Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Cannes'da en iyi senaryo ödülünü almış bir film , Fatih Akın bence güzel iş yapmış , Avrupa yapımları filmleri sevmediğim halde bu film den hoşnut kaldım , filmin sonunu , filmin ismine uydurmak için biraz saçma bir son olmuş ama geneli iyiydi , gidenler nasıl buldu filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 fragmanını izledim son sahnesi gzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 O Alman yaşlı kadının oyunculuk neydi öyle ya, gıcık etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 soundtrack'i çok hoşuma gitti benim ama bu tarz filmleri sevmiyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben hiç beğenmedim filmi şahsen... ortada bi konu bile göremedim hatta, öyle konudan konuya, sahneden sahneye atladı gibime geldi. ya filmi anlamadım, yada tarzı bana hitap etmiyo heralde çünkü 1-2 arkadaşım hariç giden herkes çok beğenmiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 crash, 21 gram, ameros perros,babel, biraz magnolia tarzıyla çekilmiş bir filmdi. Ben beğendim güzel şeyler gösteriyor anlatma ihtiyacı duymadan türk sinemasının ilerlediğini görmek beni sevindiriyor açıkçası,soundtrack de güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bence gayet başarılı bir filmdi fatih akının gerçekten işini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bende sevdim filmi ancak nurgül yeşilçayı'ın oyunculuğu biraz durağan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 nurgül yeşilçay yerine keşke sibel kekilli oynasaydı, daha çok yakışırdı bu rol ona. onun dışında filmi çok beğendim, gayet oturmuş, gerçekçi ve akıcı olmuş. hayat gibi film ya, hep beklenmedik şekilde gelişiyo. ayrıca kullanılan her küfür bi artı puan benim için aheh yaşlanmak kötü amuğagoim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sonuç olarak gidersek paramızı boşa vermiş olurmuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben filmi hiç begenmedim açıkcasi. Tam olarak bir fatih akın filmi gibi de degildi. Başka biri cekse Fatih Akını taklit etmeye calişmiş ama olmamış derdim :D. Ayrıca tüm dünyada gösterilecek bir filmde bir nevi Türkiyenin tanıtılacagını ve bu tarz görüntülerle tanıtılacak olmasını da sevmiyorum. Daha modern, daha düzgün bir ulke oldugumuzu, böle şeylerin azınlık olduunu falan ispatlasalar artık. Yani sonucta nurgül bir terorist grupta ve başrolde. Bilemiyorum çoğu yonuyle begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ama sonuç olarak herşey net olan bi şey gerçek, bence güzel bi film ama sonuç olmadı ona tav oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 film inanılmaz sıkıcıymış duyduğuma göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 dikkatsiz izleyenler konu olmadigini sanip kotuluyor genellikle ama bence saglam bir konusu var.birbirinden cok uzaktaki bir anneyle ve kizin, yine birbirinden cok uzaktaki baba ve ogluyla tam 1 mayis 2007 gununde baslayan iliskilerini izliyosunuz.. bence cok ilginc bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar