Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salak amerikalı (Americans are not stupid)

Overseer

Öne çıkan mesajlar

1. Daha once acildi.
2. Daha once tartisildi.
3. Insanlarin yasadiklari cevreye gore bilecekleri, ilgi alanlari, genel kulturleri degisir. Bu zeka gostergesi degildir. Zira ayni mantikla ben de size bilgisayar sorulari sorup cevap veremediginizde ki bu sizin zekaniz hakkinda bana hicbir sey gostermez, "ahahaha o kadar bilgisayar kullaniyo, bi xxxx'in ne oldugunu bilmiyo" diye dalga gecebilirim. Ayni sekilde bi tiki xxxx markasini bilmememden dolayi benimle dalga gecebilir vs. vs.
4. Insanlarla dalga gecmek hos degil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous
Üye
yeni § 03 Nov 2007, 23:22 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]
--------------------------------------------------------------------------------
1. Daha once acildi.
2. Daha once tartisildi.
3. Insanlarin yasadiklari cevreye gore bilecekleri, ilgi alanlari, genel kulturleri degisir. Bu zeka gostergesi degildir. Zira ayni mantikla ben de size bilgisayar sorulari sorup cevap veremediginizde ki bu sizin zekaniz hakkinda bana hicbir sey gostermez, "ahahaha o kadar bilgisayar kullaniyo, bi xxxx'in ne oldugunu bilmiyo" diye dalga gecebilirim. Ayni sekilde bi tiki xxxx markasini bilmememden dolayi benimle dalga gecebilir vs. vs.
4. Insanlarla dalga gecmek hos degil.
Bilgisayar sorularına cevap veremem o yüzden bilgisayar tamir etmeye çalışmıyorum. Ama bu salaklar gidip oy verip ülkenin siyasetini belirliyor.
((İran'ın yerini bulamamak ayıp değil ama Şer ekseninde California var diyen adamda ayıp ya. ))
Sosyal ağlarda paylaş

Razien said:
Bu adamlar dünyayı yönetiyor kendinizden utanın !!!11 derdim ama Dünyayı yönetenler bu salaklar değil. Bu salakları yönetenler.Orda kadının biri türbanla alay etmiş ulan sen iki kelimeyi bir araya getiremezken hangi zekanla böyle espiriler yapabiliyorsun

Ordaki kadının kast ettiği burda takılan türban değil, sarık direk. Hintlilerin falan kafaya sardığı hede yani.
Sosyal ağlarda paylaş

eğitim sistemleri iyi değil (ha iyi olmasına gerek var mı, o da tartışılır tabii)
adamlar kendi düzenleri içerisinde, kendi kurallarına göre yaşıyolar.

ayrıca "abd süper güç özelliğini koruyamaz" tarzı bişiler denilmiş. ne yazık ki süper güç=ülke kavramı sanırım 1989'da falan yerini süper güç=sisteme bıraktı. şu an amerika dediğiniz şey tek ülkeye ya da millete bağlı olmayan dev global bir sistem. bu "aptal" olarak nitelendirebileceğiniz adamlara ihtiyacı yok, çünkü daha iyi eğitimlilerini bu global sisteme hindistandan, çinden (veya türkiyeden) elde etme imkanları var. falan filan.. hede hödö. uykum geldi lam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...