Bleda Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 fransuxa demolution man olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 iç-dış yıkama + cilalama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 http://www.imdb.com/title/tt0106697/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 dasaa'nın verdiği örnekte tuvalete ne gerek var ?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Benimde hep içimde kalmıştı bu kabuklar demek herkesin içinde kalmış. Bu senaryoyu yazan adamı bulup intikamımızı mı alsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ayrıca bu taharet musluğunu da şimdi izledim ağzım açık kaldı diyecek söz bulamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ulan bu kabuklar yuzunden bilimadamı olup işe yarar bişii icat edesi gelio insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 peki bu osamn sanbi ye sahip olmak için öğürtmeni mi arayacak ve öğürtmen sınavda sanbinin sınıfın ortasında denemeyeceğini sorar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Çokakıllıadam said: Brigand abi bana daha farklıymış gibi geliyor sanki. Böyle oyma şeklinde değilmiydi filmdekiler? Ne bileyim hacı hiç kullanmadım. Ben elle yıkıyom mis gibi, diğer elimle de hortumla su tutuyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 geçin bunları montla sıçarken deniz kabuğu işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 brigand merak etmiyorduk hocam, nası yıkadığını ddfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sınıfta taharet musluğu tanıtımı muhteşem bir fikir, kardelen ayşeeee kardelen ayşeeee nabıyon bize söyleeeee, zıçıyourmm zıçıyorummm taharet alıyoruuummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ombak, asuahushaushauh süperdi dostum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 lol ombak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 oyy, ahaHaha :)) guzel topik, ben de merak ettim sonra unuttum gitti. Biz tasla siliyoruz yoksa t.kagidiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla bende merak ediodum yıllardır ama o resim beni tatmin etmedi adam gibi resmini koyun , inanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ombakkombak said: sınıfta taharet musluğu tanıtımı muhteşem bir fikir, kardelen ayşeeee kardelen ayşeeee nabıyon bize söyleeeee, zıçıyourmm zıçıyorummm taharet alıyoruuummmm AHEHEAAE abi sigara iciodum dumani dotumden cikti aufhauefhaeuahuaefhuaeae cok iyi ya kutluyorum hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ahah topic e gel. şaka maka ben de yıllardır merak etmişimdir ama hep böle alakasız yerlerde aklıma geldiği için kimseye sormamıştım :D tüm mesajları okudum da tatmin edici bi cevap yok gibi henüz. ama aralarında en mantıklısı sylwesterin soylediği. ikisiyle ayır üçüncüyle sıyır zuahah (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abi cidden ben de çok merak ederim. nerden hatırlattın şimdi. bence de 2 tanesi ile bi mekanizma oluşturulmuş olabilir böle koyuyosn bastırdıgında ucuna acılıo deniz kabuları aralıo o kısmıs. dieriyle de temizliosun filan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 NuKe said: ahah topic e gel. şaka maka ben de yıllardır merak etmişimdir ama hep böle alakasız yerlerde aklıma geldiği için kimseye sormamıştım :D tüm mesajları okudum da tatmin edici bi cevap yok gibi henüz. ama aralarında en mantıklısı sylwesterin soylediği. ikisiyle ayır üçüncüyle sıyır zuahah (:P) ben cevabı verdim siz hala düşünün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Quivalen-soth said: o 3 deniz kabugunun süs oldugunu, elemanların yandaki düğmeyi görmediği için zavallı silvestırla dalga geçtiklerini hala anlamadınız mı!??! gerçekten böyleyse ve o ince ayrıntıyı ilk izlemede yakaladıysan hakkaten tebrik ediyorum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yandaki düğme sanbi tahareti aktif hale getiriyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bence filmde stallone abinin bulduğu çözüm en temizi arkadaşım. küfür ettikçe verilen ceza kağıtlarına gözü kaçıyo amcamın, bi güzel ortalık yerde ana bacı sövüyo sonra da kağıtları toplayıp sırıta sırıta tuvalete gitmiyo mu, orda bittim ben>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 uzun yıllar düşündüm ve bunu çıkardım :D olsun çak nuke! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ZiFir said: ulan uzay çagında teknoloji çagında yaşıyolar ama magara adamının yapmadıgını yapıyolar. ben beklerdim ki işte birine konsantre olunca manyetik etkiyle bişiler yapsın digeri baska bişi yapsın filan.. Dynun said: yaa bırag!! taharet musluu olmadan temizlik mi olur pis adamlar. ne bakıyon silvistıra sen. yumşacık filli çiçekli kağıt varken napıcan kabuğu. dötün konfor görüyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar