Phobos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Eternalus said: yuha fobos nasıl isim kasmışsın. viki var bizim adı fln kolay böyle :D Yav ne kasıcam isim için :D O sırada Divan-ı Lügatit Türk ile ilgili bi yazı okuyordum ordan çağrıştırdı. Ayrıca patinin bir zamanlar sözlüğü olduğunu biliyorum ancak adı o sırada esmedi :P Ayrıca o zaten uo konseptli bi sözlükken amacından sapması sonucu iptal edildi die bişi hatırlıyorum ama yamulma payımı hesaba katmak lazım :P Neyse, ekşi konusunu bu kadar baltalamak yeter, ben kaçıyorum burdan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ehehe dur kaçma kandırmışlar seni :D uo işi için değildi sonuncusu her oyun için ayrı kısmı fln vardı normal pati için olan kısmı vardı. şşş yönetim, açın olm vikiyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oper said: 41000 caylak ve 3000 onay bekleyen caylak. işimiz çok zor.. seneye anca yazar oluruz herhalde. 5. ..caylak 58098 6. ..onay bekleyen caylak 12418 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 1. nesil 306 2. nesil 363 3. nesil 1.093 4. nesil 2.052 5. nesil 95 6. nesil 7.144 7. nesil 2.623 8. nesil 4.350 9. nesil 53.037 6.nesil'den 5. nesil'e adam aktarsınlar lan. bu ne böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 klonların saldırı gerçektende ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ve böyle gelmişti kadim zamanlardan sonra ek$isözlüğün sonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yahu iyide onlar yazar sayısı degil çaylak sayısı :) soykırım gibi ucuracaklar gene hepsini.eleye eleye kalır 2000 adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 evet zaten bitikti sözlük artık içerik çöplüğü olur. hit alıcaz diye 2 senede bitirdiler sözlüğü. eskiden tartışılan konular, eski yazarları hatırlıyorum bir de şimdi yazılan entryler, fena..yazı yazabilen herkese yazar sıfatını verirsen artık o sitenin ne bir ayrıcalığı ne bir havası kalır. ssg reklam gelirlerini arttırır, gençlerde oynaşılar orda biz yazar olduk diye. 2005 ve 2006'daki ayrılan, hesabını silen, ya da hiç yazmayan frackman reloaded gibi, nazmiye demirel gibi kişiler, sözlüğü bırakanlar, giderek apolitikleşme, (arada bir çok nadir kayda değer, gaz mode yazılmamış entari çıkıyor olsa da), bir forumda bile yazarken 2 kere düşünceğiniz şeyleri yazıp klasil tabirle "arkası" olup uçmayanlar ve kendi halinde yazıp akla hayale sığmayacak şeylerden uçurulan insanlar falan..teey teey. bu saatten sonra hiçbir anlam ifade etmiyor yazar almışlar da etmişler de.. typo* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 frackman reloaded uçtu öyle bir sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bende onu diyorum..neler yazıp uçmayanları gördük.bu saatten sonra ne olsa şaşırtmaz beni sözlükte. nicklerini vermiyorum, bir dolu yazar sıfatlı insan msnden konuşurmuş gibi birbirine ard arda entry yazmaya varana kadar suistimalin dibine vurdular da hala oralardalar..kimlere ne laflar ettiler ordalar..sözlük oldu derin sözlük, teey tey.alsınlar yazar tabi, para lazım birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Cons said: frackman reloaded uçtu öyle bir sorun var o adamın uçması organizasyonlarda kötü oldu adma konser monser ayarlıyıp bilet dağıtıyodu sözlükte o olayı bitirdiler adma uçunca=/ şaka maka baya adam almışlar 7-8-9 cuma günü yeni nesillere hoşgeldin zirvesi bile var gitsemmi gitmesemmi die düşünüyom hehe boşluğun bu kadarı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 evet frackmen'le entry takip şeysi ekibi kurmuştuk bir de hatalı başlık falan arıyor ispikliyorduk. bir kısaltma adı vardı hatta unuttum şimdi. moderasyon dışında yardımcı olmaya çalışıyorduk vs. artık sadece acıyorum bu haline sözlüğün. neyse konuşmıycam bile daha fazla sinirimi bozuyor insanların para hırsıyla güzelim siteyi ne