arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sözlükten "ilginç" kelimesinin manasına bakman gereken an bu an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Nerde Santos?nerde Panathinaikos?Nerde Dortmund?Nerde Chivas? Biraz duygusal bir liste olmuş sanırım,ha böyle bir kategori varsa istatistiklerde BJK ilk 10'da kesin olur orası ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 biraz da saygıyı ön planda tuttular herhalde 80lerdeki fener ve 100lerdeki galatasaray taraftarları çekemez oldular ilk 3'teki Beşiktaş'ımızı. ve Beşiktaş'ın böyle bile olsa listelerde adının yer alması yine mantıklı, nedense fener ya da galatasaray yok orda ;) eleştiremiyorsunuz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Fifa nın listesinin gerçekliği tartışılır ama tartışılmayacak tek şey var o da Beşiktaş taraftarının dünyanın sayılı taraftarlarından biri olduğu. Zaten bunu artık rakip takımlar bile kabul ediyor =) gerek yok fifa listesine 10 fenerli çevir sor aynı cevabı alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kartal gol gol gol diye bağırmak ilginç mesela. dünyanın hiç bi yerinde öyle bi tezahürat yok keza. şiirler şarkılar var her yerde, yalnızca desibel rekorları kırıp böğürme amaçlı başka tezahürat yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 allahima cok sukur, megafonla yapilan anonslara muhtac olan sefil bir takim degiliz tribunleri canlandirmak icin. tribunleri mikrofonlayan yegane takim, fenerbahce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yahu tamam bjk taraftarı iyide siz bole bi listenin gerçekçiliğine inaniormusunuz gerçekten? neden 7 ekimde konulup 27 ekimde kaldırılsın bunun bi mantığı varmı:) adamların sitesinde 2000 deki haberlerin arşivi dururken taraftarın ilgisini çeken bole bi haberi neden silsinler düpedüz yalan bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ulan ne yalan bi listeymiş yalnız be ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 senes erzik fenerbahceli, kaldirtmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 maelstrom said: biraz da saygıyı ön planda tuttular herhalde 80lerdeki fener ve 100lerdeki galatasaray taraftarları çekemez oldular ilk 3'teki Beşiktaş'ımızı. ve Beşiktaş'ın böyle bile olsa listelerde adının yer alması yine mantıklı, nedense fener ya da galatasaray yok orda ;) eleştiremiyorsunuz bile. çekemiyoruz aga napalım. bjk taraftarına kötü demiyoruz, hatta ilk 10a girebilir son sıralardan ama, bu kadar da değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 dunyada daha iyisi yok, kabullenin be kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 senin dünyan küçük o zaman ben napayım abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 benim dünyam geniş; Beşiktaş forever.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bu en iyi tribün değil en ateşli tribün sıralaması olmuş,90'ların ikinci yarısındaki Borussia Dortmund seyircisini hatırlayın cl de final oynarken,fosforlu sarı bütün Westfalen ve gerçekten çok güzel marşları da vardır.Benim gördüğüm en iyi taraftar onlardır,bana göre taraftar olmak maça gelmek,orjinal ürün satın almakla yapılan destektir.Şu an bir Dortmund ya da bir Newcastle ne liginde ne avrupada başarılı olabiliyor ama hem st.james park hem westfalen 70 bin kişiyle full çekiyor,hepsinin üzerinde lisanslı forma.Ben savaş alanı gibi tribün sevmiyorum ve Fifa'nın Beşiktaş,Boca,Deportivo gibi tribünü savaş alanına çeviren taraftarları listeye en azından "en iyi" sıfatıyla alacağına inanmıyorum..Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe seyircisini ligin en iyi seyircisi olarak görüyorum,daha organizeler takıma daha çok maddi katkı sağlıyorlar. p.s:Jeepin içinde kaleci dövme muhabbetini hiç açmayın,1 kişi için 55bini yargılamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustK0bee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kolpa haber kolpa çarşı hepsi duvara karşı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Çarşı kolpaya karşı değil mi? Ha pardon en son çarşı şampiyonluğa karşıydı hala orda kalmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Beşiktaşlıyım , böyle birşey varsa gurur duyarım .. ama bana fake gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bole yalan bisey hayatimda gormedim ahah ses(ses yüksekliği) * tamam bu olabilir, olculebilir bisey pankart ( pankart çeşitliliği ve pankart büyüklükleri)* kim tutup olctu bunlari? ne kadardir bunun uzerinde bi calisma yapiyolar, stadda pankart mi sayiyo fifacilar? tezahürat ( tezahürat çeşitliliği ve ilginç tezahüratlar) * ilgincligini ve cesitliligini neye gore olculyolar? ilgincligini bilmeleri icin bi kere o ulkenin gundeminden, dil oyunlarina kadar uzanan bi yelpazede bilgi sahibi olmalari gerek. nüfus ( taraftar çoğunluğu , maç başı taraftar ortalaması) * buna hic bisey demiyorum..burada herhangi bir turk takiminin ilk 10da olmasi cok zor. evet yaratici besiktas taraftari..yaratici hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Holy said: Çarşı kolpaya karşı değil mi? Ha pardon en son çarşı şampiyonluğa karşıydı hala orda kalmışlar :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 çarşı bişeyinde hastası ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 LoL ya o konu yetmedi burda mı saldırmaya başlayacaksın blackchaos? Neyse takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yetmedi sana saldırıcam yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sen ban yiyen kobe değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bi kaç daha mesaj at. Az kasıyosun olmuyo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 nerede sportmenlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar