Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gs ye tebrikler iki maça 0 çekerek başladı... gruptan çıkma olasılığı da azalıo ve bnm tahminimce gruptan çıkamayarak uefa ya veda eder hiç kızmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hastasıyım şu yöneticilerin.. az önce çıktı 3 günde bir (!!!!!) maç yaptığımız için yenildik dedi. (adını unuttum) pazar günü maç yaptı gs. pzt,salı,çarş,perş. HMMM.. LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Loli-pop said: gs ye tebrikler iki maça 0 çekerek başladı... gruptan çıkma olasılığı da azalıo ve bnm tahminimce gruptan çıkamayarak uefa ya veda eder hiç kızmayın... Hatta sen dedin ne gerek var 2 maça çekelim takımı veda ediyormuşuz baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Iki haftadir pek bi efor sarfetmiyolar zaten ligde ki, hediye geliyor puanlar, ofsaytti penaltiydi. Zaten 3 degil 4 gun de oldu dedigin gibi. Ne olacakmis yani, Persembe Sami Yen'de dandik bi takimla mac var diye onceki maci Cuma verip sonraki maci da erteliycekler mi? Hic mi ders almiyor bu adamlar Demiroren ve Sinan'in kuluplerini dusurdugu halden de ayni demecleri veriyolar, merak ediyorum. Edit: Maci degil ozetini bile izlemedim de, GS'li bir arkadasim soyle ozetledi olayi: "adamlar 3 kere geldi 3 gol oldu, bizimkiler essek ykuyle gol kacirdi". Bu adamlar bu kadar pozisyona girerken halleri var da son vuruslarda mi yorgunluk cokuyor? Enteresan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Gs yalan oldu, çıkamaz bu gruptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bence kalli batırdı herseyi yani oyuncular kalliye kızmaya kırılmaya basladılar ve ne biliym bi acayp oldu gs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gs'ye çok üzüldüm, çok net pozisyonlar kaçtı =/ Avrupa'da bizi temsil edebilen tek takım fener; duyda inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Neyse artık olan oldu. Haftasonu lig maçında iyi bir taraftar desteğiyle biraz olsun bu yenilgiyi unutturmaları gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yaw gsnin yardımcı antrenorune cok sayıyolar bu aralar. adam herseyin gazını kalliye veriyomus kallide allah ne verdi giriyomus olaya dediklerrine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 arkadaslar benim anlamadigim bi olay var.. rekabet guzel birseydir, bunu herkez biliyor zaten.. turkiye liginde ezeli rakibinin baska takimlarla mac yaparken yenilmesini sonuna kadar istersin, obur takimi cani gonulden tutarsin ve izlersin maci. kendi takiminla ezeli rakibin mac yaparkende bu boyledir.. super guzel birsey.kendi takimin icin en iyisi neyse o olmalidir, bunu tartisanda sorun vardir zaten.. rekabet denilince akla fb, gs ve bjk gelir.. buda kacinilmazdir. genelde bu takimlarin taraftarlari birbirlerini sevmez. ya yakin arkadastir, ki ole olsa bile yenilgi alan tarafin beyni ezilir yerin dibine gecirilir. 3 gundur, 3 buyuk takimimizin maclarini hep birlikte su forumdan takip ettik tartistik alayimizi ettik eglendik tebrik ettik gulduk.. yanliz ortada sanki bi sorun var gibi, diger takimlarin taraftarlari hep bi ortaya "paf la cikin, hakem yoktu o yuzdendur, yok bole yok sole" dewamli bi igneleme.. sonun "7 sene onceye donduk o kadar caresiz" gibi bi yorumda gordum.. ben merak ediyorum ve sadece ornek veriyorum kimseyi suclama gibi bir niyetim yok, haddime degil. fenere ne zaman gs dense.. 6-0 der, bilmem kac sene once.. gs ye ne zmn fb dense.. 