hale getirdiğini düşünmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yanlız çok hoş bi durum var ekşi sözlüğü adeta sosyal bir statü olarak gören , hani tıpkı, bilkentte cadde de arjantinde bmw li tiplerin arasına girince sevinen yeni yetme tikky gibi, işte üç beş karizma-entel elemanla aynı ortamdayım, yazar olması oldukça zor olan bu ulvi mekanda bende varım, manitalara "ben ekşi sözlükte yazarım" hesabı şekil yapan tipler nasılda rahatsız oldular bu "statü" nün dağılmasından herkesin yazar olmak için müracat etmesinden. kardeşim 50bin kişi tek tek bakılarak denenerek alınıyormu evet, bu 50bin kişinin içinde elbet sağlamıda var gereksizi de var her tür görüşe sahip olanı da var, ekşi sözlüğün özelliği sizin aranızda karizma satmanız değildi, gerçekten sistem medyasına alternatif bir haber-yorum-tartışma-bilgi platformu olmasıydı ve şimdi bu özelliği daha da gelişiyor. dolayısıyla üzülmeyin sevinin gençlik, bu kadar da korkmayın ortalama insanlarla takılmaktan. hakkaten kaliteliyseniz kendinizi belli edersiniz zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 oha be kardeşim hala çaylağım =) sona kalanları toplucana uçuracaklar gene 6.nesil gibi eminim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 CthuLhu said: oha be kardeşim hala çaylağım =) sona kalanları toplucana uçuracaklar gene 6.nesil gibi eminim =) banada öyle geliyor belli bir yerden sonra göndericekler hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 şu çaylakları onaylama hedeleri bitsin,dikkatlerini entrlere verirler. 10'ar 100'er atarlar hepsini rahat olun bu kadar kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ne zamana kadar bu şekilde yazar alımlarına devam edecekler merak ediyorum doğrusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 olmuşum ben. girip girip kipi yazıyodum. sonunda kendi entrymi de gördüm. ehehe. eternalus um ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bakin ben soyle yapiyorum daha havali oluyor "abi senin eksi sozluk uyeligin var mi, tam o tiplere benziyosun" "yok." "olmaz mi niye yok basvurmadin mi hic ?" "2. nesilken bi basvurmustum, begenmediler galiba almamislardi, o gunden sonra bir daha da denemedim" "hiii.." cidden de dogru ama tabii, maksat ezmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 orc_lord said: ne zamana kadar bu şekilde yazar alımlarına devam edecekler merak ediyorum doğrusu :) şuan alıyorlar mı ki? önceden okur olup şimdi yazar olma çabasına girenlerden aldılar da 0'dan başvuranlardan alınan var mı hiç? bence sonuna kadar açık tutup reyting yükseltebilirler :) zaten açmalarının nedeni de oydu. sonra yine bi kriz olursa en fazla msj atan bilmemkaç kişiyi yazar yapıp bi anda bi sürü yeni gelen mesajlarıyla tekrar ilgi alabilirler.. değişik bi politika tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben de dokuzuncu nesilim ama yılbaşına yakın açmıştım acci. sonradan açılınca direk çaylak olup da şimdi yazar olan var mı ki? bi de bi ay dolmak üzere. entry girmediği için bi ay sonra siliyolar çaylak hesapları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Valla ben girdim entry. Henüz ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 arada bi tane daha da yazın da uçmayın. dediğim gibi bi ay entry girmeyen çaylak uçuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 yazmış olmak için yazıpda entry doldurmaya çalışmayın, zaten çoğunu uçuruyolar, düzgün şekilde doldurun 10 entrynizi, sol frame i takip etmeyin, kendinize özgü tanımlarla deneyin, birde olay kısmını takip edin. sonuçta amaç kendini belli etmek onbinler içinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 1 entry girmemişsen 1 ay sonra uçuyorsun benim bildiğim. 1 entry girmişsen sonsuza kadar bekliyorlar, en azından kurallarda öyle yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar