PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 CthuLhu said: onun sayesinde nasıl yahu?torpil varsa isterük!=) di mi sdhfjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 agresifimm kompleskliyim bi ekşi sözlük yazarı olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 CthuLhu said: ya da uçtun =) o da olabiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ben teşekkür tadında söylemiştim onu, yani paticikte söyledi falan ya o anlamda şeettim *çaktırmamaya çalışır* :P cavanagh saol abi entry giricem sana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ehue eyw=) senin isim ne sözlükte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 e bize de bi yardım eli uzatın ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 aynı, eternalus um sözlükte de. noldu badi mi yapcan beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yazılarına falan bakarım bi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 YOK MU HALA KİMSE NİYE OKUMUOLAR LAN KAÇ K ADAM OLDU DSFJNDSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 tanıdıklarımdan bi zaugna olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 şaka maka 85 k çaylak oldu. yalan bizim iş hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 nerde yazıyor ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ilk açıldıgı gün aldım hala onaylanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Aynen Bleda. Onaylanmanın da peşinde değilim, bi cevap verin anasını satim. Kariyer.net iş başvuruları gibi oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 istatistikler bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buZZeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Bleda said: bende ilk gün kayıt oldum, 10 diil 28 mesaj var halaa olamadım gitti. çaylak çaylak duruoz 10dan fazla girmenin yararı diil zararı var. sil fazlalıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 10 tane attım ilk gün direk yazar yaptılar beni. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buZZeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Büyük büyük, kaynaklı kaynaklı yazayım da duymayan kalmasın :P feeling the blanks said: bir diger hatirlatma: cok sayida (ondan fazla) caylaklik entrysi girmek entrylerinizin degerlendirilme surecini uzatabilir ve sizin entrylerinizle ilgilenen moderatorun o anda o kadar vakti olmadigi icin caylaklik entrylerinizi degerlendirmeyi ertelemesine neden olabilir. bu nedenle caylaklik entrylerinizi on (10) ile sinirlamaniz herkesin yararina olacaktir. onemli olan mustakbel yazarlik hayatinizin bir profilini caylaklik entryleri icinde sunabilmek oldugu icin bu talepten "cok uzun entryler yazarsam yazarligim gecikir" mesaji cikarmak ise dogal olarak yanlistir. 10 ENTRY GİRİN, FAZLA GİRDİYSENİZ SİLİN, YOKSA KAPIDA KALIRSINIZ!!!1112e3245r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 5 ay oldu hala çaylak olarak duruyorum hehehe. tozlandı üstüm başım. yönetime ulaşabileceğimiz e-mail adresi felan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 heh uçurdular mı ki seni,vardı sende bi ara hatta gidip orda patiye laf sokuşturuyordun? bi de şöyle bişey var abicim hadi bir hafta falan olsa biz çaylak olalı eyvallah da ulan 2 ay oldu daha fazla belkide ben oraya hep içimden gelenleri yazamadığım için üye oldum,e sen beni 2 aydır onaylamadın diye içimdekileri tutacak değilim ya ben..ben baya baya yazıyorum 30-40 entrym oldu bklemiyorum da zaten onaylanmayı sadece içimde kalan ukdeyi dolduruyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 neye göre onay verdiklerini bilsek :S 1 haftada yazar olan var 2,5 ayda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Yazarım kazarım çok pis azarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 throine said: neye göre onay verdiklerini bilsek :S 1 haftada yazar olan var 2,5 ayda da. said: bonus soru: "arkada$im 10 dk'da yazar oldu ben 7 saattir bekliyorum olamadim neden?": önce o gelmiştir. telaşlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 açıldığı gün üye oldum hala tık yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 CthuLhu said: heh uçurdular mı ki seni,vardı sende bi ara hatta gidip orda patiye laf sokuşturuyordun? bi de şöyle bişey var abicim hadi bir hafta falan olsa biz çaylak olalı eyvallah da ulan 2 ay oldu daha fazla belkide ben oraya hep içimden gelenleri yazamadığım için üye oldum,e sen beni 2 aydır onaylamadın diye içimdekileri tutacak değilim ya ben..ben baya baya yazıyorum 30-40 entrym oldu bklemiyorum da zaten onaylanmayı sadece içimde kalan ukdeyi dolduruyorum ben =) yok ondan değil. tayyip hakkında bazı laflar yazmıştım da, silip banlamışlardı beni. daha önce birçok kez banlandım da, 10 post yazıp birkaç gün sonra girdim. bu sefer acaba "kara liste"de felan mıyım da onaylamıyorlar, yoksa yeni yazar alımı yüzünden bana sıra gelmedi, anlamadım. hayır madem kara listedeysem direk silsinler hesabı. yok yazar alımı yüzündense baya zaman geçti, bu kadar zaman içinde bir üyelik onaylanmaz mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar