Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bu durumda sen İbo oluyorsun, bende planı bozan orospu çocuğu. Eheh(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Çokakıllıadam said: Bu durumda sen İbo oluyorsun, bende planı bozan oç. Eheh(: planı bozma falan olmadı biraz geçikti biz az kişili ıslak bişeler planlarken cok kişili ıslak bişeler oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kimseyi tanımamayı takmadım pek tarzında demişsinde aslında bu yüzden gerilmişsin sen, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kimseyi tanımadığın için kendini ezik hissetmişsin. ama buna inanmak istemiyosun. kabul et dostum. eziklik etmişsin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hayır lan yok öyle birşey. Döverim seni. Hepinizi döverim. Uleeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Allah allah insanlar doğumgününü kutlamış niye terliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ezik eziq ezique :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ahah kusura bakma ama güldüm ben olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 anti sosyal? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 değişik ben kiz para istediginde verirdim biraz cokcana benim de dogum gunum 2 tane alin bari derdim bir de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Acayip bir vaka. Ben senin yerinde olsam direk ( Silahı çıkartır. ) ( Tetiği çeker ) ( Kücük Emrah Moduna girer ) ( Ağlarayak ) Niye 2. Yapılan ben Niye ah niyeeeeeeeeeeeeeeee ( Silahı Şakağına getirir ) PAAAAAAAAAAAAAAAT! Şaka bir yanada. Bence takma benim doğum günüm unutulmuştu. Ailem bile. Bir gün sonra gelip doğum günümü kutlamaya çalışmışlardı =)) Nediyebilirsin. O daha feci değilmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 çokakıllıadam durumunu anlıyorum.l-manyakta ediz diye bi karakter var.böyle durumlarda yapılacak en iyi işi yapıyor.bayılıyor hemen.denemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar