Overseer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 -how many sides a triangle have? -i dont know 4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bunlar kucukken okullarda kaynastırma oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 amerikanın 30 seneden fazla super güç kalabileceğini sanmıorum tiplere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 -how many sides a triangle have? -there is no sides Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 e ona bakarsan bizimde " piramitleri bizden çalmışlar " ne düşünüyorsunuz sorusuna verilen cevaplar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bizde de var böyle insanlar ancak amerika'yı amerika yapan bu vatandaşlar değil, beyin göçü dediğimiz hadise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bu adamlar dünyayı yönetiyor kendinizden utanın !!!11 derdim ama Dünyayı yönetenler bu salaklar değil. Bu salakları yönetenler.Orda kadının biri türbanla alay etmiş ulan sen iki kelimeyi bir araya getiremezken hangi zekanla böyle espiriler yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 A ÇIL DI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oha APTALLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sana vize versinler direk ordasın. 5 sene sonra sende aptallaşırsın orda, adamlar rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bizde neler var abi başkasına bok atmamak lazım. Ha sen ne bileyim İsveç falan ol (attım ama ne demek istediğimi anlamışınızdır entellektüel millet hesabı) sonra konuş derler. Vizeyi alsamda gtimem ben yalnız, avrupa olsa giderimde abd bana göre değil ortam fazla rekabetçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 what is Al Quada Al Quada is a group a suicide group in israel, in the middle east.that they do suicide bombs and stuff. şaka mı bu gerçekten ya :D -bide where is berlin wall ? -... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 1. Daha once acildi. 2. Daha once tartisildi. 3. Insanlarin yasadiklari cevreye gore bilecekleri, ilgi alanlari, genel kulturleri degisir. Bu zeka gostergesi degildir. Zira ayni mantikla ben de size bilgisayar sorulari sorup cevap veremediginizde ki bu sizin zekaniz hakkinda bana hicbir sey gostermez, "ahahaha o kadar bilgisayar kullaniyo, bi xxxx'in ne oldugunu bilmiyo" diye dalga gecebilirim. Ayni sekilde bi tiki xxxx markasini bilmememden dolayi benimle dalga gecebilir vs. vs. 4. Insanlarla dalga gecmek hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Türkiyedeki insanların %50 side bu sorulara bence aynı derecede saçma cevaplar verir, adamlara bok atıcagımıza kendimize bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 said: riglous Üye yeni § 03 Nov 2007, 23:22 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] -------------------------------------------------------------------------------- 1. Daha once acildi. 2. Daha once tartisildi. 3. Insanlarin yasadiklari cevreye gore bilecekleri, ilgi alanlari, genel kulturleri degisir. Bu zeka gostergesi degildir. Zira ayni mantikla ben de size bilgisayar sorulari sorup cevap veremediginizde ki bu sizin zekaniz hakkinda bana hicbir sey gostermez, "ahahaha o kadar bilgisayar kullaniyo, bi xxxx'in ne oldugunu bilmiyo" diye dalga gecebilirim. Ayni sekilde bi tiki xxxx markasini bilmememden dolayi benimle dalga gecebilir vs. vs. 4. Insanlarla dalga gecmek hos degil. Bilgisayar sorularına cevap veremem o yüzden bilgisayar tamir etmeye çalışmıyorum. Ama bu salaklar gidip oy verip ülkenin siyasetini belirliyor. ((İran'ın yerini bulamamak ayıp değil ama Şer ekseninde California var diyen adamda ayıp ya. )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hostel de diyodu emerikıns....tey heyv no imecıney$ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 üçgenin köşelerinin sayısını bilmemek yaşanılan çevreye göre değişiceğini sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 şaşkınlıktan ağzım açık izledim yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Razien said: Bu adamlar dünyayı yönetiyor kendinizden utanın !!!11 derdim ama Dünyayı yönetenler bu salaklar değil. Bu salakları yönetenler.Orda kadının biri türbanla alay etmiş ulan sen iki kelimeyi bir araya getiremezken hangi zekanla böyle espiriler yapabiliyorsun Ordaki kadının kast ettiği burda takılan türban değil, sarık direk. Hintlilerin falan kafaya sardığı hede yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Açılmış ama aramaya inanamıyorum şahsen. Ha daha stabil bi arama motoru yapıldı haberim yok ise özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 eğitim sistemleri iyi değil (ha iyi olmasına gerek var mı, o da tartışılır tabii) adamlar kendi düzenleri içerisinde, kendi kurallarına göre yaşıyolar. ayrıca "abd süper güç özelliğini koruyamaz" tarzı bişiler denilmiş. ne yazık ki süper güç=ülke kavramı sanırım 1989'da falan yerini süper güç=sisteme bıraktı. şu an amerika dediğiniz şey tek ülkeye ya da millete bağlı olmayan dev global bir sistem. bu "aptal" olarak nitelendirebileceğiniz adamlara ihtiyacı yok, çünkü daha iyi eğitimlilerini bu global sisteme hindistandan, çinden (veya türkiyeden) elde etme imkanları var. falan filan.. hede hödö. uykum geldi lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 harbiden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 cok eski videodur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar