Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üç Deniz Kabuğu

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

ombakkombak said:
sınıfta taharet musluğu tanıtımı muhteşem bir fikir, kardelen ayşeeee kardelen ayşeeee nabıyon bize söyleeeee, zıçıyourmm zıçıyorummm taharet alıyoruuummmm

AHEHEAAE abi sigara iciodum dumani dotumden cikti aufhauefhaeuahuaefhuaeae cok iyi ya

kutluyorum hocam
Sosyal ağlarda paylaş

ahah topic e gel. şaka maka ben de yıllardır merak etmişimdir ama hep böle alakasız yerlerde aklıma geldiği için kimseye sormamıştım :D tüm mesajları okudum da tatmin edici bi cevap yok gibi henüz. ama aralarında en mantıklısı sylwesterin soylediği. ikisiyle ayır üçüncüyle sıyır zuahah (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

NuKe said:
ahah topic e gel. şaka maka ben de yıllardır merak etmişimdir ama hep böle alakasız yerlerde aklıma geldiği için kimseye sormamıştım :D tüm mesajları okudum da tatmin edici bi cevap yok gibi henüz. ama aralarında en mantıklısı sylwesterin soylediği. ikisiyle ayır üçüncüyle sıyır zuahah (:P)

ben cevabı verdim siz hala düşünün :D
Sosyal ağlarda paylaş

Quivalen-soth said:
o 3 deniz kabugunun süs oldugunu, elemanların yandaki düğmeyi görmediği için zavallı silvestırla dalga geçtiklerini hala anlamadınız mı!??!

gerçekten böyleyse ve o ince ayrıntıyı ilk izlemede yakaladıysan hakkaten tebrik ediyorum :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

ZiFir said:
ulan uzay çagında teknoloji çagında yaşıyolar ama magara adamının yapmadıgını yapıyolar.
ben beklerdim ki işte birine konsantre olunca manyetik etkiyle bişiler yapsın digeri baska bişi yapsın filan..

Dynun said:
yaa bırag!! taharet musluu olmadan temizlik mi olur pis adamlar. ne bakıyon silvistıra sen. yumşacık filli çiçekli kağıt varken napıcan kabuğu. dötün konfor görüyo işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...