Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 horten said: ilk mesajda 7 yazıyodu o bakımdan . 8 deyse iyi yetişicem maça. Sanırım arkadaş Avrupa saatiyle yazmış yanlışlıkla. Sitelerde TV de falan 8 diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sopcast varmı beyler? izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 maçı d smartmı veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ekşide bi ton sopcast,tvants linki verilmiş. kastırmayın bizi ekşiye bakın plz: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=8+kasim+2007+galatasaray+helsingborg+maci[/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Arkadaşlar maçı netten izleme gibi bir şansımız var mı? Geçenlerde link verilmişti bir programdan bahsediliyordu. Bilenler tekrardan yazarsa çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sopcasta baglanamıyorum bu bir. ikincisi sitesine mahkeme kararıyla erişim engellenmiş.. napucük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 treewalk indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 tvu öneririm çok güzel bi program. tvu da dubaidevesi kanalında gösterilecek maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 eet tvu yu indirdim baglandım da arada bi yayın gidip geliyo. inşallah maçtayken yapmaz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sopcast için; sop://broker.sopcast.com:3912/35451 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 _LURTZ_ said: treewalk indir kardes o ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dns değiştiren bir program. ama gerek yok. şurdaki dns leri yazın, engellenen sitelere girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 treewalk dns diye bi program.şu telekomun "mahkeme kararım var engelledim bu siteyi,şu programı" muhabbetini maymuna çeviriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Fransuxa said: eet tvu yu indirdim baglandım da arada bi yayın gidip geliyo. inşallah maçtayken yapmaz böyle. valla dubaidevesi yılan gibi çalışıyo tvu da şu an hiç takılmıyo inş böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hadi gscim rezil etme bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben sopcast 35451. kanaldan izliyorum çok iyi görüntüsü falan edit:ulan ne şom ağızlı adamım yazar yazmaz kanal göçtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 _LURTZ_ said: ben sopcast 35451. kanaldan izliyorum çok iyi görüntüsü falan bende direk channel is offline diyor. edit: address kismina Channel - 35451 yazmak gerekliymis eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yagmurdan dolayı görüntü gg pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 göçerttiniz kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ulan iyiki süper dedik 2 dk önce maç başlar başlamaz gitti görüntü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oha yalnız bi şimşek caktı evde resmen ışıgı gorduk, abartmıyorum feci bişey di. 1 sn sonra da sesi geldi ve deprem oluyo gibi sallandık hala soktayım. acaip yakın bi yere yıldırım indi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bu gecei maç güzel olacak o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 toggie kanalin offline oldugunu goz onune alirsak o yildirim buyuk ihtimalle yayin yapanin kafasina dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 abartmıyorum hayatımda boyle bişey yasamadım. ısıgı gordukten 1 saniye sonra gurultusu ve sarsıntı geldi. deli bi yagmur var. macı da sporx'in yazılı anlatımından takip ediyorum mecidiyekoy'de de feci yagmur varmıs. mac sakata geldi valla off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 alla alla. 4 tane sopcast kanali var veren hepsi su an offline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar