spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bir çizgiroman uyarlaması insana ne kadar.. Örnek: Sincity Böle saçma şeymi olur, Hangi filme gidersem gideyim bana birşeyler katması için giderim. Birşeyler katmayacak filme gitmek yerine evde otururum. paramda cebimde kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ?? Anlıyamıyorum malesef. Sincity sana ne kattı izah edip örnek verebilirsen sevinirim?!? Yada Wanted neyi vermedi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bence wanted baya bir tatmin ediciydi. cizgi romandan uyarlandıgını bile bile bazı sahnelere saçma demek yine klasik türk bok atma geleneğinin dewam ettiğini gösteriyor. :/ senaryosu da belki top notch değil ama fena da değil. merak uyandırıcı ve küçük de bi twist barındırıyor içinde. sinemalara her hafta uğrayan aksiyon filmlerinden sora iyi geldi daha farklı bir film bence. içinde aşk olmaması bile bu farkı göze sokmaya yeter. bence izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 az önce bitirdim 6 sayılık çizgi roman serisini. Bayağı bir değiştirmişler filmi. Çizgi romana bağlı kalınsaydı çok daha farklı bir film izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Oyunculuğa bok atan arkadaşlar Angelina Jolie'nin Oscarlık poposunu gözden kaçırmış olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 gayet güzeldi ben beğendim tavsiye de ederim. hatta bir daha da izleyebilirim çok eğlenceli bir filmdi bana birşey katmayacaksa izlemem param cebimde kalsın mantığını anlayamıyorum kusura bakmayın. size birşeyler katmasını istiyorsanız bol bol kitap okuyun ama aşırı fakir değilseniz de 10 milyonu bu kadar büyütmeyin yahu nedir yani illa birşey mi katması gerekiyor? biraz da eğlenmek lazım di mi? sonuna kadar hakediyor bu film parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Sinemelara o kadar kötü filmler geliyor ku şu filme kötü sıfatı baya agır kacıyor.Ben zaten daywatch nightwatch ı baya begenmiştim.Düşük bütçeli ama baya etkileyici filmlerdi.Wanted da standartları daha yüksek tuttum pek de pişman olmadım.Sonucta hayatın anlamanı sorgulayan bir film olarak gitmedim.Eğlendim çıktım;bu maksatla gidicek arkadaslara tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 beğendim ama ben daha büyük bir beklentiyle gitmiştim filme beklediğim kadar olmasada güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 heyt be hayatımda ilk kez sinemaya gidecek vakit bulamıyorum. meşgulüm eheh. dvd si falan çıksın da indireyim/alayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 valla ben cok cok begendim, seviyorum full action filmleri ki bence sonu da guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben de cok begendim sahsen. zaten fragmani goren birinin filmde cok derin bi konu beklemesi hata bence. film tamamen gorsel solen olmus falsolu kursunlariyla, 360 yapan kursunlariyla falan heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Azmodai bey, o çok çok çok saçma dediğin şeylerin hepsi olası. (koşma, atlama vs. den bahsediyorum) Hatta sadece falsolu mermi olası değil. İnsan vücudu adrenalin sayesinde, beyninin yok canım daha neler dediği herşeyi yapabilecek potansiyele sahip ama isteyerek adrenalin salgılayamıyoruz. Hatta bunu keşfeden bir ırk vardı, askerlerine savaştan önce adrenalin basıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 nası yani? 30 metrelik atlayış yapmak olası mı?! havada kurşunu vurmak? otomobillere takla attırırken, sunrooftan özür dilemek? abartmadın mı? adrenalin sınırlarımızı zorlamamızı sağlar da.. algılarımız o kadar açılmadı daha ^^ film güzel bir aksiyon filmi. bazıları kült yakıştırması yapmış; "oha falan oldum". abartmaya da gerek yok. ayrıca matrix ile kıyaslamak da biraz fantazi olmuş kanımca.. matrix sadece 3-5 sahneden oluşan bir film değildi kanımca. karakterlerin sembolik kişilikleri bile konu içinde konu tadındaydı. aksiyonları sahneleri de çok daha iyiydi. bir de... wesley the dingil filmin başında ve sonunda (hatta son cümle), sıradan hayata yaptığı gönderme çok absürd olmuş. "sıradan hayata, kendini tekrarlamaya bir dur de! kendine gel" sloganıyla yola çıkıyor ama bunu yapan kahramanımızın insan ötesi özellikleri var. ulan senin için konuşması kolay wesley dingili, biz ne yapalım? kendi içinde fayt klabcılık oynuyorsun da, bırak o mesajı biz brad ile edward abilerimizden alalım. sen aksiyon filminde süper kahramancılık oynamaya devam et, bize fantastik mesajlar vermeye çalışma hiç... ö yönde şansını niye zorlarsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ben, parantez içinde de belirttiğim gibi, vücudlarını kullanarak yaptıklarından bahsediyorum. Ortamı, araçları kullanarak yaptıklarını değil. Evet çok çok çok hızlı koşmak, bir tırı kaldırmak, kısaca beynimizin "yapamam" dediği hereyi yapmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben beğendim filmi,guzel aksiyon sahneleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ya film güzel ancak sonunda işin boku çıktı o kötü oldu. Şurayı diyorum: Başlarda az bir falso vermenin zor olduğu ima edilirken Angelina Jolie'nin kurşuna bir tam daire çizdirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Başlarda az bir falso vermenin zor olduğunu kim söyledi? Öyle olsa ilk sahnede adam havada uçarken duvarın arkasındaki adamı nasıl vuracaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 filmi izleyenlere bi soru Wesley'in babası wesley'i niye vurdu kolundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 progamer said: filmi izleyenlere bi soru Wesley'in babası wesley'i niye vurdu kolundan? Merminin izini sürüp kendisini bulması için. Hatırlarsan bütün mermiler takip edilemezken bunun izi yaşlı bir adama götürdü ordanda tren sahneleri. falan fişman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ben de gittim fena değildi yahu.Bi yere kadar oha lan oha artık diyerek geçti ama sonra ameağğnn fıss diyerek izlemeye başladım o zaman baya eğlendim.O değilde benim kafama en çok takılan eleman o kadar yüksekten suya düştü hop diye çıktı hangi süper gücü kurtarıyor bunu beh.ayrıca o angelina nın attığı kurşun akıllı mermi mi yoksa hala dönüyormu orda.milletin kafayı deldi geçti tur ata ata. bunlar beni en çok rahatsız edenler.gerisini kabullenebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 O suya atlama olayı birazcık saçma olmuş, ölmesi lazımdı yani. Öbür dediğinde de karı işte tam kavis verdi kurşuna, yuvarlak çizdi herkesi delip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 dreagloth said: Azmodai bey, o çok çok çok saçma dediğin şeylerin hepsi olası. (koşma, atlama vs. den bahsediyorum) Hatta sadece falsolu mermi olası değil. İnsan vücudu adrenalin sayesinde, beyninin yok canım daha neler dediği herşeyi yapabilecek potansiyele sahip ama isteyerek adrenalin salgılayamıyoruz. Hatta bunu keşfeden bir ırk vardı, askerlerine savaştan önce adrenalin basıyordu... terrain. marine lere upgrade var öyle evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kurşunun falsolu gitmesi neden mümkün değil..? bence olabilecek bişey. sonuçta kavis ilk harekete bağlı.mermiyi helezoik bi biçimde atarsam spiraller çizerek gider. ilk helix i aldıktan sonra 2.yie doğru yön alır buda filmde atılan kurşundaki kavis olur. ama ilk hareketi filmde düz olarka göstermişler XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yerçekimi sebebiyle her kurşun yeterli mesafeden atılırsa hedefine giderken dikey falsoyla gidiyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ya tamam da mermi yolu sonuçta düz bir boru değil mi yani senin tetiğe basmadan önceki yapacağın akrobatlık birşeyi değiştirmez sanki bilemedim.. zaten saçmalıyoruz, ewt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar