Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wanted Movie

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Böle bi filmde insan nası mantık arar fizik kuralı arar ben anlamıyorum?

matrix i lotr ı bayıla bayıla izliyodunuz onlar çok mu mantıklı ve gerçekçi?

bence harika bi aksiyon filmiydi. aksiyon filminden realite ve felsefe beklenmez zaten amaç orda film süresi boyunca eğlenmektir ki wanted baya eğlendirdi beni.

I'm soorrryyy!
Sosyal ağlarda paylaş

filmin geyik olucaa daha ilk başından belliydi..onca abartı aksiyonun yanısıra yer yer fightclubvari mesajlar ve atmosferler yaratma çabası da mevcuttu, ama yüzeysel kaçmış tabi. yine de izlerken gayet keyif aldım, sürüklendim, helecanlandım, angelina jolie de vardı, e daha nolsun.. vakit geçirmek için uygun =)
Sosyal ağlarda paylaş

filmi daha yeni izledim öyle eğlencelik bir film olmuş işte. hoşuma giden yanları da oldu mesela

klavye ile kafaya geçirdiğinde ekrene fuck you harflerinin uçuşması ffdgfds

anlamadığım bişey

bu elemanın başta ölen adam babası diye keklediler bu saniyede 400 kere kalp atma muhabbeti genetik bişey değil mi? e başta ölen herif babası değilse nasıl şov yaptı bi ton? aksine cross denen herif hiç böyle slow motion triplerine girmedi. sadece falso verdi.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
yeni izledim de.. bence son zamanlarda izlediğim sadece aksiyona dayalı en iyi filmlerden biriydi. konu, senaryo falan idareten yapılmış. zaten sahneler konuşuyor.. çok derinlemesine kurcalamaya, mantık hataları aramaya gerek yok. eğlenmelik bir film, izlerken sonuna kadar da eğlendim. süperdi bence, orta seviye bi film beklentisiyle izledim ve beklentimin çok üzerinde çıktı.

ayrıca angelina jolie, seni seviyorum.

edit :

spoiler spoiler

bi yorumda da "angeline jolie'nin attığı mermi hala dönüyo mu orada? gibisinden sormuş birisi..

AHAHAHAHAHAH demek istedim. :D

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Filmi şimdi izledim.Aksiyonun dibine vurmak buna denir heralde.Angelina Jolie ilk defa gözüme bu kadar güzel gözüktü filmde.Çok sağlam sahnelerde vardı.Örnek vermek gerekirse

Angelina ablamızın arabayla 360 derece dönüp kahramanımızı araba içine alması,havada takla atarak hedefini öldürmesi ve falso ala mermiler,finalde Jolienin ateşlediği merminin çember çizere sonunda onu da öldürmesi cidden süperdi...]

Kısacası izlediğim aksiyonu en bol filmlerdendi.Mantık hatası aramak için bakarsanız izlemeyin daha iyi filmi.Aksiyon olduğunu bilerek izlemenizi tavsiye ederim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...