Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wanted Movie

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Böle bi filmde insan nası mantık arar fizik kuralı arar ben anlamıyorum?

matrix i lotr ı bayıla bayıla izliyodunuz onlar çok mu mantıklı ve gerçekçi?

bence harika bi aksiyon filmiydi. aksiyon filminden realite ve felsefe beklenmez zaten amaç orda film süresi boyunca eğlenmektir ki wanted baya eğlendirdi beni.

I'm soorrryyy!
Mesaj tarihi:
filmin geyik olucaa daha ilk başından belliydi..onca abartı aksiyonun yanısıra yer yer fightclubvari mesajlar ve atmosferler yaratma çabası da mevcuttu, ama yüzeysel kaçmış tabi. yine de izlerken gayet keyif aldım, sürüklendim, helecanlandım, angelina jolie de vardı, e daha nolsun.. vakit geçirmek için uygun =)
Mesaj tarihi:
Ya filmde limuzinli sahne var ya orda limuzindeki adam bi italyan operası dinliyo

o şarkının adı ne? gayet klasik bi italyan operası hatta the sopranos da falan da olurdu ama hala bulamadım adını yardım edin entel patiler
Mesaj tarihi:
ben gayet begendim acikcasi. filme sinemada gitmeden once trailerini falan bi izleyin. neyle karsilasacaginiz hakkinda asagi yukari bi fikir olusuyor zaten. sonra cok abatrmisler yok artik daha neler demezsiniz en azindan. bi tek tren olayini begenmedim.
Mesaj tarihi:
berbat bir posteri olan film. hiç bir işlevi olmayan bir silahı tutan ancelina coli dudaklarını şişip bakmış. süper yaratıcılık. helal olsun. filmi izlemedim filme deil lafım o yüzden. postere. poster bok bok.
Mesaj tarihi:
filmi daha yeni izledim öyle eğlencelik bir film olmuş işte. hoşuma giden yanları da oldu mesela

klavye ile kafaya geçirdiğinde ekrene fuck you harflerinin uçuşması ffdgfds

anlamadığım bişey

bu elemanın başta ölen adam babası diye keklediler bu saniyede 400 kere kalp atma muhabbeti genetik bişey değil mi? e başta ölen herif babası değilse nasıl şov yaptı bi ton? aksine cross denen herif hiç böyle slow motion triplerine girmedi. sadece falso verdi.

Mesaj tarihi:
Dunyayı kurtaran adam fılmını yuzyılın sacma fılmı secen zıhnıyetden bole fılmlerde cıkıyor hanı...

angelı ablam oynamasaydı cok d...sak gecılırdı bununlada ablam kurtartırıyor ıste
Mesaj tarihi:
progamer said:
o kalbin hızlı atması, adrenalinin fazla salgılanması gibi olayları hepsi yapabiliyor zaten.

bi tek bu herifte olan bişey değil miydi bu yav ondan adamı eğitmek için bu kadar kasmıyorlar mıydı :P
Mesaj tarihi:
Hayır hepsinde vardı o. Adamı eğitmek için kasmalarının sebebi de o anomaliyi gösteren sayılı insanlardan biri olması

ve öldürmek istedikleri adamın oğlu olduğundan adamın onu öldüremeyecek olmasıy

Tırt bi film ama.
Mesaj tarihi:
zaidral said:
sonlarda morgan amcayi gulerek karsilayan cocuk disinda gayet guzel bir filmdi

o salakda neye sırıtıyordu ki? hayır ya adam 2 sn önce çekse tetiği? :P
Mesaj tarihi:
filmi oldukça başarılı buldum fakat hala izlemeyen varsa tavsiyem önce white wolfun akashic brotherhood'unu inceleyin; çünki film onun hikayesini anlatmakta eğer okuyup sonra izlerseniz kardeşlikteki arkadaşları ve yeteneklerini çok daha farklı bir açıdan görebilirsiniz.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni izledim de.. bence son zamanlarda izlediğim sadece aksiyona dayalı en iyi filmlerden biriydi. konu, senaryo falan idareten yapılmış. zaten sahneler konuşuyor.. çok derinlemesine kurcalamaya, mantık hataları aramaya gerek yok. eğlenmelik bir film, izlerken sonuna kadar da eğlendim. süperdi bence, orta seviye bi film beklentisiyle izledim ve beklentimin çok üzerinde çıktı.

ayrıca angelina jolie, seni seviyorum.

edit :

spoiler spoiler

bi yorumda da "angeline jolie'nin attığı mermi hala dönüyo mu orada? gibisinden sormuş birisi..

AHAHAHAHAHAH demek istedim. :D

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
gayette super bi aksiyon filmiymiş,

kesinlikle gece bekcisi, gündüz bekcisi edemez. Ama baya delikanlı bi filmmmiş işte.

timur gücünü göstermiş resmen, silah secimlerinden mekan secimlerine.. rispekt
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Filmi şimdi izledim.Aksiyonun dibine vurmak buna denir heralde.Angelina Jolie ilk defa gözüme bu kadar güzel gözüktü filmde.Çok sağlam sahnelerde vardı.Örnek vermek gerekirse

Angelina ablamızın arabayla 360 derece dönüp kahramanımızı araba içine alması,havada takla atarak hedefini öldürmesi ve falso ala mermiler,finalde Jolienin ateşlediği merminin çember çizere sonunda onu da öldürmesi cidden süperdi...]

Kısacası izlediğim aksiyonu en bol filmlerdendi.Mantık hatası aramak için bakarsanız izlemeyin daha iyi filmi.Aksiyon olduğunu bilerek izlemenizi tavsiye ederim...
  • Yeni Oluştur...