5-1 ocunu aldik der.. bjk le ilgili bi fikrim yok ama eminim onlarinda bi hikayesi vardir.. bir gs liye herzaman 6-0 koyucaktir bu kacinilmaz..ama artik bazi seyleri asmanin zamani gelmedimi? artik takimlarimiz bizi temsil ediyorken, asagilamak yerine durustce hep birlikte oturup, ofsaytsa ofsayt diilse diilse, yada penaltiysa penalti die tartisilmasinin zamani geldide gecmiyor mu ? ezeli rakibiniz olsa bile, nasi yenilirse yenilsin.. bjk 8-0 gs 2-3, biraz destek biraz moral biraz umut verilmesi cok mu zor? ha bjk 8-0 yenildi alayimizi ettik.. hep birlikte ettik, bunu hep birlikte yapabiliyoruz da niye hep birlikte destek olamiyoruz? ve bunlari soylerken lutfen yanlis anlamayin tekrar soluyorum kimseyi suclamiyorum.. ama kaciniz sampiyonlar ligi finalinda bjk vs. fb yi hayal ettiniz? iki turk takimini zirvede gormeyi ? eminim pes oynarken ayarlamissinizdir bile.. rekabetse rekabet, ama her turk takiminin tasidigi bi bayrak var ve yabanci rakiplere karsi hepsi bizim takimimiz.. artik bole zamanlarda hakemleri, karsi takimi koruyacaginiza biraz kendi ulkenizin takimlarini korusaniz. super ligde birbirimizi parcaladigimiz yetmiyor mu ? ben size soyle soliim, belkide ben enayiyim ancak.. her ne kadar fanatik olmasamda, gs liyim yenilirse yenilir kazanirsa kazanir dunyanin sonu diil, bi fener gs macina gidip, tribunde devasa bi sekilde "fenere basarilar" gibi bi pankart acmak istemisimdir. bunu yaparsam.. -ya gs liler beni oldurur.. -ya fb liler beni oldurur.. -fb liler "cok buyuk saniolar kendilerini sans dileme ihtiyaci duymuslar" die dusunur.. illa bi b.k cikar.. bunu acinca bile, ana bize basarilar dediler ne kadar ii die dusunduremeyiz bile birbirimizi.. bu cok aci bi durum.. arkadaslar mac yapiorz, futbol oynuoruz, kazanirsak seviniyoruz, kaybedersek uzuluyoruz? niye daha fazlasi, niye devamli satasmalar? biliyorum :) ben kurtarmicam kimseyi, ayrica cok ezik ve imkansiz, belkide kimsenin okumayacagi, okusa bile sallamicagi bisi yazdim ama icimi doktum. neden bole bisi yaptim bende bilmiyorum. butun takimlarimiza hem ligde hem avrupada basarilar diliyorum. dilerim hepsi kazanir ve tur atlarlar avrupada. ligde de hakeden kazansin. kim sike yapmis kim penalti yaptirmis bakilmasin bunlara, olan olduktan sonra tartismanin ne anlami var? oeeh optum hepinzii :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 okumazsaniz okumayin be :P ben ise gidiorum hadin eyw. ps. hayir e5 e cikmiyorum.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Duzelmiyor ne yapalim, ama duzelmesi de pek mumkun degil. Daha yoneticiler anlasamiyor, gurur yapiyor bilmemne. Daha gecen sene iste, "GS FB'yi alkislayacak mi" muhabbeti vardi, "ne alkisi lan dovecez" dedi cikti Adnan Polat. Bunu GS yapti diye soylemiyorum yani, Aziz'e de sorsalar kivirirdi biseyi bahane edip hayir derdi tabi. Koskoca kitleleri idare eden, sozde egitimli insanlar biraz daha duyarli olmali halbuki. Yoneticiler ve oyuncular birbirleriyle iyi anlassa zaten siddet egilimli olanlar azinlik haline gelicek, polisin de yardimiyla zamanla olay cikaramaz hale gelicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 adnan polat'ı savunmuyorum ama uefa ve super kupaya da tesadüf diyerek kıvırmakta ayrı bir enstantene cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 "Tesaduf" fazla yarma bi tabir tabi, ama sonuc olarak duzenli bir basari da degil. Her sene en az biyerlerde yari final oynuyor degil yani kimse, 4 senelik bi periyodda ne yaptiysa yapti GS, UEFA da tavaniydi bu donemin. Fazla saptiriyoruz konuyu yanliz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Geçmiş olsun GSya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 evet geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kermit said: helsinborg 3 atar 1 sayar... Rewendor said: İyi iyi, biriksin bu mesajlar. Maç sonrasında quotelayıp parmakla göstererek güleriz yazanları :) aga ben biliyom bu işi ya ama 1 sayarlarsa gs alıyo gibi maçı ama ne diyim gs yense kötü mü olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 şaşırmadım ben.bide gruptan lider çıkıyolardı en son sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 son 5 sezon gs avrupada fiyasko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Sabri adam değilsin oolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Finaldede