Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 evet öyle oz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 fiorentina macıda d 10 2-0 12 13 olur o maç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 MacLeod said: NoS said: Yanlız bjk neyse de gs için bu büyük bi kayıp olur çünkü adamlar yayın haklarını satarak buraya geldiler yani bi daha böyle bi şans olmayacak bi daha lincoln kalitesinde bi adam gelmeyecek gs ye acı haber gs nin bu son şansıydı ve onu da harcıyorlar bundan sonraki seneler zor duruma düşebilir gs Not:nihahaa düşsün edasında yazmadım bu yazıyı gerçeklerden ve kulak dolgunluğuyla yazdım d-smart ta hakları sattılar dimi onun parasıyla bu kadar oyuncu alındı bildiğim kadarıyla ahah ne diyosun ya ? bi otur şu yazdıklarını bi oku kimin son şansıymış siz gidin önce bosque nün 8 milyon dolarını ödeyinödeyelim isterseniz bu sene sadece şampiyonlar liginden 5.400 euro + 1.200 euro kazanmışız yani bjk isterse bi el atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Nonda da gol kralı olacak 3 gol attı adam Bir de Bordoya attıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hadeeee geçmiş olsun.maça bak skora bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ben bu filmi daha önceden izlemiştim. bkz. Tromso! bir de utanmadan hedef uefa diyor adnan bey,yazıktır gs taraftarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 şimdi kaç maçınız kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 edit: taam bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gs ye taraftar yaramadı belli boş stadda daha başarılılardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 geçmiş olsun. hakettiğimiz maglubiyeti aldık. aykut'a ve defansımıza sevgiler, saygılar. insallah cıkamayız gruptan ve uefa derdinden kurtuluruz. zaten bu sene uefa'dan bişey beklemiyorum ama şu dandik takımlara yenilince insan üzlüyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 İkili tartışmaya girmeseniz... bağırınıp da ne geçecek elinize, maç bitmiş işte... Takıma ve yöneticilere ders olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 iyi oynadık bence.ama girmeyince de girmiyo arkadaş,bu maçın hakkı galibiyetti yani.aykut'a selamlarımı iletiyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 uefada iş yok zaten. bıraksın gs. türkiye ligindeki maçlara baksın daha iyi çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Toggie dandik dediğin takımın kadrosunu bilmiyorum ama Larsson var işte. İstemez miydin GSde olsun... İşin kötüsü bu "dandik" takıma yeniliyorsa GS demek ki gözümüzde büyüttüğümüz gibi hiç değil, dandiğin dandiği oluyor GS... Belki de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Alkışlar Helsinborg'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 A-R-E-S said: Ben bu filmi daha önceden izlemiştim. bkz. Tromso! bir de utanmadan hedef uefa diyor adnan bey,yazıktır gs taraftarına. trömsö out , helsinborg in :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 burası çok karışacak. evet, hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gruptan ilk 2mi cikiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Kaçtı kaçtı kaçtı kaçtı kaçtı 3-1 oldu off Helsingborg 4 Bordo 3 A.Vien 3 Panionios 1 Galatasaray 0 Helsingborg gruptan çıktı nerdeyse son torba takımı Maç öncesi Helsingbord T.D'sinin demeçlerine fena kandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sonuçlara baktımda uefa da daha ezik bir grup yok bu gruptanda çıkamayacaksa gs yazıklar olsun. yada olmasın bana ne gs li değilimki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 fmea said: gruptan ilk 2mi cikiyor? İlk 3 çıkıyor. Fener 4 puanla çıkmıştı hatırladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 balonlular geldii gibi gidicek gibi gözüküyo.yeni gelenler de eski de olsa anlatmış ema abla okuyun bari önce nası davranılır bilmiyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 4 le biraz zor 6 ile çıkılır yalnız. kasarsan beşte yeter. said: Darqainu Üye medal 1k yeni § 08 Nov 2007, 22:00 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] balonlular geldii gibi gidicek gibi gözüküyo.yeni gelenler de eski de olsa anlatmış ema abla okuyun bari önce nası davranılır bilmiyosanız. bu bana mı?ne yaptım ya ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 wizardofoz said: dandiğin dandiği oluyor GS... farkına varın artık şunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar