Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trasty said:
Bonjo said:
Liverpool
Shots 30
Shot on Goal 19
Demek oluoki hakan 11 gol çıkarmış aslında başarılı

Hmm dogru valla o açıdan hiç bakmamıştım :D
Mesaj tarihi:
Trasty said:
Bonjo said:
Liverpool
Shots 30
Shot on Goal 19
Demek oluoki hakan 11 gol çıkarmış aslında başarılı
11 tanenin 5 tanesi sekerek giren goller sanırım :D 6 gol çıkarmış ama bence yinede başarılı Liverpool karşısında.
Mesaj tarihi:
MacLeod said:
yahu şu an stardaki konuşan adamda ne polyannaymış adam işte dedim budur,liverpoollular bjkyi ve taraftarını alkışlıyo gurur duydum dio.

Züğürt tesellisi
Mesaj tarihi:
Mesajlarinizi okudum arkadaslar ve bir fenerbahceli olarak uzuldum. Neden dalga geciyorsunuz besiktasla? Sonucta oda ulkemizin bir takimi ve avrupa maclarinda desteklemeliyiz. Besiktas ile dalga gecenleri kiniyorum.

Saka lan saka 8-0 ne lan AHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Ne yapicak simdi besiktas sampiyonlar ligine paf takimiyla mi cikicak dsfsdfsd
Mesaj tarihi:
ertugrul niye istifa etsin ki. yonetim değil mi ertugrul'u getiren. insallah ertugrul en az zararla atlatır besiktas macerasını. gerizekalı sinan engin ve demirören'in oldugu yerde basarıdan söz etmek imkansız zaten. dünyayı alsan yine rezil ederler.
Mesaj tarihi:
çok acaip ya, hani birilerinin "çok üzüldüm gerçekten, avrupa'da futbolumuz açısından felaket bir imaj" gibisinden içten, samimi bir mesaj atmasını beklerdim, biraz aradım ama bulamadım.

bakıyorum, bu forumda gizli ingilizler mi varmış benim haberim yokmuş, anlamadım. kişisel kindarlığınızı takıma ya da ülkeye mal etmeyin lütfen, kendi kendimizi de ezip süründürmeyelim bir zahmet.

bu arada, demirören & engin istifa. yeter takımı dibe vurdurdunuz, ayıp. sırf ülkede değil hakemdi bilmemneydi, avrupa'da da rezil ettiniz, cidden yeter.

futboldan bahsetmek isterdim de, bizimkiler dan dun vurmaktan, top şişirmekten başka hiçbir şey yapmadıkları için yazabileceğim fazla bir şey yok.

yazık. umarım bir daha hiçbir takımımızın başına böyle bir şey gelmez.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...