Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cevap ve Ona verdiğim cevap O_o

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sen orda mısın daha.. ne anlama geldiğini ingilizce bilmediğin için soruyosan : anlamı, tamam o zaman yarın görüşürüz demek.
ama olay o değil . adamın apttallaşıp iniligizce laf etmesi :D
Mesaj tarihi:
E hacı, hem mesaj atıyorsun, hem 3 mesajda saadete geliyorsun hem de sonuç bekliyorsun. Buradan söylüyorum bu kızın iki asil üç dört tane de yedek sevgilisi vardır xD
Nerden biliyorum? Çok acı giydirmiş, evlat acısı gibi oturtmuş :/
Ha o sana yok sağol içmeyelim dediğinde, sen de ona peki ertesi gün? deseydin bir şansın olabilirdi. Benim bir hafta boyunca her gün buluşmayı teklif edip sonunda kabul ettiren arkadaşım var, sonra da olmayacağını bildiğinden ya ben bilmemkimden hoşlanıyorum tarzında girişmiş kıza, hem yeni ufuklara yelken de açmış oldu bu sayede ;)

It's allright then see you tomorrow...
Mesaj tarihi:
olm kiz o kadar guzel degil sana da uygun durdugu için kabul etmesi gerekirdi dedim ya :D

sen bir kez daha sor.. Su kahve olayi vardi ya dersin, yarin yapalim mi :D yok derse peki ertesi gun :D
Mesaj tarihi:
aman ya uzak dursun benden zaten hiçbişey anlamadım ben bu işten. bilgisayar oyna - kitap oku - ders çalış o kadar başka hiçbirşey yok ne boktan iş bu ya yaşamak nedir hiçbir fikrim yok ne bileyim cafeye otur yemek ye karşılıklı değişik bir duygu olsa gerek
Mesaj tarihi:
bir espriyi deneyebilirsin..

K : aşkim seks sirasinda benimle konusurmusun ?
E : aşkim ararsan tabiki konusurum, neden konusmiim di mi ama ?
K : 00ooOo00OO
Mesaj tarihi:
Abi durduk yere kasmissin kendini. Ne olacak bi 'its all right then see you tomorrow' dediysen. Dalgaya vur, genis ol, git yarin 'whats up dude?' diye gir muhabbete hurley sevimliligiyle.

Bana gore gereksiz buyutmussun, ya da ben fazla yuzsuzum. Ayrica unutma; isteyenin bi yuzu kara, vermeyen zenci.
  • Yeni Oluştur...