Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kamyona da falso veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 şimdi geldim AHAHAHAH NE KOMİK FİLM LAN. budur filmin tamamı için yorumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Geç izlemişsin ondandır. Vitamini kaçmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Böle bi filmde insan nası mantık arar fizik kuralı arar ben anlamıyorum? matrix i lotr ı bayıla bayıla izliyodunuz onlar çok mu mantıklı ve gerçekçi? bence harika bi aksiyon filmiydi. aksiyon filminden realite ve felsefe beklenmez zaten amaç orda film süresi boyunca eğlenmektir ki wanted baya eğlendirdi beni. I'm soorrryyy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 filmin geyik olucaa daha ilk başından belliydi..onca abartı aksiyonun yanısıra yer yer fightclubvari mesajlar ve atmosferler yaratma çabası da mevcuttu, ama yüzeysel kaçmış tabi. yine de izlerken gayet keyif aldım, sürüklendim, helecanlandım, angelina jolie de vardı, e daha nolsun.. vakit geçirmek için uygun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 aksiyon görelim diye filme gittim, bi insanı aksiyondan bu kadar soğutabilirler:D ilk 10 dakikada sıkıldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sonlarda morgan amcayi gulerek karsilayan cocuk disinda gayet guzel bir filmdi, angelina ablami da tebrik ediyorum yirim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Rewendor said: 4'ün biri de Angelina Jolie'ye zaten. dordun degil, ucun biri angeline jolie ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Filmi ilk 10 dakikasından yorumlayanlara da ayrı kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Ya filmde limuzinli sahne var ya orda limuzindeki adam bi italyan operası dinliyo o şarkının adı ne? gayet klasik bi italyan operası hatta the sopranos da falan da olurdu ama hala bulamadım adını yardım edin entel patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben gayet begendim acikcasi. filme sinemada gitmeden once trailerini falan bi izleyin. neyle karsilasacaginiz hakkinda asagi yukari bi fikir olusuyor zaten. sonra cok abatrmisler yok artik daha neler demezsiniz en azindan. bi tek tren olayini begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 berbat bir posteri olan film. hiç bir işlevi olmayan bir silahı tutan ancelina coli dudaklarını şişip bakmış. süper yaratıcılık. helal olsun. filmi izlemedim filme deil lafım o yüzden. postere. poster bok bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 filmi daha yeni izledim öyle eğlencelik bir film olmuş işte. hoşuma giden yanları da oldu mesela klavye ile kafaya geçirdiğinde ekrene fuck you harflerinin uçuşması ffdgfds anlamadığım bişey bu elemanın başta ölen adam babası diye keklediler bu saniyede 400 kere kalp atma muhabbeti genetik bişey değil mi? e başta ölen herif babası değilse nasıl şov yaptı bi ton? aksine cross denen herif hiç böyle slow motion triplerine girmedi. sadece falso verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 o kalbin hızlı atması, adrenalinin fazla salgılanması gibi olayları hepsi yapabiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Dunyayı kurtaran adam fılmını yuzyılın sacma fılmı secen zıhnıyetden bole fılmlerde cıkıyor hanı... angelı ablam oynamasaydı cok d...sak gecılırdı bununlada ablam kurtartırıyor ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 progamer said: o kalbin hızlı atması, adrenalinin fazla salgılanması gibi olayları hepsi yapabiliyor zaten. bi tek bu herifte olan bişey değil miydi bu yav ondan adamı eğitmek için bu kadar kasmıyorlar mıydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Hayır hepsinde vardı o. Adamı eğitmek için kasmalarının sebebi de o anomaliyi gösteren sayılı insanlardan biri olması ve öldürmek istedikleri adamın oğlu olduğundan adamın onu öldüremeyecek olmasıy Tırt bi film ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ya o kadar da tırt bi film diil ama boyle bi zorlama olmus gibi. hani bi sey bulmuslar, kursuna falso vericez die. onun cok uzerinden gitmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 zaidral said: sonlarda morgan amcayi gulerek karsilayan cocuk disinda gayet guzel bir filmdi o salakda neye sırıtıyordu ki? hayır ya adam 2 sn önce çekse tetiği? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 filmi oldukça başarılı buldum fakat hala izlemeyen varsa tavsiyem önce white wolfun akashic brotherhood'unu inceleyin; çünki film onun hikayesini anlatmakta eğer okuyup sonra izlerseniz kardeşlikteki arkadaşları ve yeteneklerini çok daha farklı bir açıdan görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 akashic lerden çok Euthanathos a benzettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yeni izledim de.. bence son zamanlarda izlediğim sadece aksiyona dayalı en iyi filmlerden biriydi. konu, senaryo falan idareten yapılmış. zaten sahneler konuşuyor.. çok derinlemesine kurcalamaya, mantık hataları aramaya gerek yok. eğlenmelik bir film, izlerken sonuna kadar da eğlendim. süperdi bence, orta seviye bi film beklentisiyle izledim ve beklentimin çok üzerinde çıktı. ayrıca angelina jolie, seni seviyorum. edit : spoiler spoiler bi yorumda da "angeline jolie'nin attığı mermi hala dönüyo mu orada? gibisinden sormuş birisi.. AHAHAHAHAHAH demek istedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 gayette super bi aksiyon filmiymiş, kesinlikle gece bekcisi, gündüz bekcisi edemez. Ama baya delikanlı bi filmmmiş işte. timur gücünü göstermiş resmen, silah secimlerinden mekan secimlerine.. rispekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Evet gayet güzel bir aksiyon filmiydi. Bu arada ilk sayfada birisi "motherfucker" kelimesi Morgan abimize yakışmıyor demiş,bence yanlış tam oturuyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Filmi şimdi izledim.Aksiyonun dibine vurmak buna denir heralde.Angelina Jolie ilk defa gözüme bu kadar güzel gözüktü filmde.Çok sağlam sahnelerde vardı.Örnek vermek gerekirse Angelina ablamızın arabayla 360 derece dönüp kahramanımızı araba içine alması,havada takla atarak hedefini öldürmesi ve falso ala mermiler,finalde Jolienin ateşlediği merminin çember çizere sonunda onu da öldürmesi cidden süperdi...] Kısacası izlediğim aksiyonu en bol filmlerdendi.Mantık hatası aramak için bakarsanız izlemeyin daha iyi filmi.Aksiyon olduğunu bilerek izlemenizi tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar