Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çokakıllıadam said:
Brigand abi bana daha farklıymış gibi geliyor sanki.
Böyle oyma şeklinde değilmiydi filmdekiler?

Ne bileyim hacı hiç kullanmadım.

Ben elle yıkıyom mis gibi, diğer elimle de hortumla su tutuyom.
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
sınıfta taharet musluğu tanıtımı muhteşem bir fikir, kardelen ayşeeee kardelen ayşeeee nabıyon bize söyleeeee, zıçıyourmm zıçıyorummm taharet alıyoruuummmm

AHEHEAAE abi sigara iciodum dumani dotumden cikti aufhauefhaeuahuaefhuaeae cok iyi ya

kutluyorum hocam
Mesaj tarihi:
ahah topic e gel. şaka maka ben de yıllardır merak etmişimdir ama hep böle alakasız yerlerde aklıma geldiği için kimseye sormamıştım :D tüm mesajları okudum da tatmin edici bi cevap yok gibi henüz. ama aralarında en mantıklısı sylwesterin soylediği. ikisiyle ayır üçüncüyle sıyır zuahah (:P)
Mesaj tarihi:
abi cidden ben de çok merak ederim. nerden hatırlattın şimdi.
bence de 2 tanesi ile bi mekanizma oluşturulmuş olabilir böle koyuyosn bastırdıgında ucuna acılıo deniz kabuları aralıo o kısmıs. dieriyle de temizliosun filan
(:P)
Mesaj tarihi:
NuKe said:
ahah topic e gel. şaka maka ben de yıllardır merak etmişimdir ama hep böle alakasız yerlerde aklıma geldiği için kimseye sormamıştım :D tüm mesajları okudum da tatmin edici bi cevap yok gibi henüz. ama aralarında en mantıklısı sylwesterin soylediği. ikisiyle ayır üçüncüyle sıyır zuahah (:P)

ben cevabı verdim siz hala düşünün :D
Mesaj tarihi:
Quivalen-soth said:
o 3 deniz kabugunun süs oldugunu, elemanların yandaki düğmeyi görmediği için zavallı silvestırla dalga geçtiklerini hala anlamadınız mı!??!

gerçekten böyleyse ve o ince ayrıntıyı ilk izlemede yakaladıysan hakkaten tebrik ediyorum :)-D
Mesaj tarihi:
bence filmde stallone abinin bulduğu çözüm en temizi arkadaşım. küfür ettikçe verilen ceza kağıtlarına gözü kaçıyo amcamın, bi güzel ortalık yerde ana bacı sövüyo sonra da kağıtları toplayıp sırıta sırıta tuvalete gitmiyo mu, orda bittim ben>:D<
Mesaj tarihi:
ZiFir said:
ulan uzay çagında teknoloji çagında yaşıyolar ama magara adamının yapmadıgını yapıyolar.
ben beklerdim ki işte birine konsantre olunca manyetik etkiyle bişiler yapsın digeri baska bişi yapsın filan..

Dynun said:
yaa bırag!! taharet musluu olmadan temizlik mi olur pis adamlar. ne bakıyon silvistıra sen. yumşacık filli çiçekli kağıt varken napıcan kabuğu. dötün konfor görüyo işte
  • Yeni Oluştur...