Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bakiniz..Hücre içinin animasyonu. super :)
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bunlar sonradan yapılmış illüstrasyonlar mı yoksa atom mikroskobu falan dedikleri olay ile gerçek görüntüler mi acaba? süpermiş :) edit: sonuna kadar izleyince, bilgisayar animasyonu olduğuna kanaat getirdim :/ keşke görüntüleyebilsek.. insan biraz biyoloji bilince gördüğü şeylere anlam verebiliyo ehue, terimleri hatırlamıyorum şu an da, hücreye molekül alınması olayı flaan, dna replikasyonu, çok hoş yapılmış.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 endoplazmik retikulumlara hasta oldum aga çok karizmalar...
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gerçek görüntü olamaz yaw. 3 boyutlu çünkü bunlar yani elektron mikroskobu kuşbakışı giriyo olaya burada sağdan soldan her yerden çekim var.. ama gerçee çok yakın olmalı ki isim var orada harvırd! edik:a
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 arkadaslar animasyon :) cok dusunmenize gerek yok gerci anliyorum saat orda gec olur boyle seyler :P
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bizim buralardan ne farkı var. Belki bizler de bir hücre içiyiz.
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Açılmıştı =( http://forum.paticik.com/read.php?8,1897415
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben proteine hasta oldum yaaa. ne güzel yürüyor öyle üzerinde koca yağ molekülüyle :D zamanında kaydetmiştim bilgisayara :D çalan parça da çok güzel.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sonunda farb rausch ve ya fairlight imzasını göreceğimi ayrıca visuals and 3d visualice ve composing, little bitchard, coding smash falan yazıcağını sanıyorum her izlediğimde.. ehehh
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hücrenin içi bu kadar şirinse eğer ben işi gücü bırakıp bu yaştan bu vakitten sonra genetik mühendisi olmak istiyorum ueallllyn!
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çalan şarkıyı isteyen varsa uplayabilirim.
Burax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ne biri genetik mühendisi mi dedi :F neyse efendim mühendis değiliz biz bilimadamıyız :P
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 animasyon oldugunu kestiremeyenlere bi lafım yok cidden :) RNA lara koptum gen :) ribozom çatır çatır yazıyo ya komedi karambolde biara golgi fln gozukuyo tombul tombul
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çok hoş yapmışlar be. merak ettim harbıden. insanın o ortamda takılası gelıo.
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çok ii yav, arkaya bi ilahi koysak 3. kalite harun yahya belgeseli olur bundan. buradan da anlıyoruz ki evren de yalnız değiliz.
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben animasyon oldugunu anladım sadece gerçekten böylemi yoksa adamların hayal gücümü onu merak ettim.
Öne çıkan mesajlar