa maclarinda desteklemeliyiz. Besiktas ile dalga gecenleri kiniyorum. Saka lan saka 8-0 ne lan AHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Ne yapicak simdi besiktas sampiyonlar ligine paf takimiyla mi cikicak dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Demirören hiç bi zaman akıllanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ahahaha tartışmalı pozisyonları tartışmıyorlar bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ertugrul çok erken geldi böyle büyük takımın başına tek hata o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ombakkombak said: ya sizmi attınız golleri eğleniyonuz bu kadar fenerliler, hiçmi 7 8 gol yemediniz?kimden 8 yedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yavas yazin ya okuyamiorm :P cahelem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 carsı paticige karsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ombakkombak said: ya sizmi attınız golleri eğleniyonuz bu kadar fenerliler, hiçmi 7 8 gol yemediniz?biz atan tarafta oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tek dileğim fenere de bi güzel takmaları şu an. yazık abi ya, utanın kendinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ertugrul niye istifa etsin ki. yonetim değil mi ertugrul'u getiren. insallah ertugrul en az zararla atlatır besiktas macerasını. gerizekalı sinan engin ve demirören'in oldugu yerde basarıdan söz etmek imkansız zaten. dünyayı alsan yine rezil ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bonjo said: ahahaha tartışmalı pozisyonları tartışmıyorlar bile :D tartışılcak bi pozisyon yok sanırım bi liverpool yanlış taç kullandı sanırım okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Holy said: ombakkombak said: ya sizmi attınız golleri eğleniyonuz bu kadar fenerliler, hiçmi 7 8 gol yemediniz?kimden 8 yedik? futbol bilen birisi çıkarır birazdan garanti vardır böyle maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çok acaip ya, hani birilerinin "çok üzüldüm gerçekten, avrupa'da futbolumuz açısından felaket bir imaj" gibisinden içten, samimi bir mesaj atmasını beklerdim, biraz aradım ama bulamadım. bakıyorum, bu forumda gizli ingilizler mi varmış benim haberim yokmuş, anlamadım. kişisel kindarlığınızı takıma ya da ülkeye mal etmeyin lütfen, kendi kendimizi de ezip süründürmeyelim bir zahmet. bu arada, demirören & engin istifa. yeter takımı dibe vurdurdunuz, ayıp. sırf ülkede değil hakemdi bilmemneydi, avrupa'da da rezil ettiniz, cidden yeter. futboldan bahsetmek isterdim de, bizimkiler dan dun vurmaktan, top şişirmekten başka hiçbir şey yapmadıkları için yazabileceğim fazla bir şey yok. yazık. umarım bir daha hiçbir takımımızın başına böyle bir şey gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar