Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşamın Kıyısında

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Cannes'da en iyi senaryo ödülünü almış bir film , Fatih Akın bence güzel iş yapmış , Avrupa yapımları filmleri sevmediğim halde bu film den hoşnut kaldım , filmin sonunu , filmin ismine uydurmak için biraz saçma bir son olmuş ama geneli iyiydi , gidenler nasıl buldu filmi?
Sosyal ağlarda paylaş

nurgül yeşilçay yerine keşke sibel kekilli oynasaydı, daha çok yakışırdı bu rol ona.

onun dışında filmi çok beğendim, gayet oturmuş, gerçekçi ve akıcı olmuş. hayat gibi film ya, hep beklenmedik şekilde gelişiyo. ayrıca kullanılan her küfür bi artı puan benim için aheh

yaşlanmak kötü amuğagoim

Sosyal ağlarda paylaş

Ben filmi hiç begenmedim açıkcasi. Tam olarak bir fatih akın filmi gibi de degildi. Başka biri cekse Fatih Akını taklit etmeye calişmiş ama olmamış derdim :D.
Ayrıca tüm dünyada gösterilecek bir filmde bir nevi Türkiyenin tanıtılacagını ve bu tarz görüntülerle tanıtılacak olmasını da sevmiyorum. Daha modern, daha düzgün bir ulke oldugumuzu, böle şeylerin azınlık olduunu falan ispatlasalar artık. Yani sonucta nurgül bir terorist grupta ve başrolde. Bilemiyorum çoğu yonuyle begenmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...