Bayern münih le karşılariyolardı. fsdfs Rüyalarda yaşıyor bazı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 DHA said: "Helsinborgs Galatasaray'ı çöpe attı" Helsingborg'un G.Saray'ı kendi sahasında 3-2 mağlup etmesi, İsveç'te hem büyük şaşkınlık hem de büyük sevinçle karşılandı. İsveç gazeteleri, Helsingborg'un Galatasaray gibi büyük bir devi devirdiğine dikkat çekerek, "Helsingborg Galatasaray'ı çöpe attı", "Avrupa Nakavt'ı" "Stuart Baxter'in yeni Avrupa süksesi" gibi manşetler kullandılar. Teknik direktör Baxter, Galatasaray karşısında aldıkları beklenmeyen galibiyet için "Bu galibibiyet benim için Şampiyonlar Ligi'nden daha önemli. Benim kulüp düzeyinde bugüne kadar elde ettiğim en büyük başarı. Bu başarı, 'İsveç'te güzel oyuncular var, ama güzel takım kurulamıyor. Çünkü iyi oyuncular satılıyor' diyenlerin gözüne bir parmak soktu. Bizi küçük görenlere ders oldu. Biz bu maçı 3-0 da bitirebilirdik. İstanbul'da Beşiktaş Liverpool'a, Fenerbahçe, PSV'ye karşı gücünü gösterdi, ama biz lider Galatasaray'ı yendik. Nasıl oldu ben de bilmiyorum, ama 4-5 gol atabilirdik. Ben 3 golle yetindim" dedi. Henrik Larsson, "Biz cesaretli oynamamız gerektiğini biliyorduk. Kendi oyunumuzu oynadık ve başardık. Hepimiz, hayvanlar gibi çalıştık. Herkes çok mutlu. Galatasaray'a çöplüğün yolunu gösterdik" ifadesini kullandı. Helsingborg Kulübü Başkanı Sten İnge Freden de Galatasaray karşısında aldıkları galibiyete halen inanamadıklarını belirterek, "İnanılacak gibi değil. Umarım insanlar yaptığımız şeyin büyüklüğünü anlarlar. Aldığımız galibiyet bizim kulübümüzde büyük oyuncuların olduğunu ve ne kadar çalıştığımızı gösterdi" diye konuştu. Afton Bladet Spor gazetesi, "Cehennem ateşinde" "İstanbul'daki çöplüğün mimarı Henrik Larsson", "Baxter'in yeni Avrupa süksesi" "Linderoth'un zor akşamı" manşetleri ile, Helsingborg'un Galatasaray'ı çöpe attığını, Lienderoth'un takım arkadaşlarına Helsingborg'u hafife almamaları konusunda yaptığı uyarıları hiçbir Galatasaraylının dinlememesi yüzünden sarı kırmızılı takımın mağlubiyet aldığını yazdı. Expressen Spor gazetesi de, "Helsinborg'un Avrupa nakavtı" manşeti ile verdiği haberde, Henrik Larson'un yaşına rağmen, Helsingborg'u UEFA Kupası'na taşıdığını yazdı. Yazıda, "Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olan Galatasaray, İsveçli yıldız Linderoth'a rağmen hazimete uğradı. Helsingborg Avrupa futbolunu şoka soktu" ifadelerini kullandı. Dagens Nyheter gazetesi, "Helsingborg'un büyük çöpü (Galatasaray)" "2002'de bu sahada milli takım Türkleri 2-1 yenerek Dünya kupası bileti almıştı" "Galatasaray galibiyeti Avrupa'da yankılandı" manşetleri altında Daniel Anderson'un "Avrupa'nın en büyük takımlarından Galatasaray cehenneme girdi. Biz dayanabileceğimize inandık ve ben bir kaç gol kurtardım" söylerine yer verdi. Helsingborg Dagbladet gazetesi ise, "Cehennem, buz gibi dondu ve kırıldı" manşeti ile verdiği haberde, Helsingborg takımının Ali Sami Yen cehennemini, bir anda dondurarak buza çevirdiğini ve ölüme mahkum edilen 11 Helsingborglu oyuncunun mucize yarattığını yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 vay be insanlar ne kadar çabuk değişebiliyor, kuyruk acısından dolayı olsa gerek. Biz 0 yaptık diye 30 sene acısını cıkararak anlattınız, şimdi Jimnstk 8 yıyor, gs eziliyor diye sizimi savunmamız gerekiyor? Şimdimi Türklük ağır bastı? Biz 6 yediğimizde kac gün dalgası geçildi burda? Bazı şeyler başa gelincemi böyle oluyor? Nerdeydi ozaman Milliyetçiliğiniz? Bırakın bu işleri. İyikide ezmişler. ps : yeni gördüm üstteki posta sadece ...ımla GÜLÜYORM ASUFHASUFHASUFHASUFH AVRUPA DEVİ nedir ya? 77 sene önce kupa alıp nasıl avrupa devi olunuyor? Nasıl bi teknik direktör, Gs yiyendik en büyük basarım bu diyebiliyor ya ? Trömsö napsın ozaman ya? Şaka gibi ya siz editliyosunuz, yada DHA kafayi yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar