Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Eternalus said:
yuha fobos nasıl isim kasmışsın. viki var bizim adı fln kolay böyle :D

Yav ne kasıcam isim için :D O sırada Divan-ı Lügatit Türk ile ilgili bi yazı okuyordum ordan çağrıştırdı.

Ayrıca patinin bir zamanlar sözlüğü olduğunu biliyorum ancak adı o sırada esmedi :P Ayrıca o zaten uo konseptli bi sözlükken amacından sapması sonucu iptal edildi die bişi hatırlıyorum ama yamulma payımı hesaba katmak lazım :P

Neyse, ekşi konusunu bu kadar baltalamak yeter, ben kaçıyorum burdan (:D
Sosyal ağlarda paylaş

evet zaten bitikti sözlük artık içerik çöplüğü olur. hit alıcaz diye 2 senede bitirdiler sözlüğü. eskiden tartışılan konular, eski yazarları hatırlıyorum bir de şimdi yazılan entryler, fena..yazı yazabilen herkese yazar sıfatını verirsen artık o sitenin ne bir ayrıcalığı ne bir havası kalır. ssg reklam gelirlerini arttırır, gençlerde oynaşılar orda biz yazar olduk diye. 2005 ve 2006'daki ayrılan, hesabını silen, ya da hiç yazmayan frackman reloaded gibi, nazmiye demirel gibi kişiler, sözlüğü bırakanlar, giderek apolitikleşme, (arada bir çok nadir kayda değer, gaz mode yazılmamış entari çıkıyor olsa da), bir forumda bile yazarken 2 kere düşünceğiniz şeyleri yazıp klasil tabirle "arkası" olup uçmayanlar ve kendi halinde yazıp akla hayale sığmayacak şeylerden uçurulan insanlar falan..teey teey. bu saatten sonra hiçbir anlam ifade etmiyor yazar almışlar da etmişler de..

typo*
Sosyal ağlarda paylaş

bende onu diyorum..neler yazıp uçmayanları gördük.bu saatten sonra ne olsa şaşırtmaz beni sözlükte. nicklerini vermiyorum, bir dolu yazar sıfatlı insan msnden konuşurmuş gibi birbirine ard arda entry yazmaya varana kadar suistimalin dibine vurdular da hala oralardalar..kimlere ne laflar ettiler ordalar..sözlük oldu derin sözlük, teey tey.alsınlar yazar tabi, para lazım birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
frackman reloaded uçtu öyle bir sorun var

o adamın uçması organizasyonlarda kötü oldu
adma konser monser ayarlıyıp bilet dağıtıyodu sözlükte o olayı bitirdiler adma uçunca=/
şaka maka baya adam almışlar 7-8-9 cuma günü yeni nesillere hoşgeldin zirvesi bile var gitsemmi gitmesemmi die düşünüyom hehe boşluğun bu kadarı=)
Sosyal ağlarda paylaş

evet frackmen'le entry takip şeysi ekibi kurmuştuk bir de hatalı başlık falan arıyor ispikliyorduk. bir kısaltma adı vardı hatta unuttum şimdi. moderasyon dışında yardımcı olmaya çalışıyorduk vs. artık sadece acıyorum bu haline sözlüğün. neyse konuşmıycam bile daha fazla sinirimi bozuyor insanların para hırsıyla güzelim siteyi ne hale getirdiğini düşünmek.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız çok hoş bi durum var

ekşi sözlüğü adeta sosyal bir statü olarak gören , hani tıpkı, bilkentte cadde de arjantinde bmw li tiplerin arasına girince sevinen yeni yetme tikky gibi, işte üç beş karizma-entel elemanla aynı ortamdayım, yazar olması oldukça zor olan bu ulvi mekanda bende varım, manitalara "ben ekşi sözlükte yazarım" hesabı şekil yapan tipler nasılda rahatsız oldular bu "statü" nün dağılmasından herkesin yazar olmak için müracat etmesinden.

kardeşim 50bin kişi tek tek bakılarak denenerek alınıyormu evet, bu 50bin kişinin içinde elbet sağlamıda var gereksizi de var her tür görüşe sahip olanı da var, ekşi sözlüğün özelliği sizin aranızda karizma satmanız değildi, gerçekten sistem medyasına alternatif bir haber-yorum-tartışma-bilgi platformu olmasıydı ve şimdi bu özelliği daha da gelişiyor.

dolayısıyla üzülmeyin sevinin gençlik, bu kadar da korkmayın ortalama insanlarla takılmaktan. hakkaten kaliteliyseniz kendinizi belli edersiniz zati.
Sosyal ağlarda paylaş

bakin ben soyle yapiyorum daha havali oluyor

"abi senin eksi sozluk uyeligin var mi, tam o tiplere benziyosun"

"yok."

"olmaz mi niye yok basvurmadin mi hic ?"

"2. nesilken bi basvurmustum, begenmediler galiba almamislardi, o gunden sonra bir daha da denemedim"

"hiii.."

cidden de dogru ama tabii, maksat ezmek.
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:
ne zamana kadar bu şekilde yazar alımlarına devam edecekler merak ediyorum doğrusu :)

şuan alıyorlar mı ki? önceden okur olup şimdi yazar olma çabasına girenlerden aldılar da 0'dan başvuranlardan alınan var mı hiç? bence sonuna kadar açık tutup reyting yükseltebilirler :) zaten açmalarının nedeni de oydu. sonra yine bi kriz olursa en fazla msj atan bilmemkaç kişiyi yazar yapıp bi anda bi sürü yeni gelen mesajlarıyla tekrar ilgi alabilirler.. değişik bi politika tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...