oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gözlükler hiç yakışmamış sdf facebook ta resmi yok mu bu kızın aga? ordan yukle çak buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ""its all right then see you tomorrow"" biri bunun ne oldugunu söyliye bilirmi ona göre yorum yazıcam bende .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abi sen orda mısın daha.. ne anlama geldiğini ingilizce bilmediğin için soruyosan : anlamı, tamam o zaman yarın görüşürüz demek. ama olay o değil . adamın apttallaşıp iniligizce laf etmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 e kız guzel bişeymiş, olur böle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yok be bence seni kabul etmesi gerekirdi .:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 o deilde kiz buraya boyle bi başlik açtigini ve resmini fln koydugunu ogrenirse asil o zmn olay olur X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 E hacı, hem mesaj atıyorsun, hem 3 mesajda saadete geliyorsun hem de sonuç bekliyorsun. Buradan söylüyorum bu kızın iki asil üç dört tane de yedek sevgilisi vardır xD Nerden biliyorum? Çok acı giydirmiş, evlat acısı gibi oturtmuş :/ Ha o sana yok sağol içmeyelim dediğinde, sen de ona peki ertesi gün? deseydin bir şansın olabilirdi. Benim bir hafta boyunca her gün buluşmayı teklif edip sonunda kabul ettiren arkadaşım var, sonra da olmayacağını bildiğinden ya ben bilmemkimden hoşlanıyorum tarzında girişmiş kıza, hem yeni ufuklara yelken de açmış oldu bu sayede ;) It's allright then see you tomorrow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 neyse olan oldu napalım. Olsa iyi olurdu emmeee bakacaz daha önümüzde 3-4 sene var belki günün birinde :) peki yakışıyomuyuz yan yana falan durunca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 olm kiz o kadar guzel degil sana da uygun durdugu için kabul etmesi gerekirdi dedim ya :D sen bir kez daha sor.. Su kahve olayi vardi ya dersin, yarin yapalim mi :D yok derse peki ertesi gun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 artık bi daha sorarsa, bu sefer "ok its all right then see you one year later dersin.. aman diyim :Ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abi bizim kizlari zorlicaksin mutlaka kabul eder. Zorlamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Pyro said: gözlüklü haline göre evrim geçirmişsin ne güzel, gayet iyi yani ona göre. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aman ya uzak dursun benden zaten hiçbişey anlamadım ben bu işten. bilgisayar oyna - kitap oku - ders çalış o kadar başka hiçbirşey yok ne boktan iş bu ya yaşamak nedir hiçbir fikrim yok ne bileyim cafeye otur yemek ye karşılıklı değişik bir duygu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yok yok aynı tek fark hesabı sen ödüyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Kızla fotoda pek bi tipitip çıkmışsınız eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 şimdi ben bu kızla baştan muhabbet kurmaya kalkamazmıyım ? nasıl tekrar muhabbete başlıcam gerçekten ciddi yardım bu seferki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 git deki "i dont like russians i like you !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bir espriyi deneyebilirsin.. K : aşkim seks sirasinda benimle konusurmusun ? E : aşkim ararsan tabiki konusurum, neden konusmiim di mi ama ? K : 00ooOo00OO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Abi durduk yere kasmissin kendini. Ne olacak bi 'its all right then see you tomorrow' dediysen. Dalgaya vur, genis ol, git yarin 'whats up dude?' diye gir muhabbete hurley sevimliligiyle. Bana gore gereksiz buyutmussun, ya da ben fazla yuzsuzum. Ayrica unutma; isteyenin bi yuzu kara, vermeyen zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 demise666 çok doğru demiş. git yanına "whats up dude" de ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 what's up dude ne be, iyice düdük olsun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 what's up babe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 demise666 said: Ayrica unutma; isteyenin bi yuzu kara, vermeyen zenci. ozmn whats up my nigga falan de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Hey what's up darlin 3some hıh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar