Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bakiniz..Hücre içinin animasyonu. super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bunlar sonradan yapılmış illüstrasyonlar mı yoksa atom mikroskobu falan dedikleri olay ile gerçek görüntüler mi acaba? süpermiş :) edit: sonuna kadar izleyince, bilgisayar animasyonu olduğuna kanaat getirdim :/ keşke görüntüleyebilsek.. insan biraz biyoloji bilince gördüğü şeylere anlam verebiliyo ehue, terimleri hatırlamıyorum şu an da, hücreye molekül alınması olayı flaan, dna replikasyonu, çok hoş yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 acaba gerçekten böylemi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 endoplazmik retikulumlara hasta oldum aga çok karizmalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gerçek görüntü olamaz yaw. 3 boyutlu çünkü bunlar yani elektron mikroskobu kuşbakışı giriyo olaya burada sağdan soldan her yerden çekim var.. ama gerçee çok yakın olmalı ki isim var orada harvırd! edik:a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 arkadaslar animasyon :) cok dusunmenize gerek yok gerci anliyorum saat orda gec olur boyle seyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mükemmel.. HAYAT! ve TANRI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bizim buralardan ne farkı var. Belki bizler de bir hücre içiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Açılmıştı =( http://forum.paticik.com/read.php?8,1897415 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben proteine hasta oldum yaaa. ne güzel yürüyor öyle üzerinde koca yağ molekülüyle :D zamanında kaydetmiştim bilgisayara :D çalan parça da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sonunda farb rausch ve ya fairlight imzasını göreceğimi ayrıca visuals and 3d visualice ve composing, little bitchard, coding smash falan yazıcağını sanıyorum her izlediğimde.. ehehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 iyimis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hücrenin içi bu kadar şirinse eğer ben işi gücü bırakıp bu yaştan bu vakitten sonra genetik mühendisi olmak istiyorum ueallllyn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çalan şarkıyı isteyen varsa uplayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ne biri genetik mühendisi mi dedi :F neyse efendim mühendis değiliz biz bilimadamıyız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 animasyon oldugunu kestiremeyenlere bi lafım yok cidden :) RNA lara koptum gen :) ribozom çatır çatır yazıyo ya komedi karambolde biara golgi fln gozukuyo tombul tombul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bunu bilgisyarıma nasıl kaydederim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bende vardı sanırım, uplayım istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 valla iyi olur oper bunu almam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 birdk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 rapidshare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 eyvallah oper büyüksün :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çok hoş yapmışlar be. merak ettim harbıden. insanın o ortamda takılası gelıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çok ii yav, arkaya bi ilahi koysak 3. kalite harun yahya belgeseli olur bundan. buradan da anlıyoruz ki evren de yalnız değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben animasyon oldugunu anladım sadece gerçekten böylemi yoksa adamların hayal gücümü onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar