Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yazar olmuş benim eski hesap da bir şey sorucam millet hep çaylak sırasından vs. bahsetmiş. böyle bir sıra mı vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Apis said: 3000 kişi alınmış bugün. İçerdeyiz artık. abi dediğinin doğru olduğunu zannetmiyorum, 3.7k kişi vardı önümde halen o kadar insan var bir aydır. yada şöyle diyeyim sen kastettiğin alım daha öncelerde şu aralar pek gözükmüyor alım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bende olmusum yazar. 21k civarlarındaydım ama 9. nesil çaylaktım. tekrar yazar olmusum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eladoxx dokuzuncu nesil biçare yazar adsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 benim banı mı açsınlar lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 benim nickim altına yazın güzel bişey. haftanın en iyisine sokarsanız açarlar hadi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Benim entrim girdi haftanın en iyilerine bişey olmuyo fede =/ 3 5 tane kızdan pm aldım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ahahah biçare yazar ne len. ben sabırtaşı yazarım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 AHAHAH garanti beni yine yapmamışlardır dedim, dokuzuncu nesil biçare yazar olmuşum. ama yazcak bi şey bulamıyorum o ayrı konu fdsgh. neyse biraz low-profile takılayım takır takır uçmayalım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dokuzuncu nesil sabırtaşı biçare yazıyordu ilk accountuma girdigimde,ama sonra biçare olarak değiştirdiler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yuh en son çaylakken attığım on entry'i atalı iki yıl olmuş. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bu karma karma diye milletin kendini yırttığı şeyi çözemedim. entrilere verilen oyu nerden görebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 şukela ya da öegh olduğunu anlayamıyorsun, daha sonra zamanın ötesine ya da en beğenilenlere gidilirse çözüyorsun. ha bu haftanın dikkat çekenleri olmuştur, o zaman artı eksi allah ne verdiyse almışsındır. ayrıca başucu eserlerinin de alınan oy ile alakası yok, entry üzerinde harcadığınız emeğe bakıyor, belki kısa birşey yazmışsınızdır ama çok editlemişsinizdir, bkz leri çok kullanmışsınızdır falan en üste çıkabilir. entrym başucu ama zamanın ötesinde falan diye gocunmaya gerek yok. haa bunlara gerek var mıdır hiç yok, takılın inci de ne oylama var, ne karma. yardır yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ahaha biçare. daha iyisi bulunamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 dun 37k idim bugun bicareyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 neyse gerek kalmadı banlandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Arkasokak said: neyse gerek kalmadı banlandım :) ne yaptın bro, pm den kızın birine penis fotoğrafı mı attın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yok aşırı trolledim ondan sanırım. küfürlü mesajlar da yazdılar bana bir şey yapamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 üye olur olmaz 10 tane mesaj mı atmamaız gerekiyor yoksa 1 aya yaya biliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tam wow başlığına entiri giriyordum ki 10 mesajım dolmuş :( beklemedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 BabacumMostors said: üye olur olmaz 10 tane mesaj mı atmamaız gerekiyor yoksa 1 aya yaya biliyor muyuz? Ben 20 mesaj atmıştım, sonra 10 mesaj sınırını geçtiniz lölö demişti. sonraki 2-3 taneyi kenara koymuştum. 1 ay da hikaye, 2008den bu yana yaya yaya 20 tane entry girmeme rağmen ne üyeliğimi sildiler ne bi yaptırım uyguladılar yetmezmiş gibi bu sabah yazar da yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Batuhan_BJK said: Batuhan_BJK said: her gün 40-50 kişi yükseliyorum. 20k'lardayım. 1-2 sene içinde yazar olurum herhalde :) 18177 olmuşum an itibari ile. birgün önce yine 18k'lardayken 15331'im şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 mail attım beni geri alın böhühü diye çok sevdiğimiz çok remarkable adamları alıyoruz sadece diye geri döndüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 30k'ıncı sırayadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hadi bakayım biçare olmuşuz, çok ezmişler ama, olmaz ki bu kadarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar