Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wanted Movie

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

bence wanted baya bir tatmin ediciydi. cizgi romandan uyarlandıgını bile bile bazı sahnelere saçma demek yine klasik türk bok atma geleneğinin dewam ettiğini gösteriyor. :/ senaryosu da belki top notch değil ama fena da değil. merak uyandırıcı ve küçük de bi twist barındırıyor içinde. sinemalara her hafta uğrayan aksiyon filmlerinden sora iyi geldi daha farklı bir film bence. içinde aşk olmaması bile bu farkı göze sokmaya yeter.

bence izleyin
Sosyal ağlarda paylaş

gayet güzeldi ben beğendim tavsiye de ederim. hatta bir daha da izleyebilirim çok eğlenceli bir filmdi

bana birşey katmayacaksa izlemem param cebimde kalsın mantığını anlayamıyorum kusura bakmayın. size birşeyler katmasını istiyorsanız bol bol kitap okuyun ama aşırı fakir değilseniz de 10 milyonu bu kadar büyütmeyin yahu nedir yani illa birşey mi katması gerekiyor? biraz da eğlenmek lazım di mi? sonuna kadar hakediyor bu film parayı
Sosyal ağlarda paylaş

Sinemelara o kadar kötü filmler geliyor ku şu filme kötü sıfatı baya agır kacıyor.Ben zaten daywatch nightwatch ı baya begenmiştim.Düşük bütçeli ama baya etkileyici filmlerdi.Wanted da standartları daha yüksek tuttum pek de pişman olmadım.Sonucta hayatın anlamanı sorgulayan bir film olarak gitmedim.Eğlendim çıktım;bu maksatla gidicek arkadaslara tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai bey, o çok çok çok saçma dediğin şeylerin hepsi olası. (koşma, atlama vs. den bahsediyorum) Hatta sadece falsolu mermi olası değil. İnsan vücudu adrenalin sayesinde, beyninin yok canım daha neler dediği herşeyi yapabilecek potansiyele sahip ama isteyerek adrenalin salgılayamıyoruz. Hatta bunu keşfeden bir ırk vardı, askerlerine savaştan önce adrenalin basıyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

nası yani? 30 metrelik atlayış yapmak olası mı?! havada kurşunu vurmak? otomobillere takla attırırken, sunrooftan özür dilemek? abartmadın mı? adrenalin sınırlarımızı zorlamamızı sağlar da.. algılarımız o kadar açılmadı daha ^^

film güzel bir aksiyon filmi. bazıları kült yakıştırması yapmış; "oha falan oldum". abartmaya da gerek yok. ayrıca matrix ile kıyaslamak da biraz fantazi olmuş kanımca.. matrix sadece 3-5 sahneden oluşan bir film değildi kanımca. karakterlerin sembolik kişilikleri bile konu içinde konu tadındaydı. aksiyonları sahneleri de çok daha iyiydi.

bir de...

wesley the dingil

filmin başında ve sonunda (hatta son cümle), sıradan hayata yaptığı gönderme çok absürd olmuş. "sıradan hayata, kendini tekrarlamaya bir dur de! kendine gel" sloganıyla yola çıkıyor ama bunu yapan kahramanımızın insan ötesi özellikleri var. ulan senin için konuşması kolay wesley dingili, biz ne yapalım? kendi içinde fayt klabcılık oynuyorsun da, bırak o mesajı biz brad ile edward abilerimizden alalım. sen aksiyon filminde süper kahramancılık oynamaya devam et, bize fantastik mesajlar vermeye çalışma hiç... ö yönde şansını niye zorlarsın ki?

Sosyal ağlarda paylaş

Ben de gittim fena değildi yahu.Bi yere kadar oha lan oha artık diyerek geçti ama sonra ameağğnn fıss diyerek izlemeye başladım o zaman baya eğlendim.O değilde benim kafama en çok takılan

eleman o kadar yüksekten suya düştü hop diye çıktı hangi süper gücü kurtarıyor bunu beh.ayrıca o angelina nın attığı kurşun akıllı mermi mi yoksa hala dönüyormu orda.milletin kafayı deldi geçti tur ata ata.

bunlar beni en çok rahatsız edenler.gerisini kabullenebildim.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
Azmodai bey, o çok çok çok saçma dediğin şeylerin hepsi olası. (koşma, atlama vs. den bahsediyorum) Hatta sadece falsolu mermi olası değil. İnsan vücudu adrenalin sayesinde, beyninin yok canım daha neler dediği herşeyi yapabilecek potansiyele sahip ama isteyerek adrenalin salgılayamıyoruz. Hatta bunu keşfeden bir ırk vardı, askerlerine savaştan önce adrenalin basıyordu...

terrain. marine lere upgrade var öyle evet.
Sosyal ağlarda paylaş

kurşunun falsolu gitmesi neden mümkün değil..? bence olabilecek bişey. sonuçta kavis ilk harekete bağlı.mermiyi helezoik bi biçimde atarsam spiraller çizerek gider. ilk helix i aldıktan sonra 2.yie doğru yön alır buda filmde atılan kurşundaki kavis olur. ama ilk hareketi filmde düz olarka göstermişler XD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...